NEFF

Hvidevarer

Hvidevarerne har stor indflydelse på arbejdsgangen og den glæde, du har ved at arbejde i køkkenet. Om du vil købe dem selv eller gennem os, er helt op til dig, men uanset hvad du foretrækker, er der et par ting, der er værd at vide, inden du vælger hvidevarer til køkkenet.

Miele emhætte

7 spørgsmål inden du vælger hvidevarer

Når du skal vælge hvidevarer til køkkenet, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. Vi har derfor sammenfattet syv spørgsmål, der kan hjælpe dig til at finde de rigtige hvidevarer:

  • Hvilken hvidevarefront passer til dit køkken?
  • Hvilke hvidevarer har du plads til i køkkenet?
  • Hvilke mål skal hvidevarerne have?
  • Har du krav til energiforbruget?
  • Skal dine hvidevarer have specielle funktioner?
  • Sætter indretningen i køkkenet begrænsninger?
  • Har du gamle rør og installationer, som sætter krav til opkoblingen?

Udforsk hvidevarer fra kendte mærker

Fritstående vs. integrerede hvidevarer

Dit valg af hvidevarer skal binde køkkenet sammen. Derfor er en overvejelse, om du skal vælge fritstående eller integrerede hvidevarer. Med integrerede hvidevarer får du et design, hvor køkkenlågerne kommer mere i fokus. Det skyldes, at hvidevarerne bliver gemt bag fronterne eller integreret i et højskab. Det giver køkkenet rene linjer.

Omvendt kan fritstående hvidevarer give et mere legende udtryk i køkkenet. Her kan du nemlig vælge forskellige materialer, der matcher stilen og binder køkkenet sammen.

Mix og match materialerne

Hvidevarer i stål giver dit køkken et rustikt udtryk, mens en sort ovn i et mørkt køkken giver et strømlinet look. Der er et hav af forskellige muligheder, der kan fremhæve stilen i køkkenet.

I øjeblikket er især rustfrit stål et populært materialevalg. Det er en holdbar løsning, der kan modstå høje temperaturer, og som er modstandsdygtig over for de fleste væsker og madvarer. Samtidig er rustfrit stål meget hygiejnisk, da det er nemt at rengøre.

Prøv vores 3D-køkkendesigner, og leg selv med de forskellige stilarter.

Northern Shaker Olivengrøn endereol

Fordele ved totalløsning

Vælger du en totalløsning hos Invita, tager vi hånd om alt og sikrer, at det hele passer. Vi kan skaffe de fleste hvidevarer til gode priser fra en række af verdens førende brands.

Du får samtidig adgang til en række eksklusive produkter fra Siemens og Miele, som du ikke kan købe hos almindelige hvidevareforhandlere.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.

En verden af emfang

Når du skal vælge emfang, er der mange muligheder. Skal det være diskret og ikke stjæle fokus, eller skal det være iøjnefaldende?
Bordplade massiv træ everline

Hvilken emhætte skal jeg vælge?

Emhætten spiller en vigtig rolle for indeklimaet og er med til at gøre hele køkkenoplevelsen bedre. Du vælger selv om din emhætte skal være diskret eller et udsmykningselement, der skaber blikfang.

Læs guiden

Kompromisløs funktionalitet

Er du på udkig efter et emfang, der er på forkant med design, innovation og materialer? Med produkterne fra Franke får du høj kvalitet, der passer ind i ethvert køkkendesign.

Kogeplade med indbygget emfang

Med inductionAir fra Siemens kan du forene din kogeplade og emhætte i en enestående løsning. Den innovative løsning er indbygget under bordpladen, hvilket frigør plads, der ellers ville være brugt til en vægmonteret eller frithængende emhætte. Det giver et flot, strømlinet design.

Gå på opdagelse blandt de forskellige muligheder

NEFF

Kan jeg selv montere mine hvidevarer?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du får en autoriseret fagmand til at montere dine hvidevarer. Hvis du selv giver dig i kast med det, er det vigtigt, at du har rådført dig ved en forhandler, eller har nødvendig viden om korrekt tilkobling.

Der kan være krav til vandforsyning og strøm, som du ikke selv må installere. Hvis dette ikke er i orden, kan du risikere, at produktet går i stykker, når du skal anvende det.

Vedligehold dine hårde hvidevarer

Når du har købt nye hvidevarer, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dem. Det har flere fordele, og ofte kræver vedligeholdelsen ikke meget arbejde.

Sørg for at afkalke opvaskemaskinen en gang om måneden, og at filtrene er renset. Afrim fryseren, når der er mere end 5 mm rim på overfladerne. I køleskabet skal du sørge for, at afløbshullet er rent, så fugten kan løbe ud.