Vælg Invita og oplev forskellen

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Se forskellen

Mærk forskellen

Oplev forskellen

Forskellen på Invita og andre køkkener bliver først rigtig tydelig, når du besøger butikken og taler med vores konsulenter.

Se hvad vores kunder siger om mødet med vores køkkenkonsulenter og deres oplevelse af at købe køkken hos Invita i videoen.

De hårde facts kan du læse mere om herunder.  

Dreng med bagel

 

Vi hjælper dig fra start til slut

Spørger du vores kunder, hvorfor de har valgt Invita, er svaret ofte: ”På grund af konsulenten!” Vores konsulenter er ikke bare eksperter i køkkenindretning; de er eksperter i at lytte og omsætte tanke og ønsker til spændende løsninger inden for rummets og budgettets rammer. Vejen frem til dit nye køkken er både gennemtestet og veldefineret.

Vi giver dig al den inspiration, rådgivning og service, du har brug for, fra det første møde til dit nye køkken står klar. Og er der noget, du helst vil gøre selv, aftaler vi selvfølgelig bare dét.

Book et møde med en af vores inretningskosulenter i dag.
"
Jeg vidste, hvad jeg ville have. Invita vidste, hvad der skulle gøres – så jeg kunne bare slappe af og kigge på
Susanne, Odense
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Fordele ved Invita

De hårde facts om, hvorfor du bliver glad for at vælge nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers fra Invita, tæller en række fordele:

■ Vi er specialister i personlige løsninger

■ Hjælp til alle detaljer fra start til slut

■ Grundig rådgivning og ny inspiration

■ Dansk design produceret i Danmark

■ Udvidet garanti og tryghed

■ Gratis serviceeftersyn

Invita Randers

450.000 køkkener taler for sig selv

Vi har over 40 års erfaring og mere end 450.000 personlige køkkener i bagagen. Det gør, at du kan have ro i maven ved at vælge Invita, når du skal have nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers.

Vores dygtige konsulenter sørger for, at der er styr på alle detaljer gennem hele forløbet.

 

Markedets bedste garanti

Vi mener det, når vi siger, at du kan have ro i maven, når du vælger Invita. Når du køber nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers fra Invita, får du markedets bedste garanti med ekstra favorable vilkår.

Vores garanti dækker langt mere og bedre end de lovbestemte krav om 2 års reklamationsret på varer.

Fuld kontrol over hele produktionen, selvstændige butikker, vores dygtige konsulenter og montører er alle medvirkende til, at Invita er stolte over at tilbyde dig landets bedste garantier. 

Invitas konsulenter
Invita samler på glade kunder
Livstidsgaranti

5 års udvidet garanti

Lader du vores certificerede montører installere dit køkken, får du den bedst tænkelige finish og hele 5 års garanti på både skabselementer og montering.

 

Livstidsgaranti på bevægelige dele

Vi tilbyder dig livslang funktionsgaranti på alle bevægelige metaldele, der er monteret på vores elementer i køkkenet og på badeværelset: Hængsler, skuffeløb, gryderiste, trådkurve og karruseller. På EasyTouch giver dig 5 års funktionsgaranti.  

Invita erstatter den defekte del med et produkt af samme eller tilsvarende type. Hvis vi ikke længere sælger produktet, leverer vi et passende erstatningsprodukt. Garantien gælder i hele køkkenets og badets levetid, så længe det er i brug og funktionsdygtigt.

 

Garantien omfatter ikke
I nogle tilfælde dækker vores ekstra garanti ikke. I de tilfælde vil du naturligvis stadig have 2 års reklamationsret. Det gælder affaldssystemer, hvidevarer, blandingsbatterier, elektriske komponenter m.v. Her er der dog mulighed for, at producenten selv tilbyder ekstra garanti på varen.

Vores livstidsgarantien dækker ikke produkter, der har været opbevaret eller monteret eller anvendt forkert, misbrugt (herunder udsat for voldsom behandling), ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller -produkter.

Garantien dækker ikke, hvis produkterne har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Hændelige skader og følgeskader vil ikke blive dækket af garantien.

2 års suppleringsgaranti

Har du brug for et ekstra skab til dit køkken, eller har du fået en skade på en af dine låger, hjælper vi dig, selvom lågemodellen er flere år gammel. Hvis en model udgår, garanterer vi dig en supplering i op til 2 år.

ISO 9001 14001

Dansk design og produktion

Der er flere grunde til, at vi kan tilbyde dig branchens bedste garantier. En af dem er, at alle vores køkkener er designet i Danmark og produceret på vores fabrik i Ølgod.

Her sørger vores erfarne håndværkere for, at kvaliteten på materialerne lever op til vores ISO 9001-certificering.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Gratis eftersyn af dit Invita-køkken

Et år efter dit køkken er installeret, tilbyder vi dig et gratis eftersyn. Her gennemgår montøren køkkenet og smører, efterspænder og justerer hængsler, låger og skuffer, hvis der er behov for det. På den måde sikrer du, at alt er, som det skal være.

 

Økonomisk sikkerhed i Danmarks største frivillige køkkenkæde

Alle Invita-butikker drives og ejes af selvstændige forhandlere, som arbejder efter fælles værdier og ønsker at være en del af Danmarks bedste køkkenkæde.

Som kunde giver det en sikkerhed at vide, at ejerne er en del af lokalsamfundet, og hver dag skal de kunne se deres kunder i øjnene.

Da Invita Køkkener A/S samtidig står bag alle Invita-butikker - og derved alle køkken- og badleverancer - har du en ekstra sikkerhed for at modtage de ydelser, du har betalt for.

12 måneders tjek