En verden af køkkenmaterialer

Smarte og innovative køkkenelementer kan gøre en stor forskel for hele køkkenoplevelsen. Find de køkkenelementer og materialer, der kan få hverdagen til at glide nemmere i dit køkken.

Indvendigt og udvendigt fryd

Der er visse materialer i dit køkken, der er mere synlige end andre. Køkkenlåger og køkkenskabe er de køkkenelementer, der udgør den største flade, og dit valg af køkkenmodel er derfor særlig vigtig for stilen i dit køkken. 

Køkkenelementerne skal ikke kun være en fryd for øjet rent visuelt. De skal gøre tingene lettere for dig. Når du åbner dine køkkenskuffer, er en velovervejet skuffeindretning med til, at du altid har det, du har brug for lige ved hånden.

Optimal arbejdsgang og materialematch

For at du får de mest optimale arbejdsforhold i køkkenet, kræver det, at du har de rette køkkenelementer, en god sammensætning af materialer og får dem placeret rigtigt.  

Dine køkkenelementer skal få det bedste frem i køkkenet. Farver, design og materialer kan mikses og matches på forskellig vis alt efter dine praktiske behov og ønsker til stil og funktionalitet. 

Funktionel sammensætning

Dit valg af hvidevarer er vigtig for at sikre arbejdsglæden i køkkenet.

Overvej blandt andet muligheden for at indbygge dem samt en god energimærkning og brugervenlig betjening. Tilføj dertil den rette vask og armatur, og du er godt på vej til at gøre madlavningen til en leg. 

Få mere inspiration til dit køkken i det store køkkengalleri.  

Pift køkkenet op med innovation

Vores innovative materialer og køkkenelementer kan få funktionaliteten op på et helt nyt niveau.

Prøv eksempelvis Sound Unit eller New Frame hylderne, som øger fornemmelsen af luksus og velgennemtænkte løsninger.  

Få flere idéer til det innovative køkken på Tips & Trends

Samspil til resten af boligen

Dine køkkenelementer kan med fordel trække på referencer til resten af boligens interiør og materialer.

Ønsker du en synergi til bryggerset, dine garderobeskabe eller badeværelset, kan du vælge dine køkkenmaterialer i samme design og stil til flere rum.

Se eksempelvis hvilke badeværelseselementer, du kan vælge til badeværelset.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg