Vælg materialer til badeværelset

Vælg de bedste materialer og badeværelseselementer til dit nye badeværelse, så fornyelsen vækker glæde i lang tid. Få overblikket i oversigten over materialer og badeværelseselementer, der hjælper dig med at vælge rigtigt.

Fuldend dit badeværelse

Det kan være svært at beslutte hvilke badeværelsesmøbler, du skal vælge. Alle materialerne skal passe sammen og have en vis symmetri. Hos Invita ved vi, at ikke to badeværelser er ens – mulighederne for at sammensætte badeværelseselementer er mangfoldige og det handler om at finde den rette kombination til lige netop dit badeværelse.

Vores udvalg af badeværelseselementer gør, at du kan finde netop de badmaterialer, som passer til dine præferencer og fuldender badeværelset.

Se vores badeværelsesmøbler

Praktiske materialeovervejelser

Dit valg af bordplade, armatur, vask, spejl og små detaljer som greb skaber en helstøbt løsning på badeværelset.

Du kan derfor med fordel sætte dig ind i hvilke materialer, der er bedst egnet på dit badeværelse og hvilke badeværelseselementer, der imødekommer dine æstetiske og praktiske behov og pladskrav.

Everline bad trægreb skuffe

Funktionalitet på badeværelset

Du starter og slutter dagen på badeværelset. Det er derfor vigtigt, at funktionaliteten på dine badeværelseselementer er i top. Ligesom det i køkkenet er essentielt, at du ved, hvor du kan finde dit køkkengrej, gælder det samme på dit badeværelse.

Skuffeindsatser kan hjælpe dig med at organisere dine toiletsager – og derved kan du lettere finde din hårbørste, creme eller tandpasta.

Vi hjælper dig fra start til slut

Book et gratis designmøde, så hjælper vi dig i mål med dit nye badeværelse.