Greb

Greb til køkken, bad og garderobe

Hos Invita får du mulighed for at vælge dine greb til køkken, bad og garderobe i netop de materialer, du foretrækker. Vi tilbyder alt fra moderne greb, til de mere traditionelle og klassiske greb, så du kan vælge lige dét, der falder i din smag. 

Fuldend dit køkken

Et godt match mellem dine greb til låger og skuffer er essentielt i alle rum. Hos Invita finder du et stort udvalg af greb til forskellige stilarter. Det betyder, at uanset hvilken stil du foretrækker, kan du finde de greb, der egner sig bedst til rummet – og du kan bruge vores greb til både dit køkken, badeværelse og din garderobe.

Når du skaber en sammenhæng mellem dit valg af greb til låger og skuffer, fuldender du din stil i hjemmet. Ved at vælge ens greb til flere forskellige rum, skaber du en behagelig synergi og symmetri i hjemmet.

Udforsk greb i vores tilbehørskatalog

Køkkengreb til enhver stil

Dine køkkengreb er en lille, men vigtig, detalje, der gør en stor forskel for køkkenets fremtoning. Er du til den moderne stil med glatte fronter, kan du fx tilføje et elegant knopgreb i messinglook. Foretrækker du den landlige køkkenstil med smukke fyldningslåger, kan et aflangt bøjlegreb være en smuk detalje.

Hos Invita finder du et stort udvalg af greb til køkkenet, som kan give dine køkkenlåger den sidste finish. Under grebstyper kan du vælge mellem forskellige typer af greb, og derved kan du vælge de køkkengreb, der passer bedst til din stil.

Find inspiration i vores køkkengalleri
Nordic køkken messing greb

Få mest ud af dine køkkengreb

Når du skal planlægge dit køkkenkøb, skal du overveje placeringen og størrelsen på dine greb. Det er vigtigt, at dine køkkengreb er let tilgængelige, idet du bruger dine greb flere gange dagligt. Du skal derfor sørge for at vælge en placering til dine køkkengreb, hvor dine hænder nemt finder grebet. En brugervenlig placering øger funktionaliteten i dit køkken, og gør det nemmere for dig at manøvre rundt under madlavningen.

Derudover er det vigtigt, at dine køkkengreb passer til lågens tyngde – store og solide greb er velegnede til tunge låger, mens mindre og lette låger matcher godt med mindre greb. Du skal huske at være opmærksom på, at dine køkkengreb ikke støder sammen, når du har dine låger og skuffer åbne på samme tid.

Udvalg af forskellige materialer

Hos Invita får du mulighed for at vælge dine køkkengreb og knopper i netop de materialer, du foretrækker. Det betyder, at uanset om du er til bølgegreb, knopgreb eller stanggreb, har du frit valg på alle ”låger og skuffer” - Du kan finde dine greb og knopper i både stål, marmor, læder, tin eller messinglook.

 

Valg af køkkengreb

Dine køkkengreb har stor betydning for helhedsindtrykket i dit køkken. Med det rette greb til køkkenet, kan du sætte dit personlige præg på dine låger og skuffer.

Frisk dit køkken op med nye greb

Du kan hurtigt forny dit køkken ved at vælge nye greb til dine køkkenlåger og skuffer. Har du et traditionelt køkken, kan du vælge greb, der matcher køkkenets stil med detaljer, der passer til. Har du et moderne køkken, kan du med fordel vælge simple greb i et enkelt design, der fastholder de rene linjer. Uanset din stil, kan du finde inspiration til dit valg af greb i vores køkkengalleri.

Vælger du at friske dit køkken op med nye greb, skal du sikre dig, at de kan monteres i de nuværende huller. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at få råd og vejledning i din nærmeste Invita-butik.

Find din nærmeste butik