Badeværelsesmøbler

Når du træder ind ad døren på dit nye badeværelse, skal begejstringen være markant. Vi stræber altid efter komplet tilfredshed, og vi lægger os i selen for at levere et personligt badeværelse, der overgår dine drømme.

Design til din smag

Designet på dine skabsfronter udgør nogle af de vigtigste flader på badeværelset, da de i høj grad sætter den æstetiske kurs. Om du foretrækker et klassisk look eller en mere moderne stil, kan vi designe og sammensætte dit nye badeværelse, så det opfylder dine drømme. Find dit favoritdesign blandt vores badserier.

Se alle badeværelsesmodeller

Vores badeværelseskombinationer

Et bad med mange fordele

Dit badeværelse skal være skræddersyet til dig. Det skal passe til dine præferencer for æstetik og funktion.

Vi har øje for at gøre dine badeværelsesdrømme til en realitet. Foruden dansk design, stilsikkerhed og høj kvalitet er fordelene ved et Invita badeværelse personlig rådgivning, eminent service og en garanti, du kan være tryg ved.

Se alle fordelene ved Invita

Inspirationsunivers til badeværelset

Badet er et af hjemmets vigtigste rum. Derfor skal dit nye badeværelse være gennemført ned til mindste detalje. Gå på opdagelse, og find inspiration til dit drømmebadeværelse i vores inspirationsunivers:

Vi hjælper dig fra start til slut

Book et gratis designmøde, så hjælper vi dig i mål med dit nye badeværelse.

Levering og montering

Vi leverer alle elementer til dit nye badeværelse inden for 3-6 uger. Alle skabe er samlet på fabrikken - det sikrer høj stabilitet og minimerer monteringstiden.

Vælger du vores certificerede montører til at sætte det nye badeværelse op, skal du ikke bekymre dig om korrekt samling og perfekt finish. Prisen afhænger af møblets størrelse og ligger typisk omkring 10-15.000,-. Med i prisen får du fem års reklamationsret på monteringen og et gratis eftersyn.