Glød fingertappet massiv eg

Om Invita

Vi har over 40 års erfaring og mere end 450.000 personlige køkkener i bagagen. Det gør, at du kan have ro i maven ved at vælge Invita, når du skal have nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers.

Ikon egetræ moodboard

Skræddersyede kvalitetskøkkener

Der findes ikke standard-mennesker og derfor laver vi heller ikke standard-køkkener. Det tror vi på, og det er Invitas mission. Hvert køkken bliver skræddersyet, og vi begynder først at producere køkkenet, når vi sammen med kunden har fundet den helt rigtige, personlige løsning. Det var faktisk baggrunden for at starte Invita i sin tid som en ordreproducerende virksomhed i 1974, og det har været Invitas grundfilosofi lige siden.

Vores vigtigste opgave og vision er at skabe en Invita løsning, som fungerer i det daglige, og som man glæder sig over hver dag. 

Se vores udvalg af køkkener

Historien om Invita

Invita blev grundlagt i 1974 af snedkermester Leif Nygård. Som snedkermester bankede Leifs hjerte for godt håndværk og god kvalitet, og for ham lå det lige for, at bygge en forretning op om personlige løsninger frem for standardløsninger. Siden da er det blevet til langt over 450.000 personlige køkkener, og ikke to er ens.

Invita har i dag 21 butikker i Danmark og ejes af svenske Nobia AB, der er Europas største køkkenproducent og står bag 16 europæiske køkkenmærker.

Northern Shaker Olivengrøn
Forever Oak pasta køkkenø

Oplev forskellen

Forskellen på Invita og andre køkkener bliver først rigtig tydelig, når du besøger butikken og taler med vores konsulenter.

Se hvad vores kunder siger om mødet med vores køkkenkonsulenter og deres oplevelse af at købe køkken hos Invita.

Hvorfor vælge Invita

Hjælp til finansiering?
Athena Fusion grå hjørne og skuffer
Lån op til 250.000,- til nyt køkken, bad eller garderobe
Mere om finansiering
Athena Fusion grå hjørne og skuffer

Invitas kerneværdier

Vi bidrager alle til at udvikle Invita. Vi er innovative og effektive i alt, hvad vi gør, både internt og i løsninger til kunder.

Vi er loyale overfor vores kunder og kolleger i kæden. Vi fremstår som en samlet front ved at være loyale overfor trufne beslutninger i kæden.

Vi omsætter kundernes ønsker og behov til personlige indretningsløsninger.

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk og produkter af høj kvalitet. Vi er stolte af vores produkt og vores brand.

Vi sikrer en god oplevelse for kunden i hele forløbet fra første kontakt til aflevering, så vi får gode ambassadører, og kunderne køber igen.

Vi vil drive en sund forretning og gøre det attraktivt at være Invita forhandler.