Vejen til dit nye badeværelse

Badeværelset er et leve-rum med fokus på hygge, forkælelse og velvære, men det er også et praktisk rum, der skal fungere i en travl hverdag.

Uanset om I skal have det, trendforskerne har døbt ”velværelset”, eller have shinet gæstetoilettet lidt op, kan vi styre dit projekt sikkert i mål med vores 5-trins proces.

1 Start med at drømme

Hvis der var frit valg på alle hylder, hvordan skulle dit nye badeværelse så være? Skal der rives vægge ned, så I får plads til spa eller bare hygge? Eller ville de give mere mening at få et ekstra badeværelse til de store børn eller gæster? Skal det være lyst og stilrent eller mere varmt og hyggeligt? Skriv stikord, tag billeder eller klip ud af magasiner. Det er også en god idé at lave en grov opmåling og en håndtegning af dit nuværende badeværelse.

Velkommen i wellnesset
Dornbracht - Tyske designerarmaturer til badet
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

2 Kig forbi Invita

Besøg din Invita butik: Se vores modeller, mærk kvaliteten i materialerne og fortæl os, hvad du har i tankerne. Vores konsulenter er ikke bare gode til indretning; de er eksperter i at omsætte drømme og ønsker til kreative løsninger inden for rummets og budgettets rammer.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg
Invita i Århus
Invita Odensen

3 Vi kommer hjem til dig

For at kunne komme med den bedste løsning, vil vi meget gerne besøge dig og se rummet, tage billeder og måle op. (Billederne skal vi bruge til at lave en 3D tegning af vores forslag). Vi kan godt aftale et besøg uden for almindelig åbningstid, hvis det passer dig bedst.

Susannes nye køkken

4 Du får tegninger og tilbud

Sammen med dig gennengår vi vores tilbud og forslag til dit nye badeværelse - gratis og uforpligtende. Du får vores forslag som en meget virkelighedstro 3D tegning, så du får et godt beslutningsgrundlag og en realistisk fornemmelse af, hvordan dit nye bad kommer til at se ud.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
3D tegning af badeværelse
Newline sort bad

5 Vi aftaler, hvem der gør hvad, og producerer elementerne

Vi får alle detaljer på plads: Skal der søges byggetilladelse? Hvem fjerner det gamle badeværelse? Monterer du selv, eller gør vi? Vi får styr på alle aftaler, så ingen er i tvivl om, hvem der gør hvad. Når detaljerne er på plads, går vores erfarne håndværkere i gang med at producere elementerne på fabrikken i Ølgod. Skabene samles på fabrikken, så vi kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet og minimere monteringstiden.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
Håndtryk
Athena badeværelse i sort med Cool Corner

Vi leverer, monterer og tjekker, alt er i orden

Vores egne chauffører leverer elementerne som aftalt. Lader du vores certificerede montører installere dem, får du den bedst tænkelige finish og hele 5 års garanti på montering og skabselementer.

Har du ladet Invita står for monteringen af dit køkken, kommer vi forbi, når det er færdigt og tjekker, at alt er i orden. Er der noget, der skal efterspændes, siger du bare til – og ellers tilbyder vi et gratis eftersyn efter 1 år.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
Invitas garantier
Et hyggeligt badeværelse