Hvidevarer til køkkenet

Hvidevarerne har stor indflydelse på arbejdsgangen og den glæde, du har ved at arbejde i køkkenet. Om du vil købe dem selv eller gennem os, er helt op til dig, men uanset hvad du foretrækker, er der et par ting, der er værd at vide, inden du vælger hvidevarer til køkkenet.

Fordele ved totalløsning

Vælger du en totalløsning hos Invita, tager vi hånd om alt og sikrer, at det hele passer. Vi kan skaffe de fleste hvidevarer til gode priser fra en række af verdens førende brands.

Du får samtidig adgang til en række eksklusive produkter fra Siemens og Miele, som du ikke kan købe hos almindelige hvidevareforhandlere.

Vi leverer totalløsninger

Miele hvidevarer
Siemens flexInduction åbner op for en helt ny måde at lave mad på

7 spørgsmål inden du vælger hvidevarer

Når du skal vælge hvidevarer til køkkenet, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. Vi har derfor sammenfattet syv spørgsmål, der kan hjælpe med at pejle dig i retningen af de rigtige hvidevarer:

Hvilken hvidevarefront passer til dit køkken?

Hvilke hvidevarer har du plads til i køkkenet?

Hvilke mål skal hvidevarerne have?

Har du krav til energiforbruget?

Skal dine hvidevarer have specielle funktioner?

Sætter indretningen i køkkenet begrænsninger?

Har du gamle rør og installationer, som sætter krav til opkoblingen?

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Hvidevarer til ethvert budget

Det er ikke nogen hemmelighed, at hvidevarer udgør en væsentlig del af prisen på et nyt køkken. Overvej derfor, om du kan genbruge de hvidevarer, du har. Er det ikke tilfældet, er næste skridt at finde ud, hvilke behov de nye hvidevarer skal indfri.

Har du behov for et stort køleskab med plads til mange madvarer? Eller vil du prioritere æstetik med integrerede hvidevarer? Det ene udelukker ikke det andet, og uanset hvilke behov, du har, findes der hvidevarer til ethvert budget.

Vi leverer totalløsninger

Lille køkken (Newline)

Pladsen er afgørende

Hvis du har et lille køkken, kan det være svært at få plads til hele hvidevarepakken med opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, fryser, ovn og komfur. Det er derfor vigtigt, at du er realistisk omkring, hvad der er mest nødvendigt for dig i din dagligdag.

Det kan også være, at indretningen af dit køkken gør, at det ikke er muligt at få plads til det hele.

Fritstående vs. integrerede hvidevarer

Dit valg af hvidevarer skal binde køkkenet sammen. Derfor er en overvejelse, om du skal vælge fritstående eller integrerede hvidevarer. Med integrerede hvidevarer får du et design, hvor køkkenlågerne kommer mere i fokus. Det skyldes, at hvidevarerne bliver gemt bag fronterne eller integreret i et højskab. Det giver køkkenet rene linjer.  

Omvendt kan fritstående hvidevarer give et mere legende udtryk i køkkenet. Her kan du nemlig vælge forskellige materialer, der matcher stilen og binder køkkenet sammen.

Mix og match materialerne

Hvidevarer i stål giver dit køkken et rustikt udtryk, mens en sort ovn i et mørkt køkken giver et strømlinet look. Der er et hav af forskellige muligheder, der kan fremhæve stilen i køkkenet.

I øjeblikket er især rustfrit stål et populært materialevalg. Det er en holdbar løsning, der kan modstå høje temperaturer, og som er modstandsdygtig over for de fleste væsker og madvarer. Samtidig er rustfrit stål meget hygiejnisk, da det er nemt at rengøre.

Prøv vores Creative 3D Lab, og leg selv med de forskellige stilarter.

Stål og sort eg

Lav køkkenet om til en stjernerestaurant med studioLine fra Siemens

Oplev de intelligente hvidevarer

Nu har du mulighed for at gøre dit køkken intelligent. Siemens har lanceret hvidevarer, som kan kobles til WI-FI, så du kan holde øje med hvidevarerne via en app på mobilen.

Se det intelligente køkken med hvidevarer fra Siemens.

Udforsk Mieles gedigne kvalitet

Overvejer du en indbygget ovn, dampovn eller en mikroovn i en søjle? Med hvidevarer fra Miele får du den højeste kvalitet og avancerede funktioner i et strømlinet design, der passer godt til et moderne køkken.

Se vores udvalg af hvidevarer fra Miele.

En verden af emfang

Når du skal vælge emfang, er der mange muligheder.
Skal det være diskret, og ikke stjæle fokus, eller iøjnefaldende?
Gå på opdagelse blandt de forskellige muligheder.

De unikke løsninger er mange

En emhætte behøver ikke at være en stor klods. Du kan sagtens få unikke løsninger, som falder naturligt ind i køkkenet. Du kan også vælge et komfur med indbygget emhætte.

Se mulighederne med et emfang fra EICO.

Kompromisløs funktionalitet

Er du på udkig efter et emfang, der er på forkant med design, innovation og materialer? Med produkterne fra Franke får du høj kvalitet, der passer ind i ethvert køkkendesign.

Udforsk Frankes emfang.

Berbel emfang

Kogeplade med indbygget emfang

Med inductionAir fra Siemens kan du forene din kogeplade og emhætte i en enestående løsning. Den innovative løsning er indbygget under bordpladen, hvilket frigør plads, der ellers ville være brugt til en vægmonteret eller frithængende emhætte. Det giver et flot, strømlinet design.

Se flere innovative muligheder i vores katalog.

inductionAir

Ceiling Stripe 120 W

Kan jeg selv montere mine hvidevarer?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du får en autoriseret fagmand til at montere dine hvidevarer. Hvis du selv giver dig i kast med det, er det vigtigt, at du har rådført dig ved en forhandler, eller har nødvendig viden om korrekt tilkobling.

Der kan være krav til vandforsyning og strøm, som du ikke selv må installere. Hvis dette ikke er i orden, kan du risikere, at produktet går i stykker, når du skal anvende det.

Vedligehold dine hårde hvidevarer

Når du har købt nye hvidevarer, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dem. Det har flere fordele, og ofte kræver vedligeholdelsen ikke meget arbejde.

Sørg for at afkalke opvaskemaskinen en gang om måneden, og at filtrene er renset. Afrim fryseren, når der er mere end 5 mm rim på overfladerne. I køleskabet skal du sørge for, at afløbshullet er rent, så fugten kan løbe ud.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Oplev mulighederne på egen hånd

Ønsker du at høre mere om, hvordan nye hvidevarer gør en forskel for dig i dagligdagen i køkkenet, kan du besøge din nærmeste Invita-butik.

Du kan også bestille et gratis møde hos en af vores indretningskonsulenter, som altid står klar til at hjælpe dig.

NEFF