Skabsløsninger

Hos Invita sætter vi en stor ære i at levere skræddersyede skabsløsninger i materialer af højeste kvalitet. Du har altid mulighed for at få tilpasset dine køkkenskabe til dit køkken, og vores certificerede montører installerer gerne dit køkken.

Udnyt pladsen i dit køkken optimalt

Hos Invita ved vi, at du skal have plads til mange ting i dine køkkenskabe. Derfor har vi et bredt sortiment af køkkenskabe og funktionelle skabsløsninger, som lader dig udnytte pladsen i dit køkken optimalt.
Nordic køkken grå

Overskabe udnytter højden

Overskabe er en ideel skabsløsning, når du vil gøre opbevaringen i dit køkken mere effektiv. Specielt i mindre køkkener, hvor pladsen er trængt er overskabe uundværlige. Køkkenskabe, som hænger på væggen over bordpladerne, forvandler uudnyttet spildplads til værdifuld opbevaringsplads, som kan gå helt op til loftet.

Prioritering af køkkenskabe

Har du et stort køkken med masser af opbevaringsplads i høj- og underskabe, kan du med fordel prioritere disse typer af køkkenskabe i stedet for overskabe. På den måde får du et mere åbent og luftigt køkken.

Indvendige bakker i køkkenskabet

Du kan indrette dine underskabe med indvendige skuffer og bakker, som er en god løsning, hvis du ønsker en ren stil i køkkenet, som ikke bliver forstyrret af for mange skuffefronter.
Forever Oak riflet højskab

Højskabe giver plads til mere

Det mest rummelige køkkenskab er højskabet, som er et populært element i mange køkkener. Højskabe kan gå helt op til loftet, og det kan indrettes efter dine ønsker og behov, for at udnytte pladsen bag lågerne bedst muligt.

Køkkenskab med smalt skabsudtræk

Hvad med et 20 cm bredt køkkenskab, som nemt rummer 1,5 liters sodavandsflasker?

Skuffer i natur eg

Få følelsen af gennemført kvalitet med Invitas skuffeserie i massiv natur eg. Til serien findes et bredt udvalg af bestikindsatse og knivindsatse, som gør det muligt for dig at indrette skufferne lige efter dine behov.

Underskabe til køkkenet

Underskabe er en fast del af ethvert køkken. I underskabene skal du typisk have plads til alt fra bestik til skåle og gryder. Derudover vælger mange at få indbygget hvidevarer som eksempelvis opvaskemaskine i køkkenskabene. Hos Invita har vi en lang række af smarte skabsløsninger til dine underskabe og hjørneskabe.

Praktisk karrusel med god opbevaringsplads

En karrusel giver god opbevaringsplads og nem adgang til indholdet i dit hjørneskab. Skabsløsningen med en 270 graders svingkurve kan drejes rundt, når du skal have fat i de bagerste ting i køkkenskabet. Afstanden mellem kurvene kan justeres efter behov og ønske.
Tandemskab

Tandemskab med plads til masser af madvarer

Tandemskabet til højskabet giver dig helt nye muligheder for opbevaring af kolonialvarer og andet. Skabsløsningen er indrettet med hylder inde i skabet, som automatisk trækkes frem, når du åbner køkkenskabet. Bag på lågerne er der monteret hylder, hvor du ligeledes har masser af opbevaringsplads.
Dispensa skabsudtræk

Dispensa skabsudtræk til hjørneskab

En funktionel skabsløsning til dine højskabe er Dispensa skabsudtrækket. Skabsløsningen består af hylder, som giver hurtigt overblik over køkkenskabets indhold. Dispensa udtrækket byder bl.a. på justerbare hylder og optimal udnyttelse af korpusbredden.

Højskabsudtrækket er nemt at montere og rengøre. Derudover kan udtrækket rumme op til 20 kg pr. kurv og passer til et 40 cm bredt skab.
Forever Oak skuffer

Indvendige skuffer med fuldt udtræk og EasyLuk

Uanset dit valg af materiale har Invitas skuffer og bakker fuldt udtræk og EasyLuk, som gør køkkenskabene både brugervenlige og støjfrie.
rengøringsudtræk

Smart rengøringsudtræk

Det smarte rengøringsudtræk i køkkenskabet under vasken er en genial skabsløsning til at holde styr på udstyret til opvasken.

Smart Le mans-system til hjørneskabet

Hjørneskabet er ofte køkkenets arkivrum. Løsningen kan være det smarte Le mans-system, som udnytter pladsen i hjørneskabet og giver let adgang til selv de fjerneste afkroge af køkkenskabet med et snuptag.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken