Nordic

Nordic

Nytænkning af det klassiske landkøkken Nordic er et romantisk landkøkken med fyldningslåger og charmerende detaljer.
Med inspiration fra herregårdskøkkenet og de klassiske herskabslejligheder får du et landkøkken, der har dybe rødder i nordisk kultur.

Nordic

Nordisk romantik i køkkenet

Det romantiske køkken er karakteriseret ved smukke fyldninger og glaslåger med sprosser. De klassiske detaljer giver Nordic et stilfuldt look, der aldrig går af mode.

Sprosselågerne giver landkøkkenet et lyst og let udtryk og er oplagte til overskabe, høje vitrineskabe eller som låger i en køkkenø. Det er desuden værd at overveje at få lys i glasskabene – det skaber hygge og giver et godt overblik.

Både til villa og lejlighed

Landkøkkenets hyggelige design passer perfekt til herskabslejligheden, den moderniserede patriciervilla eller det nybyggede hus i klassisk stil.

Få mere inspiration til det romantiske landkøkken.

Nordic

Nordic

Gør dit landkøkken mere personligt

Hos Invita har du rig mulighed for at tilpasse det romantiske køkken til din personlige stil. Du kan vælge mellem en bred palette af smukke farver til lågerne, som er med til at definere dit køkkens udtryk.

Derudover kan du sammensætte lågerne med forskellige greb og bordplader. Hos Invita kan du vælge mellem et bredt udvalg af greb og bordplader, som giver dig talrige muligheder for at give dit køkken et personligt touch.

Designfarver til Nordic

Landkøkken til din smag

Gør dit drømmekøkken til virkelighed.
Se flere bud på romantisk køkkenmagi:

Northern Shaker

Nostalgisk kvalitetskøkken

Model Northern Shaker

Square

Moderne fortolkning af det klassiske

Model Square

Athena Fusion

Danner ramme om fremtidens køkken

Model Fusion

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Farve og materiale

Til det romantiske køkken kan du vælge mellem malede låger i design- eller højglansfarver. Nordics malede låger er udført i 19 mm. MDF-plade, med flotte udskæringer og den klassiske fyldning.

Overfladen på de malede låger er malet tre gange, hvilket gør lågerne ekstra robuste og slidstærke.

Se priser og mål på det romantiske køkken.

Nordic

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

3D Designer

Visualisér det romantiske køkken

Det kan være svært at forestille sig, hvordan forskellige farver og materialer spiller sammen i køkkenet. 

Med Invitas CreativeLab 3D Designer kan du lege med det visuelle udtryk og få et bedre indtryk af, hvilken stil der matcher dine ønsker og personlige smag.

Få mere inspiration til dit nye landkøkken

 

Hos Invita tror vi ikke på standardkøkkener til standardhjem. Derfor sætter vi en ære i at inspirere og rådgive om, hvordan du skabe præcist det landkøkken, du drømmer om.

Find inspiration til dit landkøkken i vores inspirationsgalleri, eller besøg din nærmeste Invita-butik, hvor kan du opleve det romantiske køkken på nært hold.

Du kan også booke et uforpligtende møde med en af vores erfarne køkkenkonsulenter, der kan rådgive dig om hele processen fra drøm til virkelighed.

Nordic