Vejen til dit nye badeværelse

Badeværelset er et leve-rum med fokus på hygge, forkælelse og velvære, men det er også et praktisk rum, der skal fungere i en travl hverdag.

Uanset om I skal have det, trendforskerne har døbt ”velværelset”, eller have shinet gæstetoilettet lidt op, kan vi styre dit projekt sikkert i mål med vores 5-trins proces.

1. Start med at drømme

Skal det være lyst og stilrent eller mere varmt og hyggeligt? Skriv stikord, tag billeder eller klip ud af magasiner. Det er også en god idé at lave en grov opmåling og en håndtegning af dit nuværende badeværelse.

2. Kig forbi Invita

Besøg din Invita butik: Se vores modeller, mærk kvaliteten i materialerne og fortæl os, hvad du har i tankerne. Vores konsulenter er ikke bare gode til indretning; de er eksperter i at omsætte drømme og ønsker til kreative løsninger inden for rummets og budgettets rammer.

3. Vi kommer hjem til dig

For at kunne komme med den bedste løsning, vil vi meget gerne besøge dig og se rummet, tage billeder og måle op. (Billederne skal vi bruge til at lave en 3D tegning af vores forslag). Vi kan godt aftale et besøg uden for almindelig åbningstid, hvis det passer dig bedst.

4. Du får tegninger og tilbud

Sammen med dig gennengår vi vores tilbud og forslag til dit nye badeværelse - gratis og uforpligtende. Du får vores forslag som en meget virkelighedstro 3D tegning, så du får et godt beslutningsgrundlag og en realistisk fornemmelse af, hvordan dit nye bad kommer til at se ud.

5. Vi aftaler, hvem der gør hvad, og producerer elementerne

Vi får alle detaljer på plads: Skal der søges byggetilladelse? Hvem fjerner det gamle badeværelse? Monterer du selv, eller gør vi? Vi får styr på alle aftaler, så ingen er i tvivl om, hvem der gør hvad. Når detaljerne er på plads, går vores erfarne håndværkere i gang med at producere elementerne på fabrikken i Ølgod. Skabene samles på fabrikken, så vi kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet og minimere monteringstiden.

 

Vi leverer, monterer og tjekker, alt er i orden

Vores egne chauffører leverer elementerne som aftalt. Lader du vores certificerede montører installere dem, får du den bedst tænkelige finish og hele 5 års garanti på montering og skabselementer.

Har du ladet Invita står for monteringen af dit køkken, kommer vi forbi, når det er færdigt og tjekker, at alt er i orden. Er der noget, der skal efterspændes, siger du bare til – og ellers tilbyder vi et gratis eftersyn efter 1 år.