Nordic køkken sand

Landkøkkener

Overvejer du at få et køkken i landlig stil? Hos Invita har vi specialiseret os i landkøkkener i et tidløst design, der skaber en landlig og romantisk stemning i dit køkken. Lad dig inspirere af vores landkøkkener, der byder på en charmerende kombination af nyt og gammelt. 

Fokus på detaljer

Der er kræset for detaljerne i nutidens landkøkken, der byder på smukke fyldningslåger, en bred farvepalette, vitrineskabe og meget mere. En kombination af nyt og gammelt i et klassisk, skandinavisk design hvor det gode håndværk er i fokus.
Kombiner dit landkøkken med moderne greb og fuldend dit køkkenlook. 
 
Se også vores udvalg af moderne køkkener og klassiske køkkener.

Landkøkken i 3 stilarter

Landkøkkenet er en elegant modsætning til det minimaliske og grebsfri køkken. Kært barn har mange navne, og der findes forskellige stilarter inden for betegnelsen ”landkøkken”:

  • Fransk landkøkken
  • Klassisk landkøkken
  • Moderne landkøkken


Men hvad er forskellen? Det vil vi forsøge at gøre dig en smule klogere på. Vi kan starte med at afsløre, at fælles for hver stil er, at der er kælet ekstra for detaljegraden. 

Det franske landkøkken

Kendetegnet ved det franske landkøkken er, at der er rigeligt med plads. Den ekstra plads i køkkenet giver mere arbejdsplads, som du kan bruge til at udfolde dine kogekundskaber med hjemmebag. Det franske landkøkken indeholder ofte en køkkenø, der kan bruges som arbejds- eller spiseplads.

Et mere rustikt køkken

Det traditionelle franske landkøkken er rustikt, og det er mørkere i farverne, end hvad der ellers er kutyme i Skandinavien.

Detaljerne i det franske landkøkken er dog ikke at kimse ad. De er romantiske og charmerende, og har været inspiration til både det klassiske og moderne landkøkken.  

Udforsk køkkenserien Square

Square Fusion

Det klassiske landkøkken

Det klassiske landkøkken er populært som aldrig før. I det klassiske landkøkken er der, ligesom i det franske landkøkken, god arbejdsplads. Der er plads til at trække stikket, og lade batterierne op med et glas rødvin over et veltilberedt måltid.

Kælet for detaljerne

Der er kælet for detaljerne i det klassiske landkøkken, hvor låger med smukke fyldninger kombineret med vitrineskabe, skaber rum til hyggestunder. Farverne er lysere end i det franske landkøkken, hvilket gør det klassiske landkøkken velegnet til moderne hjem. 

Oplev køkkenet Square Fusion

Det moderne landkøkken

Det moderne landkøkken er nordisk kultur kombineret med romantiske detaljer. Det kommer til udtryk i vores køkkenmodel Nordic, hvor de charmerende detaljer fra det klassiske køkken går hånd i hånd med skønne og velgennemtænkte køkkenløsninger. 

I det moderne landkøkken er der plads til leg – både når du skal udforme køkkenet, men også efter køkkenet er monteret.

Du kan lege med farverne, og derved sætte dit eget personlige touch på det moderne landkøkken. Derudover kan du vælge køkkengreb, der understreger den stil, du ønsker i dit landkøkken. 

Se vores køkkenserie Nordic

Nordic skab