Få inspiration til dit køkken

Uanset om du er til minimalistisk design eller romantik, finder du masser af inspiration til dit nye køkken i vores store køkkengalleri.

Sortér og find de mest relevante køkkenideer

Leder du efter inspiration til et nyt køkken i en bestemt model, farve eller andet? Brug filtrene lige over køkkenbillederne til at sortere i de viste billeder. Du kan filtrere efter både model, farver, materialer og stil, så du hurtigt kan finde netop den køkkeninspiration, du ønsker.

Ved at klikke på billederne kan du se billederne i en større version og samtidig læse mere om det enkelte køkken.

Læs mere om vores køkkenmøbler

Er du faldet for en specifik køkkenmodel, blandt de mange flotte køkkenideer? De viste køkkendesign kan alle fås hos Invita, så køkkeninspiration kan blive til virkelighed i dit hjem.

Læs mere om vores flotte køkkenmøbler, og bliv klogere på, hvad der kendetegner de enkelte design.

Køkkeninspiration i lange baner

Du kan finde inspiration til dit nye køkken flere steder. Gå eksempelvis på opdagelse i Tips & Trends, hvor du kan læse om de nyeste køkkentrends og få tips til, hvordan du indretter det perfekte køkken.

Læs også om vores materialer og tilbehør, så du bliver bedre rustet til at vælge den helt rette bordplade, de rette hvidevarer eller noget helt tredje til dit køkken.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Se priser, guides og meget mere i vores kataloger

Mangler du fakta til all den nye køkkeninspiration, kan du tage et kig i vores kataloger. Vi har en række af kataloger, alt efter om du leder efter en guide til dit køkkenkøb, prisliste, vil læse mere om vores tilbehør eller andet. På den måde kan du skabe dig et bedre overblik over, hvordan du kan realisere dit drømmekøkken.

Invita katalog