Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på et nyt køkken afhænger af mange faktorer, som blandt andet valg af materialer, bordplade, tilbehør og ikke mindst køkkenets størrelse. Her gør vi dig klogere på, hvad der påvirker prisen på dit nye køkken. 

Størrelsen påvirker prisen

Reference er gennemsnitsprisen på et standard køkken uden hvidevarer, fragt og montering

Mindre køkken

Et mindre køkken koster typisk mellem 50.000 - 90.000 kr. og består af ca. 8 skabselementer.

Mellem køkken

Et mellemstørrelse køkken koster typisk mellem 90.000 - 150.000 kr. og består af ca. 12 skabselementer.

Større køkken

Et større køkken koster typisk fra 150.000 kr. og består af ca. 20 skabselementer.
Går du med køkkendrømme, så gælder det om at drømme stort og lade dig inspirere. Lad æstetikken råde i starten af din køkkenrejse og tænk derefter det funktionelle og praktiske ind i din løsning.
Majbritt Tang Jønsson
Indretningskonsulent, INVITA Aarhus

Ønsker du en nøjagtig pris på dit drømmekøkken?

Book et møde hos os, og få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken.

Dine materialevalg påvirker prisen

Prisen på dit nye køkken afhænger meget af, hvilke materialer du vælger. Her kan du se tre slags bordplader i forskellige prisklasser.

Bordplade på budget

Laminatbordplade

Er du på jagt efter en flot og holdbar køkkenbordplade, der ikke ripper hele dit køkkenbudget, så er en laminatbordplade værd at overveje. Laminatbordpladen har mange fordele såsom, at den er slidstærk og nem at vedligeholde.

Læs mere om laminatbordplader

Bordplade i mellemprisklasse

Egetræsbordplade

En bordplade i massivt træ bringer skovens karisma ind i køkkenet. Træets varme udstråling og de praktiske egenskaber gør træbordplader til et hit i mange typer af køkkener.

Læs mere om træbordplader

Marbodal Form - massiv bänkskiva Ek Ebony
Forever Oak afrundet hjørne

Eksklusiv bordplade

Granitbordplade

En bordplade i granit er holdbar, smuk og let at vedligeholde. Fremstillet af 100% naturligt materiale, og hver bordplade har sin egen unikke farve og mønster.

Læs mere om bordplader i granit

Priseksempel

Her kan du se forskellige priseksempler på køkkenmodellen Forever Oak. Prisen er uden montering og fragt.

- Priseksempel -


SMALL
Lille køkken
Fra kr. 120.000,-

MEDIUM
Vinkelkøkken
Fra kr. 210.000,-

LARGE
Køkken med køkkenø
Fra kr. 220.000,-
Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

# 1: Bordpladen

Prisen på bordpladen er en stor del af den totale køkkenpris. Prisen påvirkes af bordpladens størrelse og hvilken type bordplade du vælger. Laminat er et billigere alternativ, mens bordplader i sten hiver prisen op.

# 2: Hvidevarer

Tænk over dit valg af hvidevarer. Elsker du at lave mad og værdsætter smarte funktioner? Så kan du overveje at investere mere i hvidevarer end hvis du hellere vil spise ude og nøjes med basale funktioner. Hvidevarer kan påvirke prisen meget, så overvej altid hvilke behov du har.

# 3: Skabe eller skuffer

Hvis du vælger skabe frem for skuffer, kan det også holde prisen nede, da skabe ofte er lidt billigere end skuffer.

# 4: Design

Køkkenfronter findes i forskellige materialer, farver og design - derfor også i forskellige prisniveauer. Hvis du vil holde prisen nede, findes der mere enkle fronter til en lavere pris, end for eksempel fronter i massiv eg.

# 5: Størrelse på køkkenet

Prisen på et køkken bliver selvsagt påvirket af hvor stort rummet skal være. Jo mindre rum, des lavere pris, da det må forventes at der skal bruges færre skabe og dermed også en mindre bordplade.

# 6: Montering

Hvis du er praktisk og kan montere køkkenet selv, er det en god mulighed for at spare nogle penge. Men, vi anbefaler at ansætte køkkenmontører til opgaven, da de er eksperter i køkkeninstallationer.

Vejen til dit nye køkken