Om Invita

Der findes ikke standard-mennesker
Derfor laver vi heller ikke standard-køkkener

Det tror vi på, og det er Invita mission. Hvert køkken bliver skræddersyet, og vi begynder først at producere køkkenet, når vi sammen med kunden har fundet den helt rigtige, personlige løsning. Det var faktisk baggrunden for at starte Invita i sin tid som en ordreproducerende virksomhed i 1974, og det har været Invitas grundfilosofi lige siden.

Vores vigtigste opgave og vision er at skabe en Invita løsning, som fungerer i det daglige, og som man glæder sig over hver dag. Invita er her for at skabe køkkenglæde hver dag med et personligt Invita køkken.

Køkken med runde hjørner

Invitas kerneværdier

Vores værdier danner fundamentet for vores daglige arbejde, adfærd, holdninger og omgangstone. De ligger til grund for måden vi samarbejder på og agerer overfor vores kunder.

Tryghed

Vi sikrer en god oplevelse for kunden i hele forløbet fra første kontakt til aflevering, så vi får gode ambassadører, og kunderne køber igen.

Personligt

Vi omsætter kundernes ønsker og behov til personlige indretningsløsninger.

Stolthed

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk og produkter af høj kvalitet. Vi er stolte af vores produkt og vores brand.

Nytænkning

Vi bidrager alle til at udvikle Invita. Vi er innovative og effektive i alt, hvad vi gør, både internt og i løsninger til kunder.

Købmandskab

Vi vil drive en sund forretning og gøre det attraktivt at være Invita forhandler.

Loyalitet

Vi er loyale overfor vores kunder og kolleger i kæden. Vi fremstår som en samlet front ved at være loyale overfor trufne beslutninger i kæden.