Skydedør garderobe warm valnød

Få et personligt og praktisk bryggers

Drømmer du om at forene æstetik med praktik? Bryggerset er rummet, der både kan agere indbydende entré, funktionelt grovkøkken og vaskerum.

Rød tråd fra køkken til bryggers

Vi har gjort det let at skabe en visuel rød tråd i dit hjem. Vores bryggersdesign er de samme som vores køkkendesign, og det gør det muligt at få hele boligens udtryk til at gå op i en højere enhed.

Bryggerset ligger ofte i forlængelse af køkkenet. Det er derfor en god idé at vælge et design til dit nye bryggers, som matcher køkkenet, for at sikre et harmonisk udtryk i dit hjem.

Find dit bryggersdesign her

Customize din skydedør

Hos Invita har du uendelige muligheder for at customize din garderobeløsning. Spørgsmålet er blot; foretrækker du hylder, bøjlestang, skuffer, walk-in closet, indbygget skab med skydedøre eller et klædeskab?

Materialer, farver, lågedesign og greb kan du naturligvis også tilpasse efter dine præferencer.

Prøv customizeren

Skydedør garderobe warm valnød
Nytænk bryggerset
Rumdeling new yorker skydedør
Skydelåger i New Yorker-stil med sprosser, som åbner både køkken og bryggers op.
Udforsk New Yorker-stilen
Rumdeling new yorker skydedør
Entre garderobe lamel skydedøre

Boligens multifunktionelle rum

Et moderne bryggers har ikke én fast funktion, men opfylder forskellige behov fra hjem til hjem:

  • Vaskerum
  • Grovkøkken
  • Garderobe
  • Entré


De mange funktioner gør bryggerset til hjemmets sande maskinrum. Når du skal have et nyt bryggers, er det afgørende, hvordan du vil bruge rummet. Det gør valget af bryggerselementer og indretning lettere, og sikrer, at dit nye bryggers ikke blot ser skarpt ud, men matcher dine behov.

Gør bryggerset personligt

Dine bryggerselementer kan sammensættes på kryds og tværs, og dit valg af materialer gør derfor dit bryggers helt unikt og personligt. Under vores materialevalg til køkkenet kan du blive guidet til at vælge bordplade, vask, låger og greb.

Bliv guidet til at vælge materialer

Nordic køkken grå vask messing armatur quooker