Badeværelsesmøbler

{{slotProps.selectedFilterCategory.Name}} kitchens

Filtre

Badeværelser til dine drømme

Med mere end 75.000 badeværelser bag os kan vi godt kalde os specialister. Med individuelle opstillinger og personlige valg af materialer, træsorter, farver og greb, skaber vores badeværelsesmøbler unikke løsninger.

Alle vores badeværelsesmøbler har moduler til både badeværelse, køkken, spisestue og garderobe, så du kan skabe sammenhæng og harmoni i dit hjem.

Hvilket design skal du vælge?

Vi ved, det kan være svært at vælge nye badeværelsesmøbler, da der er mange muligheder og designretninger. Overvej hvilken stil, der vil passe til resten af dit hjem, og vælg nogle badmøbler, der går i tråd med det. Det kan eksempelvis være, at dit hjem er domineret af moderne møbler, minimalisme, klassisk design, romantiske undertoner, naturmaterialer eller måske en mere futuristisk stil. Blandt Invitas badeværelsesmøbler finder du et design, der tilgodeser hver af disse stilarter.

Gør dig også nogle praktiske overvejelser, eksempelvis i forhold til vedligeholdelse, rengøring og farvevalg. Bliv klogere på fordele og ulemper ved de enkelte design hos Invitas indretningskonsulenter, som gerne hjælper dig med at vælge de badeværelsesmøbler, der passer bedst til dine præferencer og behov.

Book et gratis designmøde

Fintuning af baddesignet

Når du har besluttet dig for hvilke badeværelsesmøbler, der skal pryde dit bad, skal du vælge bordplade, skuffeindsatser, armatur og eventuelt greb for at fuldende baddesignet. En gennemgående farve kan give en flot minimalistisk effekt, men du kan også skabe lidt dynamik ved at vælge kontrastfarver mellem enten bordplade, greb, armatur eller låger. Hvert element er med til at gøre dit badeværelsesdesign unikt, da der er et væld af muligheder.

 

Nem renovering med nye badmøbler

En opgradering af badeværelsesmøblerne kan gøre en verden til forskel for dit badeværelse. Så drømmer du om en renovering, men har du ikke budget til at skifte klinker, toilet og bruser, kan du komme langt med blot at skifte badeværelsesmøblerne ud med et nyt design eller en helt ny farve.

Få inspiration i vores badgalleri