Bordplader

Vælg den rette bordplade til dit køkken

Valg af bordplade er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når du skal have et nyt køkken. Bordpladen spiller nemlig en stor rolle i forhold til udtrykket i dit nye køkken samt rummets helhed, og den er også en af de tunge poster på budgettet.

Bordplade:

Silestone
Snowy Ibiza

Praktisk, æstetisk eller budgetvenligt?

Når du står overfor at vælge ny bordplade, vil du formentlig gerne, at resultatet bliver så flot som muligt til den bedste pris.

Mulighederne er mange, og afhængigt af dit budget og dit behov kan du vælge mellem en lang række bordplader med forskellige fordele og i forskellige prisleje. Derfor får du her en oversigt over, hvilke muligheder der er, når du skal købe en bordplade til dit køkken.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette bordplade?

Besøg en butik i nærheden af dig og få grundig vejledning af vores dygtige konsulenter.

Bordplade:

Quartzite
Belvedere mat

Hvilken bordplade skal du vælge?

Valg af bordplade er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når du får et nyt køkken. Bordpladen betyder meget for udtrykket på dit køkken, og den er også en tung post i budgettet.

Vores erfaring er, at du bliver gladest for resultatet, hvis du ud over det rent visuelle også tænker det praktiske og funktionelle ind i dit valg af køkkenbordplade. Din køkkenbordplade skal nemlig kunne holde til lidt af hvert i dagligdagen.

Når du skal finde den perfekte bordplade, er det vigtigt at tage stilling til, hvor meget slid den skal kunne tåle, og hvor meget rengøring og vedligeholdelse den kræver. Ingen bordplader er helt vedligeholdelsesfri – men nogle er mere robuste end andre.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette bordplade? Book et møde og få grundig vejledning af vores dygtige konsulenter.

Book et gratis designmøde

5 vigtige overvejelser

Der flere overvejelser, du bør gøre dig, når du leder efter en bordplade til dit køkken:

  • Hvor meget vedligeholdelse og rengøring er du indstillet på?
  • Vil du kunne sætte varme ting på den?
  • Skal den være god at rulle dej ud på?
  • Skal vasken monteres eller kunne integreres i løsningen?
  • Hvad siger dit budget?

Bordplade:

Dekton
Arga

Keramik bordplade

Neolith Retrostone

Find den rigtige køkkenbordplade til dine behov

Du bør også overveje, hvordan din hverdag ser ud, og hvor meget din køkkenbordplade skal kunne holde til i dagligdagen. Har du børn i hjemmet, som sætter fedtede fingre på bordpladen?

En anden god overvejelse er, om du vil have en bordplade, som kan tåle, at du lægger en våd karklud eller en pose med indkøbsvarer på bordet, uden at det efterlader mærker. Eller om du kan spilde lidt rødvin på den uden at ødelægge bordpladen med misfarvninger.

Sidst, men ikke mindst, skal du overveje, om bordpladen passer ind i din stil og dine andre køkkenelementer. Bordpladen er en stor del af køkkenet og noget, som fanger øjet, så derfor bør du tænke over, hvilket udtryk og hvilken farve, du ønsker.

Læs også: Hvad koster et nyt køkken?

Start din køkkenrejse