Godt tænkte køkkener

Mission Gastrokøkken

Mission Gastrokøkken
Læs historien om Mads, grund-lægger af den prisvindende madblog gastromand.dk, og forvandlingen fra 80'er køkken til gastromandens familie-køkken.

Træskuffer

Køkkengalleri

Få inspiration til dit nye Invita køkken.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
Invita køkken i Jungle grøn

Få et særligt køkken

Dit nye køkken skal være noget særligt. Det skal være tilpasset dine behov, din smag og have de funktioner, du har brug for. Det skal være særlig godt og skabe glæde i mange år frem.

Hos os er ingen køkkener ens. Vi sammensætter dit nye køkken ud fra vores forskellige design og materialer, så det bliver helt unikt og skrædder-syet til dig. Det kalder vi det personlige køkken.

Invita køkkenet passer både til små lejligheder og store villaer, så uanset hvad dit budget og behov er, har vi også et køkken til dig.

Læs mere om, hvorfor Invita er et særligt køkken.

Få hjælp hele vejen
Hos Invita står vi altid klar til at hjælpe dig og give gode køkkenråd fra start til slut. Skal det være nemt, kan du vælge en totalentreprise, hvor vi styrer hele byggeprojektet og koordinerer håndværkernes arbejde. Ønsker du selv at styre arbejdets gang, er det naturligvis også muligt.

Sound Unit - Red Dot Award

Sound Unit

Tag musikken med i køkkenet.

Invita indretningskonsulent/ plantegning

4 nemme trin

 til et nyt køkken.

Invita 3D Designer

CreativeLab 3D Designer

Med Invitas CreativeLab kan du lege med farver og materialer i 4 forskellige køkken konceptet. Sjov at lege med - og et godt værktøj inden du beslutter dig.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Vælg det rigtige køkken

Der er mange muligheder, når du skal have nyt køkken, og det kan være svært at vælge. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at træffe det rigtige valg, så du får de rigtige materialer og den bedst mulige indretning. Vi rådgiver om design, belysning, arbejdsplads og det udstyr, som du har brug for - og som matcher dit budget. Book et møde med en af vores konsulenter og kom godt i gang med dit nye køkken.

Køkkeninspiration
Bliv inspireret i vores køkkengalleri og find gode løsninger til dit nye køkken.

Køkken til dit budget
Et nyt køkken kommer i alle prisklasser lige fra 30.000 og op til flere hundrede tusinde kroner. Prisen afhænger af, hvor stort dit køkken er, hvilke materialer du vælger, og hvor meget du selv kan lave. Se eksempler på hvad et nyt køkken koster.

Køkkenglæde
Køkkenet er et af de rum, hvor vi tilbringer mest tid. Vi bruger det til meget mere end madlavning. Her foregår mange af dagens vigtigste samtaler, lektielæsning og uformelle hyggestunder. Få ideer til, hvordan du får mere køkkenglæde i vores inspirationskatalog.

Beslut dig for designet
Skal dit køkken have runde hjørner, skuffer med display eller andre smarte detaljer? Og skal du vælge et design med eller uden greb? Se de lækre designmuligheder i vores køkkenserier og bliv klogere på, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Bløde organiske former

Køkkenserier

Få et overblik over alle Invita køkkenserier.

"
Hos Invita fik vi vores drømme opfyldt, og glæder os hver dag over hvor lækkert og åbent, det er blevet
Karina og Michael, Kibæk
Sort er ikke bare sort

Highline - det grebsløse køkken

Bliv inspireret af rigtige kunders køkkener

Helenes nye køkken

Helenes nye køkken

Nyt køkken og et ekstra værelse.

Susannes nye køkken

Susannes dagbog

Sådan blev Susannes drøm til virkelighed.

Se flere cases og hør om andre kunders oplevelser

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk