Bad

Badeværelser
til dine drømme

Når du træder ind ad døren på dit nye badeværelse, skal begejstringen være markant. Vi stræber altid efter komplet tilfredshed, og vi lægger os i selen for at levere et personligt badeværelse, der overgår dine drømme.

Design til din smag

Designet på dine skabsfronter udgør nogle af de vigtigste flader på badeværelset, da de i høj grad sætter den æstetiske kurs.
Om du foretrækker et klassisk look eller en mere moderne stil, kan vi designe og sammensætte dit nye badeværelse, så det opfylder dine drømme.
Find dit favoritdesign blandt vores badserier.

Athena bad

Athena

Highline Athena bad

Highline

Comet Eg Hvidbejdset bad

Comet

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg
Se alle serier

Bad pris

Bad i flere prisklasser

Et nyt badeværelse fra Invita kommer i mange forskellige prisklasser. Faktorer som størrelsen, materialevalg, designet og dine egne håndværkerevner er alle med til at afgøre prisen på dit nye badeværelse.

Se hvad et nyt badeværelse koster

Cassoe 26
Cassoe 10

Fuldend badeværelset med produkter fra Cassøe

Cassøe er dansk kvalitet og et stilrent design, der elegant sammensmelter med din stil. Cassøe har alt, hvad du skal bruge fra badarmatur og bruser til badeværelsesspejle. Bliv klogere på mulighederne og få inspiration til drømmebadeværelset.

Find inspiration her

Et bad med mange

FORDELE

Dit badeværelse skal være skræddersyet til dig. Det skal passe til dine præferencer for æstetik og funktion.

Vi har øje for at gøre dine badeværelsesdrømme til en realitet. Foruden dansk design, stilsikkerhed og høj kvalitet er fordelene ved et Invita badeværelse personlig rådgivning, eminent service og en garanti, du kan være tryg ved.

Se alle fordelene ved Invita
Bad tilbehør

Vælg materialer til badet

Mulighederne er mange, når du skal vælge, hvilke materialer der skal fuldende udtrykket på dit nye badeværelse. I materialeoversigten til bad kan du få praktiske råd om egenskaber, vedligeholdelse og sammensætning.

Bliv guidet til at vælge badmaterialer

Inspirationsunivers til badeværelset

Badet er et af hjemmets vigtigste rum. Derfor skal dit nye badeværelse være gennemført ned til mindste detalje. Gå på opdagelse, og find inspiration til dit drømmebadeværelse i vores inspirationsunivers:

Tips & trends til bad

Tips & Trends

Få gode råd og bliv opdateret på de nyeste tendenser til bad, køkken, garderobe og bryggers i vores Tips & Trends-univers. Her finder du inspiration til indretning, smarte løsninger, funktionalitet og anden relevant viden.

Bliv opdateret på Tips & Trends

Bad collage

Badgalleri

Billeder siger mere end ord. Derfor kan du med fordel lade dig inspirere af vores visuelle univers af køkkenløsninger. Opdag smarte detaljer, og få nye idéer til et vellykket køkken.

Find inspiration i galleriet

Bad cases

Spot gode idéer hos andre

Se hvilke badeværelser vores kunder har fået lavet, og saml det bedste fra deres løsninger til dit eget badeværelse.

Hør om vores kunders oplevelser

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

”Vores badeværelse er blevet et rum, vi har lyst til at være i, og nu står vi nok lige lidt længere under bruseren end før”

- Camilla
Invita

Få vores ekspertise

Hvordan kommer du i gang, og hvilke materialer skal du vælge? Der kan opstå mange spørgsmål, når du skal have nyt bad. Vores konsulenter har svaret og rådgiver altid ud fra dine behov og dit budget.

Lad badeværelsesdrømmen tage form – Start med en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter, og få de bedste råd med i dine overvejelser.

Book dit møde her

Everline bad

Gør et badeværelseskup

Du kan være heldig at finde drømmebadet blandt vores udstillingsmodeller, som vi sælger til meget favorable priser.

Find et godt tilbud på markedspladsen

Bad indretning

Indret et personligt badeværelse

Vi har samlet vores bedste tips til indretning af badeværelset. Bliv inspireret til lyssætning, spejle, badeværelsets zoner, personlige elementer og materialer.

Få gode råd om badeværelsesindretning

Lille bad

Indretningstips til det lille badeværelse

De små detaljer er afgørende, når du skal indrette et lille badeværelse. Benyt dig af lys, spejle og smart indretning til at få rummet til at syne større.

Se hvordan du gør det lille badeværelse stort

Susannes nye køkken

Læg en god plan

Med en god projektplan er der ingen tvivl om, hvem der gør hvad. Få overblikket i vores 5-trins proces. Vi står altid klar til at hjælpe under hele processen, uanset om du vælger en totalentreprise eller selv styrer projektet i mål.

Find vejen til dit nye badeværelse her

Finansiering

Ingen udbetaling, renter eller gebyrer

Du kan nemt låne til finansieringen af dit nye badeværelse hos os. Du kan låne op til 250.000,- til dit nye badeværelse. Det er uden udbetaling, renter og gebyrer eller andre skjulte omkostninger.

Få hjælp til finansiering

Invita lastbil

Nem levering og montering

Vores chauffører leverer dit nye badeværelse inden for 3-6 uger. Skabene har vi allerede samlet på fabrikken - det sikrer høj stabilitet og minimerer monteringstiden.

Vil du være sikker på at få en perfekt finish, kan vores certificerede montører sætte dit nye badeværelse op. Fem års reklamationsret på monteringen og et gratis eftersyn efter et år er inkluderet i prisen.

Se badguiden