Garderobeskabe og skydedøre

En funktionel garderobe med gode opbevaringssystemer er med til at skabe en organiseret og rolig tilværelse i hjemmet.

Vi tilbyder et stort udvalg af garderobe- og skydedørsløsninger og hjælper dig gerne med at skabe en garderobeløsning, der smelter elegant sammen med dit køkken og badeværelse.

Vores garderobeudvalg

INVITA er til hele huset

Vi er mest kendt for køkkener og badeværelser, men faktisk har vi løsninger til hele dit hjem: Fine vitrineskabe eller skydedøre til bryggerset. Lækre walk-in løsninger til soveværelset. Og flotte, veldindrettede skabe til gang, bryggers og grovkøkken. Mulighederne er mange. 

Book en gratis designaftale

Skab overblik over din garderobe

Små detaljer kan gøre en stor forskel for indretningen af din garderobe. Udforsk smarte løsninger og få gode råd og vejledning til en funktionel indretning af din garderobe.

Udforsk smarte løsninger til garderobeindretning

 

Walk-in closet

Har du pladsen, skulle du unde dig selv en daglig luksus i form af et walk-in closet. Du får et godt overblik over tøj og sko, og udstyrer du det med spejle og lys, har du samtidig et påklædningsrum og strygerum, som nemt kan lukkes af, når du ønsker det.

Invitas indretningssystem til walk-in closets er i et stilrent og enkelt design. Det kan kombineres med den skydedørstype du ønsker. Inventaret virker let og eksklusivt og har et minimalistisk look.

Indret dit walk-in closet med plads til luksus

Stue og spisestue

Stuen er hele familiens rum. Der skal være plads til leg – og plads til at gemme legetøjet væk. Det store skab i multirummet er indrettet, så legetøjet let tages frem og lige så let sættes på plads efter brug. Det er dejligt at kunne rydde hurtigt op, og det giver mere tid til at have det sjovt.

Det er oplagt at videreføre stilen fra køkkenet til spisestuen. Du kan vælge samme design som i køkkenet og på den måde skabe helhed i dit hjem, eller du kan variere materialevalg og modeller, alt efter hvilken stemning, du ønsker at skabe.

Skal vi hjælpe dig i mål med din garderobe?

Book et møde med en af vores konsulenter, og få en gratis og uforpligtende snak.

  • Få rådgivning og inspiration fra en professionel konsulent. 

  • Vi tegner din drømmeløsning og giver dig et uforpligtende tilbud.

  • Vi træffes i butikken, digitalt eller hjemme hos dig.

Book en gratis designaftale