Hos INVITA ønsker vi at bidrage til en bæredygtig fremtid for både mennesker og miljø. Vores nyeste indsats handler om, hvordan vi kan bidrage til mindre spild og forlænge levetiden på dit eksisterende INVITA køkken.

Vi vil sikre, at du fortsat kan skabe den køkkenfornyelse du drømmer om, men med bæredygtighed og bekvemmelighed for øje. Dette kalder vi INVITA RE:

Bæredygtige materialevalg

Alle hvide korpusser fra INVITA er svanemærkede. Over 90% genanvendt træ på udvalgte modeller.

Lokal produktion

Alle vores køkkener er designet i Danmark og produceret på vores fabrik i Ølgod.

50 års erfaring

Vi har 50 års erfaring og mere end 500.000 personlige køkkener i baggagen.

RE:New

Med INVITA RE:New forlænger vi levetiden på dit køkken ved at tilbyde en enkel, fleksibel og bæredygtig måde at give dit gamle INVITA køkken nyt liv. Behold det, du kan lide. Byt det, du ønsker.

Vi tilbyder udskiftning af alt fra køkkenlåger og greb til bordplader og hvidevarer. RE:New er en enkel og fleksibel måde at give dit køkken et nyt design. Et nyt liv. På en bæredygtig måde.

Læs mere om RE:New

RE:Use

Sådan passer du på dit gamle køkken. Genbrug eller genanvend.

Genanvendelse handler om, hvordan dit gamle køkken kan blive til noget nyt. For dig eller for nogen andre. Genbrug handler om at tage vare på brugte materialer på den rigtige måde og sørge for, at så meget som muligt kommer tilbage i kredsløbet.

Læs mere om RE:Use

RE:Duce

Vi arbejder hele tiden på at reducere vores klimapåvirkning. Dette gør vi gennem omhyggeligt udvalgte materialer, produktionsmetoder og transport.

Bæredygtighed handler også om at kunne leve klimavenligt i køkkenet, derfor udvikler vi produkter, som gør det lettere at sortere affald og reducere madspild - alt sammen så du føler, at du gør en indsats - hver dag.

Læs mere om RE:Duce

RE:Pair

Et køkken får slid over tid, men med den rette pleje og vedligeholdelse kan du forlænge levetiden på køkkenet. Pas på dit køkken, og dit køkken vil holde i mange år.

Læs mere om RE:Pair

I GODE HÆNDER HOS INVITA

Josephine Havmøller og Aske renoverede deres køkken med RE:New: "Der skulle træffes mange valg i processen, men INVITA har guidet os hele vejen og vist os løsninger, som vi ikke selv havde tænkt var mulige."

Se den store køkkenforvandling

Vejen til dit nye køkken