Square Fusion

Bordplader i Silestone

En silestone-bordplade er et godt valg til ethvert køkken. Det skyldes, at silestone er et holdbart og elegant materialevalg. Her kan du blive klogere på, om en silestone-bordplade er det rette valg for dig.

Hvad er silestone?

Silestone er fremstillet af 93% kvarts, som er blandt de stærkeste materialer på jorden, lige efter ædelsten.

De sidste 7% udgør en blanding af harpiks og farvestoffer, der gør det muligt at fremstille farver og design, som naturen ikke selv kan producere.

Dermed er en bordplade i silestone en kompositbordplade, hvilket betyder, at det er en sammensat bordplade.

Fordele ved en silestone-bordplade

Silestone føles og ser ud som natursten, men har en række fordele, som gør den til en overlegen bordplade.

Kvarts hårdhed, elasticiteten på harpiks og brugen af kompression under fremstillingen danner tilsammen følgende fordele:

  • Ridsefast overflade
  • Pletbestandig
  • Let vedligeholdelse
  • Kan leveres antibakteriel
  • Et væld af designmuligheder

Forskelle på silestone og granit

Silestone består hovedsageligt af kvarts, mens granit både består af kvarts, feldspat og glimmer. Den store forskel på en bordplade i silestone og en granitbordplade er designmulighederne, og at silestone er mere holdbar end granit.

Til granitbordplader er der ikke samme frihed til at vælge farver, fordi granit udelukkende består af natursten. Derfor har granitbordplader et begrænset farveudvalg, der er helt unikt.

Oplev Silestone på egen hånd

Ønsker du at opleve de mange designmuligheder, der er med silestone-bordplader, er du velkommen til at besøge din nærmeste INVITA. Her kan du få lov at se og mærke forskellen. 

Du kan også eksperimentere med, hvilken bordplade der passer til dit drømmekøkken i vores Creative Lab køkkendesigner, hvor du kan tegne dit køkken i 3D.

Find nærmeste butik

Eksperimentér i 3D

Silestone

Coral Clay Suede

Få hjælp til at finde den rette bordplade til dit køkken

Vores køkkenkonsulenter hjælper dig godt på vej.