Køkkenrenovering

Går du og drømmer om at renovere dit gamle køkken? Læs med og bliv klogere på, hvordan du griber projektet an. 

Hvad koster en køkkenrenovering?

Prisen på en køkkenrenovering afhænger af mange faktorer, bl.a. køkkenets størrelse samt valg af armatur, bordplade og tilbehør. Du kan renovere dit køkken på mange måder, og uanset dit budget, kan du gøre meget for at forny udtrykket på dit køkken. Ønsker du at udskifte hele køkkenet er prisen selvfølgelig højere, end hvis du kun udskifter enkelte elementer. 

Læs mere om køkkenpriser

Hvordan skal dit nye køkken se ud?

Hos Invita finder du køkkener i alle former og farver. Måske drømmer du om et landligt køkken med fyldningslåger og romantiske detaljer, eller måske er du mere til den moderne stil med et minimalistisk design. Uanset hvilken køkkenstil du er til, kan vi hjælpe dig med at skabe et køkken, der opfylder dine drømme.

Er du i tvivl om, hvordan dit nye køkken skal se ud, kan du finde en masse inspiration i vores køkkengalleri. 

Bliv inspireret

3d designer design dit eget køkken værktøj
Skab dit eget drømmekøkken i vores 3D designer.
Prøv vores designværktøj her
3d designer design dit eget køkken værktøj

Bæredygtig renovering

Har du et ældre Invita køkken, som du ønsker at renovere, er det muligt blot at udskifte nogle af elementerne. På den måde bliver din renovering både billigere og mere bæredygtig.

Med Invita RE:NEW forlænger vi levetiden på dit køkken ved at tilbyde en enkel, nem og bæredygtig måde at give dit gamle Invita køkken et nyt liv. Fronter, greb, bordplade eller hvidevarer. 

Book et lågeskiftemøde hos en butik i nærheden af dig og lad os hjælpe dig på vej til dit drømmekøkken. 

Renover dit køkken med RE:NEW

Forny dit køkken med tanke på miljøet

Har du et ønske om at renovere dit køkken så skånsomt for miljøet som muligt, så er der forskellige ting du bør have fokus på, når du starter dit renoveringsprojekt. Her er det især vigtigt at overveje, om køkkenet er så slidt, at det trænger til den helt store forvandling, eller om du måske kan nøjes med at udskifte enkelte elementer.

Det er også væsentligt at tænke over, hvordan du skiller dig af med dit gamle køkken, samt hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye køkken, så du forlænger levetiden på det. 

Få tips til en bæredygtig køkkenrenovering her

Køkkenrenovering i sommerhus

Skab din egen ferieoase med et sommerhuskøkken fra Invita. Hyggen sidder i detaljerne, og vi guider dig til, hvordan du skaber et sommerhuskøkken, der oser af ro, hygge og nærvær. Hvad end du er til den romantiske, landlige stil, eller du ønsker at inddrage naturens smukke detaljer i dit sommerhus, så står vi klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken. 

Få inspiration til dit sommerhuskøkken

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Få inspiration fra andre kunders køkkenrenoveringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag mails med inspirerende indhold, tilbud, tips og trends. 

Indtast venligst en e-mailadresse

Noget gik galt! Prøv venligst igen senere eller kontakt vores kundesupport.

Tak for din tilmelding!