Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på dit nye køkken afhænger af køkkenets størrelse, materialevalg og design. Vi har kvalitetskøkkener i alle prislejer, og det er dine prioriteringer, der afgør prisen.

Som vist her er der stor forskel på prisen på de umiddelbart ret ens køkkener. Forskellen ligger i valget af materialer, bordplade og hvilken indmad, du vil have i skuffer og skabe.

Den populære model
Den ekstraordinære model

Den populære model   kr. 47.350,-

Athena i titanhvid med bøjlegreb i stål. Bordplade i 30 mm sort laminat med nedfældet vask. Sokler i hvid melamin. Skuffer i stål med EasyLuk. Alle skabe med sidehængte låger er med hylder.

Pris ekskl. hvidevarer og armatur.

Den ekstraordinære    kr. 105.600,-

Eksklusiv løsning i Athena Newline med fronter, sokler og gavle i sortbejdset eg. Fronter i håndsorteret finér med brede indfræste stålgreb og bordplade i mørk granit med planmonteret vask. Skuffeskabene på højskabsvæggen og hjørneskabet med karruseller hjælper til at udnytte pladsen bedre.

Pris ekskl. hvidevarer og armatur.

 

Priser på nyt køkken

Se vores priseksempler herunder for at få en idé om, hvad der trækker prisen op eller ned på et nyt køkken.
Prisen er for hele køkkenøen; skabe, skuffer, låger, sokkel og bordplade.

Pris på køkken eksempel – Se prisen hos Invita

12.440,-

1. Bordplade i 20 mm hvid laminat.
2. Metaboxskuffer med bestikindsats i plast.
3. Skabe med standardhylde.

 

Laminatbordplade

Er du på jagt efter en flot og holdbar køkkenbordplade, der ikke ripper hele dit køkkenbudget, så er en laminatbordplade værd at overveje. Laminatbordpladen har mange fordele såsom, at den er slidstærk og nem at vedligeholde.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

20.480,-

1. Bordplade i 30 mm massivt egetræ.
2. Stålskuffer med bestikindsats i massivt træ.
3. Udtræksbakker i stål med EasyLuk.

 

Egetræsbordplade

En bordplade i massivt træ bringer skovens karisma ind i køkkenet. Træets varme udstråling og de praktiske egenskaber gør træbordplader til et hit i mange typer af køkkener.

Nyt køkken pris - Se hvad et nyt køkken koster
Nyt køkken pris - Se hvad et nyt køkken koster

23.190,-

1. Bordplade i 12 mm kompaktlaminat.
2. LEGRABOX skuffer med bestikindsats m/ softtouch coating.
3. Udtræksbakker i LEGRABOX med EasyLuk.

Legra Box skuffer

Med Legrabox får du mere plads i skufferne, et mere strømlinet udtryk og allervigtigst mulighed for at lave en grebsløs løsning. Easy luk som standard funktion kombineret med Easy Touch åbne funktion.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

28.080,-

1. Bordplade i 20 mm poleret granit.
2. Alle skuffer og indsatse i massiv ask.
3. Udtræksskuffer i skabene af massivt asketræ, tappet sammen og med EasyLuk.
4. LED-lys under skabene.

Granitbordplade

En bordplade i granit er holdbar, smuk og let at vedligeholde. Fremstillet af 100% naturligt materiale, og hver bordplade har sin egen unikke farve og mønster.

Se hvad prisen er på et Invita køkken

Find prisen på dit drømmekøkken

Priserne på vores køkkener er lige så forskellige som køkkenerne selv. Men fordi vi laver køkkener for enhver smag og pengepung, er der helt sikkert også et Invita køkken til dig.

Prisberegningsværktøjet indeholder langt fra alle mulighederne hos Invita, men brug det til at få et realistisk indtryk af, hvad der har indflydelse på prisen på dit nye Invita køkken.

Start med at vælge den køkkentype, der passer dig bedst. Derefter kan du vælge bordplade, front og hvidevarer, som du synes. Du vil se billedet og pris specifikationen ændre sig, efterhånden som du prøver de forskellige kombinationer.

Hvis du vil have et præcist overblik, kan du finde alle finde alle mål og skabstyper i produktoversigten.

Hvad koster montering af køkken?

Prisen for køkkenmontering afhænger af, hvor meget der skal samles og monteres. I prisberegneren estimeres 10-15.000,- alt efter køkkenets størrelse.

Det kan bedst betale sig, at få professionelle til at sætte køkkenet op. Vores certificerede montører sikrer, at alle skabe og skuffer er samlet korrekt, at hvidevarer og armatur er forsvarligt installeret og at køkkenet får en flot finish. Derudover får du et gratis eftersyn efter ét år.

Hvad påvirker ellers køkkenprisen?

Andre faktorer, der kan påvirke prisen på dit nye køkken, er udgifter til VVS, el-, gulv- og malerarbejde. Prisen afhænger af, hvor meget der skal laves om, og om køkkenet skal flytte placering.

Står du med en køkkenrenovering, hvor du ønsker at flytte vask og opvaskemaskine, vil det koste ekstra at flytte rør og afløb. Kan du leve med de nuværende placeringer, er det en god måde at holde prisen nede på dit nye køkken.  

Mission Gastrokøkken

Få gode tips til køkkenindretningen

Invita indretningskonsulent/ plantegning

Spørg vores eksperter

Forhør dig nærmere om prisen på et nyt køkken hos vores indretningskonsulenter, som altid står klar til at hjælpe dig
i din nærmeste Invita.