Design dit nye køkken i 3D med vores køkkendesigner

Hvordan ser dit drømmekøkken ud?

Eksperimenter med vores Creative Lab køkkendesigner, hvor du selv kan designe dit nye køkken i 3D. Creative Lab er vores svar på et køkkentegneprogram, der viser dig mulighederne inden for køkkendesign. Det er et godt værktøj til visualiseringen af dit nye køkken, inden du vælger.

Er du i tvivl om, hvilke farver, materialer og design, der passer bedst sammen, kan du lege køkkendesigner og afprøve det i vores køkkentegneprogram. Derved bliver du mere afklaret, om du mest er til det klassiske hvide køkken eller til det mere farverige køkken. 

Sammensæt dit drømmekøkken og download dit billede - lige til at tage med i butikken. 

Sådan designer du dit køkken

Når du skal designe dit eget køkken, vælger du blot mellem én af vores forskellige køkkenkoncepter med hver sin køkkenopstilling. Når du har valgt ét koncept, kan du designe køkkenet i de farver og materialer, der passer til din stil.

Du ændrer farven ved at klikke på blyanten eller i menuen øverst i venstre hjørne i køkkentegneprogrammet.


Køkkenstilen kan hurtigt ændres

Et køkken kan skifte stil og udtryk, når du leger med farver, køkkenfronter og materialer. 3D køkkendesigneren gør det nemt for dig at matche materialer og tilbehør, og derved kan du få en god idé om, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Det er dog ikke muligt at ændre materialerne på hvidevarer, vask og armatur. Skal du have alle detaljerne med, vil vi anbefale dig, at du prøver vores virtual reality køkken i en af vores butikker.

Book et uforpligtende møde og få hjælp til designet

Har du overvejet, hvordan dine skabsløsninger eller skuffeindretning skal være?

  • Book et gratis møde med en af vores køkkenkonsulenter, og få hjælp til at nå i mål med din drøm. Det er naturligvis uforpligtende.

  • Vi kan mødes i butikken, digitalt eller hjemme hos dig.

  • Vi tegner dit køkken og giver dig en uforpligtende pris.

Book et designmøde