Køkken

Vi opfylder køkkendrømme

Dit nye køkken skal være noget særligt.
Det skal være tilpasset din smag og dine praktiske behov.
Det skal opfylde dine drømme og skabe glæde i mange år frem.

Find din køkkenfavorit

Uanset om du foretrækker en køkkenstil, der er minimalistisk, hyggelig, moderne, klassisk, landlig eller eksklusiv, har vi et bud på drømmekøkkenet. Se de lækre designmuligheder i vores køkkenserier, og bliv klogere på, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Urban

Urban

Highline

Highline

Fusion

Fusion

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
Se alle serier
Invita

Køkken til dit budget

Et nyt køkken kommer i alle prisklasser lige fra 30.000,- og op til flere hundrede tusinde kroner. Prisen afhænger af, hvor stort dit køkken er, hvilke materialer du vælger, og hvor meget du selv kan lave.

Bliv klogere

Et køkken med mere

PASSION

Ingen køkkendrømme er ens. Hvert drømmekøkken består af unikke detaljer og udtryk.
Dem har vi øje for, og vi forstår at sætte dine drømme i spil.
Sammen skaber vi et køkken, hvor din passion kan mærkes i hvert hjørne.

Se fordelene ved køkkener fra Invita
Camillas køkken - Nordic nanohvid med træskuffer

Guide til materialer

Ved første øjekast kan det virke som en jungle at vælge bordplade, låger, greb, armatur og hvidevarer. Derfor har vi lavet en oversigt, som guider om materialernes egenskaber, sammensætning, vedligeholdelse, innovative løsninger og anden praktisk info.

Udforsk materialer og tilbehør

Inspiration til dit drømmekøkken

Køkkenet er et af de rum, hvor vi tilbringer mest tid. Vi bruger det til meget mere end madlavning. Her foregår mange af dagens vigtigste samtaler, lektielæsning og uformelle hyggestunder. Få idéer til dit nye køkken fra vores bedste inspirationskilder.

Tips & trends

Tips & Trends

Få gode råd om indretning, smarte løsninger, funktionalitet og anden relevant viden om køkkener. Her kan du også blive klogere på de seneste tendenser i køkkenverden.

Bliv opdateret på Tips & Trends

Galleri

Køkkengalleri

Billeder siger mere end ord. Derfor kan du med fordel lade dig inspirere af vores visuelle univers af køkkenløsninger. Opdag smarte detaljer, og få nye idéer til et vellykket køkken.

Få inspiration til dit nye køkken

Cases

Saml det bedste fra andre

De bedste idéer kommer ofte fra de køkkener, andre har fået lavet. Læg mærke til, hvad de er særligt glade for, og saml de bedste løsninger til dit drømmekøkken.

Se cases

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

”Hos Invita fik vi vores drømme opfyldt, og vi glæder os hver dag over hvor lækkert og åbent, det er blevet”

- Karina og Michael, Kibæk
3D Designer

Eksperimentér i 3D

Med Invitas CreativeLab kan du lege med farver og materialer i fire forskellige køkkenkoncepter. Sjovt at lege med - og et godt værktøj - inden du beslutter dig.

Prøv CreativeLab

Katalog

Inspirationskatalog

Kom med på en rejse ind i vores verden af nytænkende og detaljerede løsninger. I vores kataloger finder du alt til køkkenet, priser, tilbehør, der kan personliggøre dit køkken og en guide til køkkenkøbet.

Gå på opdagelse i kataloget

Invita

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at aflæse og forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

Tag en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter, og få liv i køkkendrømmene.

Book dit møde her

Udstillingsmodeller

Udstillingskøkken til stærke priser

Vil du spare penge på dit nye køkken? Markedspladsen er din mulighed for at finde flotte udstillingskøkkener til favorable priser.

Find et godt tilbud på markedspladsen

Køkkenø

Drømmer du om en køkkenø?

For mange står en køkkenø øverst på ønskelisten, når de skal have et nyt køkken. Bliv inspireret, se fordele og alternativer og lær om alt det praktiske ved en køkkenø. 

Se om en køkkenø er noget for dig

Små og store køkkener

Små og store køkkener

Et køkken fra Invita passer både til den mindre lejlighed og store villa, så uanset hvad dit budget og behov er, har vi et køkken til dig.

Få 5 tips til indretning af et lille køkken

Viktualierum

Viktualierum – et must i moderne køkkener

Det praktiske og rummelige viktualierum er en populær løsning. Her kan du skabe dit eget moderne spisekammer fyldt med hjemmelavede lækkerier, konserves, drikkevarer og storkøb af provianter.  

Få inspiration til dit viktualierum

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
Mission Gastrokøkken

Optimal indretning

En god køkkenindretning har 5 must-have arbejdsstationer, som sikrer funktionalitet og gode arbejdsforhold. Du skal have plads til tilberedning, opbevaring, rengøring, koge- og køleskabsplads.

Se hvordan

Finansiering

Del betalingen op

Ingen udbetaling, ingen renter og gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Lyder det som sød musik i dine ører? Du kan låne op til 250.000,- til dit nye køkken hos Invita.

Få hjælp til finansiering

Invita lastbil

Levering og montering

Vi leverer selv alle elementer til dit nye køkken inden for 3-6 uger. Alle skabe er samlet på fabrikken - det sikrer høj stabilitet og minimerer monteringstiden.

Vælger du vores certificerede montører til at sætte det nye køkken op, skal du ikke bekymre dig om korrekt samling, installation af hvidevarer og perfekt finish. Prisen afhænger af køkkenets størrelse og ligger typisk omkring 10-15.000,-. Med i prisen får du fem års reklamationsret på monteringen og et gratis eftersyn.

Se køkkenguiden