Garderobeskab, soveværelse, bryggers...

Eksklusivt walk-in-closet i sort look

Invita er til hele huset

Vi er mest kendt for køkkener og badeværelser, men faktisk har vi løsninger til hele dit hjem: Fine vitrineskabe eller skænke til spisestuen. Lækre walk-in løsninger til gareroben. Og flotte, veldindrettede skabe til gange, bryggers og grovkøkken.

Lad dig inspirere her – eller book et møde, og lad os give et bud på, hvordan vi kan skabe helhed og sammenhæng i dit hjem.

Skabsløsning som skaber plads i multirummet fra Invita

Få inspiration til din nye garderobe eller bryggers

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Stue og spisestue

Stuen er hele familiens rum. Der skal være plads til leg – og plads til at gemme legetøjet væk. Det store skab i multirummet er indrettet, så legetøjet let tages frem og lige så let sættes på plads efter brug. Det er dejligt at kunne rydde hurtigt op, og det giver mere tid til at have det sjovt.

Der oplagt at videreføre stilen fra køkkenet til spisestuen. Du kan vælge samme design som i køkkenet og på den måde skabe helhed og rød tråd i dig hjem, eller du kan variere materialevalg og modeller, alt efter hvilken stemning, du vil skabe.

Lækkert skydedørsskab til stuen fra Invita

Sort walk-in-closet med flotte skydedøre
Eksklusivt walk-in-closet i valnød

Walk-in closet

Har du pladsen, skulle du unde dig selv en daglig luksus i form af et Walk-in closet. Du får et fantastisk overblik over tøj og sko, og udstyrer du det med spejle og godt lys, har du samtidig et påklædingsværelse og strygerum.

Invitas indretningssystem til walk-in-closets er i et super flot og enkelt design. Det kan kombineres med den skydedørstype du måtte ønske. Det nye inventar virker let og eksklusivt og har et flot minimalistisk look.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Væghængt klapbord til kontoret eller køkkenet fra Invita

Kontor Optimizer

Optimizer

Det betyder ikke noget, om dit køkken er stort, lille eller et sted midt imellem. Invita har lanceret en række banebrydende produkter, der vil optimere pladsen i dit køkken ned til den sidste centimeter. Når du igen ser på dit køkken vil du med Optimizer serien kunne se nye rum, smarte idéer og uendelige muligheder.

Når bordet foldes ned, åbnes der for hylder til opbevaring til eksempelvis glas og tallerkener eller dekorative brugsting. Monteret med en lækker opbevaringslomme i kunstlæder med fire gode rum til praktisk opbevaring af fx blade og magasiner.

Praktisk køkken med væghængt klapbord fra Invita

Køkken Optimizer

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Soveværelse med garderobeskab i sort eg fra Invita

Skræddersyede løsninger til alle rum i huset

Hos Invita får du løsninger, der passer præcis til dit behov. Du kan vælge faste skabe i standardmål eller skræddersyede løsninger, der udnytter hjørner og skæve vinkler til sidste millimeter.

Køkkenhylde fra Invita
Praktisk opbevaring med garderobeudtræk fra Invita
Sort og stilrent køkkenbordplade fra Invita
Garderobeskab med skuffer og udtræk fra Invita
Garderobeskab med praktiske skuffer til opbevaring
Invita garderobe med skuffer i glas