Vores farver

Valget af farver til dit køkken er naturligvis vigtig for, at det hele bliver præcis, som du ønsker det. Vi har et bredt udvalg af køkkenfarver, alle omhyggeligt håndplukket af eksperter med det formål at holde dem relevante over tid på trods af skiftende farvetrends. 

Oplev nyheden Pistacie

Pistacie er vores nye, malede farve, som du kan få til modellen Athena. En smuk, grøn farve, der er inspireret af 1970’ernes æstetik. En nyhed, som er nøje udvalgt til at passe til køkkenet.

Den grønne tone er rolig og indbydende og passer perfekt til dig, som er frisk på at teste noget andet end beige og gråt. Pistacie kan fås til model Athena med matchene greb, som vist på vores jubilæumskøkken. 

Udforsk jubilæumskøkkenet

Jordnære

Jordnære er en harmonisk og rolig farvekollektion inspireret af vores nordiske natur. Alle farverne er nøje håndplukket af vores eksperter til at holde over tid.

Se vores kollektion Jordnære

Malede køkkenlåger 

Giv dit køkken et personligt touch med vores unikke serie af designfarver til dine køkkenlåger. Alle nuancer er nøje udvalgte og skabt til at skabe liv og spil. Farverne er inspireret af den nordiske natur med det formål, at de vil forblive relevante over tid.

Læs mere om malede køkkenlåger

Massiv træ og finér

Vi har mange køkkenlåger i træ, trælameller og træfinér, som er bejdset i forskellige farver, så det giver forskellige udtryk og stemning i køkkenet. Vælg blandt andet mellem lodret og vandret finér. 

Læs mere om træfinér

Cover køkken med Fenix Laminat

Slidstærk laminat

Ved at vælge køkkenlåger i laminat til dit køkken får køkkenlåger, der både er flotte og ekstremt slidstærke. Den gode kombination af et flot udseende med en robust kvalitet, gør laminatlågen til et godt valg i de fleste køkkener. 

Læs mere om laminat

 

Populære farver

Nordic skab vitrineskab
Square Fusion

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Find din inspiration