Køkkenskuffer

Skuffeplads kan man aldrig få nok af i køkkenet, men jo større er risikoen for kaos. Med Invitas høje skuffer og fleksible rumdelere, bliver rodeskuffer til ordensskuffer.

Glød fingertappet massiv eg træskuffer

Orden og overblik i køkkenskufferne

Tallerkener, skåle, opbevaringsglas, lidt af hvert og mere til. Skuffeplads kan man aldrig få nok af i køkkenet, men jo større er risikoen for kaos. Med Invitas høje skuffer og fleksible rumdelere, bliver rodeskuffer til ordensskuffer.

Køkkenskuffer med livstidsgaranti

Masser af valgmuligheder - men kun de bedste. Et nyt køkken skal være til glæde i mange år. Det betyder også, at skufferne skal fungere optimalt hver eneste dag. Uanset hvilke skuffer du vælger, så giver vi livstidsgaranti på dem.

Oplev køkkenmodellen Glød

Legra skuffe

Vores Legra skuffe har stål skuffesider og bagstykke i antrazitgrå. Det giver et mere strømlinet udtryk end almindelige stålskuffer. Skuffen har Easyluk og 100% skuffetræk som standard. 

Sokkelskuffer

Udnyt pladsen optimalt med skuffer i soklen. I det lille køkken, hvor der ikke er skabsplads nok, kan sokkelskuffer være en genial løsning på pladsproblemet.

Udnyt den høje køkkenskuffe

Ønsker du knapt så mange synlige skuffer i køkkenet og kan du bedst lide køkkendesign med få skuffer, så kan du udnytte pladsen i de høje skuffer ved at vælge skuffeskabe med indvendige bakker.

Åben og luk dine skuffer uden hænder

Med EasyTouch kan du åbne og lukke dine skuffer med et enkelt lille puf, fx med hænder, hofter, knæ eller bag. Ikke mindst praktisk, hvis du foretrækker et køkken uden greb, eller når du har hænderne fulde. Og det har man jo tit i køkkenet.

EasyTouch drives af en lille el-motor, og der er 5 års garanti på at gøre hverdagen lettere.

Forever Oak skuffe Marbodal - lådinredning designa kökets insida efter dina behov.
Marbodal - lådinredning som du skräddarsyr efter dina behov. Forever Oak skuffer