Hvad koster et nyt badeværelsesmøbel?

Prisen på et nyt badeværelsesmøbel afhænger af dine drømme, prioriteringer og badeværelsets størrelse. Du kan finde et nyt badeværelsesmøbel i alle prisklasser, og uanset hvad du vælger, får du en løsning af høj kvalitet. 

Hvad påvirker badeværelsesprisen?

Når du køber et nyt badeværelse hos Invita, har du utallige muligheder for at sammensætte baddesign og materialer. Det betyder, at prisen på dit nye badeværelse afhænger af de valg, du tager, når du vil skabe det badeværelse, du drømmer om.

Prisen på dit badeværelse bliver også påvirket af andre faktorer som udgifter til VVS, el-, gulv- og malerarbejde. Vil du renovere dit badeværelse og eksempelvis have vasken eller bruserummet flyttet, skal du ligeledes flytte rør og afløb.

Vil du holde prisen nede, kan du derfor vælge at lade de forskellige elementer beholde sin placering.

Forever Oak badeværelse
Forever Oak bad

Priseksempel

Her kan du se forskellige priseksempler på badmodellen Forever Oak.

LILLE
Fra kr. 30.000,-

MELLEM
Fra kr. 35.000,-

STORT
Fra kr. 40.000,-


Prisen er eksklusiv bordplade, spejle, armatur og tilbehør.

Prioritér dit budget

Vi ved, at der er et budget, der skal overholdes, når du skal have et nyt badeværelse. Prisen kan hurtigt overstige dit budget, hvis du kun vælger de dyreste og mest eksklusive løsninger. Derfor er det en god idé at overveje, hvilke elementer der er vigtige for dig.

På den måde bliver det lettere at prioritere, og du får et resultat, der passer til dit budget og dine behov, og som du kan nyde at opholde dig i mange år frem.

 

Spar de rigtige steder

På badeværelset går indretning og pris hånd i hånd – og indretningen er altafgørende for, hvor meget glæde du får ud af badeværelset.

Du kan eksempelvis hurtigt blive træt af at have prioriteret en dyr bordplade frem for smarte opbevaringsløsninger, hvis du og din familie bliver nødt til at kæmpe om retten til skabsplads.

Få gode råd til indretningen af dit badeværelse.

Undgå at sætte din drøm på pause

Hos Invita behøver du ikke at udskyde drømmen om et nyt badeværelse. Vi tilbyder nemlig finansiering, så du kan gøre dit badeværelse til en realitet og betale af løbende.

Vælger du at bruge vores løbende finansiering, skal du ikke bekymre dig om udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Prisen på dit badeværelse er nemlig præcis den samme, som den vil være, hvis du betaler hele beløbet med det samme.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, materialer, indretning eller andet i forbindelse med dit nye badeværelse, kan du booke et uforpligtende møde, hvor vores eksperter står klar til at vejlede og inspirere dig.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi din nærmeste Invita, hvor du kan opleve alle vores design og få et klarere billede af, hvad dit drømmebadeværelse koster.

Bad urban hvid

Vi hjælper dig fra start til slut

Book et gratis designmøde, så hjælper vi dig i mål med dit nye badeværelse.