Ikon trælameller

Køkkener fra INVITA

​Dit nye køkken skal være noget særligt. Det skal være tilpasset din smag og dine praktiske behov. Det skal opfylde dine drømme og skabe glæde i mange år frem.

Køkkenmodel:

Glød
Læs mere om Glød

Hvorfor vælge INVITA?

Med mere end 500.000 personlige køkkener forstår vi at omsætte dine køkkendrømme til konkrete løsninger. Vi tilbyder branchens bedste garantier, som blandt andet dækker: 

  • 5 års udvidet garanti på skabselementer og montering
  • Livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele
  • 2 års suppleringsgaranti


Som virksomhed er vi bevidste om at arbejde vedvarende og ambitiøst med bæredygtighed. Vores centrale dagsordener er: træ fra bæredygtigt skovbrug, fokus på CO2-reduktion og genanvendelse af materialer. 

Læs mere om fordelene ved INVITA

Planlæg dit køkkenkøb

Hos os skal det være nemt at købe nyt køkken. Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut med din køkkenplanlægning, og gør køkkenkøbet lettere og mere overskueligt for dig.

Lær om de 4 trin i dit køkkenkøb:

  1. Inspiration
  2. Planlægning
  3. Beslutning
  4. Realisering

Læs om hele køkkenkøbet

Køkkenmodel:

Athena
Vandret finér
Læs mere om Athena

Hvilket køkken er du til?

Hjælp til finansiering?

Hos INVITA kan du dele betalingen op og betale dit køb over 12-60 måneder uden udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger – præcis det samme som den vejledende salgspris.

Faktisk kan du låne helt op til 250.000,- til dit nye køkken, bad eller garderobe.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder

Design dit nye køkken i 3D

Med vores 3D-køkkendesigner kan du udforske og samensætte dit kommende drømmekøkken. Bliv klogere på farver, materialevalg og kombinationer. Et godt værktøj til visualisering af dit nye køkken, inden du skal beslutte dig. 

Prøv vores køkkentegneprogram, og vælg mellem flere af vores køkkenkoncepter. Til slut kan du downloade dit billede - lige til at tage med i butikken. 

Prøv vores 3D-køkkendesigner

3d designer design dit eget køkken værktøj
Hvad koster et nyt køkken?
Lær mere om prisen

Giv dit gamle INVITA køkken nyt liv

Med RE:NEW forlænger vi levetiden på dit eksisterende køkken ved at tilbyde en enkel, nem og bæredygtig måde at give dit gamle INVITA køkken et nyt liv. Vi tilbyder udskiftning af fronter, greb, bordplade og hvidevarer. 

Behold det, du holder af. Byt det, der er nødvendigt. Længe leve dit INVITA køkken.

Læs mere om RE:NEW

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på dit nye køkken afhænger af køkkenets størrelse, materialevalg og design. Vi har kvalitetskøkkener i alle prislejer, og det er dine prioriteter, der afgør prisen. Læs mere om vores priser her.

Hos INVITA kan du låne helt op til 250.000,- til dit nye køkken, bad eller garderobe. Del betalingen op, og betal dit køb over 12-60 måneder uden udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger – præcis det samme som den vejledende salgspris. Læs mere om finansiering her.

Vi tilbyder branchens bedste garanti med 5 års udvidet garanti på skabselementer og montering, når du vælger en certificeret INVITA montør. Hertil giver vi livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele. Det vil sige hængsler, skuffeløb, gryderiste, trådkurve og karruseller. På EasyTouch giver vi dig 5 års funktionsgaranti. Læs mere om garanti og fordele.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken