Find dit nye drømme­køkken

Gennem årene har vi skabt over 450.000 køkkener – og ikke to er ens. Løsningerne er baseret på vores køkkenmøbler, som med individuelle opstillinger og kreative valg af materialer, træsorter, farver og greb fremstår som unikke, personlige køkkener.

Så uanset om du er til det herskabelige herregårdskøkken eller strømlinet minimalisme, har vi køkkenmøbler, der passer til dit hjem.

Designet kan anvendes i alle rum

Designet på vores forskellige køkkenmodeller er fleksibelt og kan anvendes til møbelindretningen i alle hjemmets rum.

Du kan således indrette dit badeværelse, bryggers, garderobe eller spisestue i den samme genkendelige designserie. Derved kan du skabe en klar og gennemgående designlinje i hjemmets indretning.

Invitas konsulenter

Vælg den rigtige køkkenmodel

Det æstetiske og praktiske aspekt skal gå op i en højere enhed, når du vælger dine nye køkkenmøbler. Derved sikrer du bedst muligt, at du vil få stor glæde af køkkenmøblerne mange år frem.

Vores køkkenkonsulenter hjælper gerne med at finde frem til den køkkenmodel, der passer bedst til dine præferencer inden for design og vedligeholdelse.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Form, farve og materiale skal spille sammen

Designet på køkkenmodellen har stor betydning for stemningen i dit nye køkken. Form, farve og materiale kan sammensættes efter dit ønske, og det er nemt at få et godt samspil i Invitas designunivers.

Køkkenets form kan komme til udtryk på flere måder. Køkkenmøbler med runde former bløder op og bidrager med kant, mens lige linjer skaber et stilrent udtryk. Form handler også om lågernes fræsning, grebsfrit design og placering af skuffer og skabe. 

Flere af køkkenmodellerne fås i forskellige designfarver, der omfatter holdbare og klassiske nuancer på den skandinaviske farveskala. Det er dermed farver, som er nemme at matche med andre køkkenmaterialer.

Køkkenmodellens materiale skal også indgå i dine designovervejelser, da det har betydning for holdbarhed, rengøring og hele køkkenstilen. Du kan eksempelvis vælge køkkenmøbler i træ, finer, melamin, laminat, højglans eller glas.

Køkkenhygge
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Invita 3D Designer

Sæt dit personlige præg på køkkenmøblerne

Når du har valgt dine nye køkkenmøbler, har du gode muligheder for at customize det komplette køkken til dine præferencer.

Små detaljer er med til at sætte et personligt præg på køkkenet, og dit valg af bordplade, greb, hvidevarer, armatur med mere bliver til en sammensætning, der vil være ganske særlig for dit køkken. 

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Lynrenovering med ny køkkenmodel

Har du et køkken, der som udgangspunkt fungerer godt, men trænger til fornyelse, kan du nøjes med at shine køkkenmøblerne op med en ny køkkenmodel.

Blot ved at skifte køkkenets facade ud med et nyt design eller en ny farvenuance, vil du ofte opleve en kæmpe forandring. Derved slipper du for at skifte klinker, hvidevarer og armatur samt andre forandringer, der kan blive til en større omkostning. 

Få inspiration til at vælge nye køkkenmøbler i vores køkkengalleri

Mere skabsplads og nyt look