Cover køkken med Fenix Laminat

Cover

Eksperimentér i 3D

Creative Lab – Oplev dit nye køkken i 3D

Med Invitas Creative Lab kan du visualisere dit køkken med de farver og materialer, du ønsker dig. Det er et sjovt og brugbart værktøj at lege med, inden du beslutter dig.

Prøv Creative Lab

Hassel Timian Søsten Hav Sort

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde
Udstillet i disse butikker

Silkeblød og slidstærk

Designet på laminatkøkkenet Cover er udført i Soft laminat, som er enormt slidstærk og utrolig blød og behageligt at røre ved. Cover tåler hverdagen i alle henseender og er samtidig visuelt vellykket. Det er et drømmedesign til det moderne køkken.

Mat laminat er både flot og praktisk, da matte flader har en lav refleksionsgrad uden genskin. Derfor skal du ikke bekymre dig om aftryk fra fedtede fingre på dine køkkenlåger i Soft laminat.

Cover køkken med Fenix Laminat

Et seamless udtryk

Der er kælet for detaljerne på laminatkøkkenet Cover, hvilket giver indtryk af, at hele køkkenet er betrukket med ét stort stykke Soft laminat. Det er nærmest umuligt at se overgangen fra front til kant. Det giver designet et indbydende særkende, som enhver æstetiker vil værdsætte.
Cover skuffe fenix laminat

Små ridser er der råd for

Invitas laminatkøkken Cover består af slidstærkt Soft laminat, som er særdeles modstandsdygtig og nem at vedligeholde. Er du uheldig at få en mindre ridse på en front, kan det repareres med en termisk behandling. Spørg i din Invita-butik, før du behandler fronten.

Vi hjælper dig fra start til slut

Vi giver dig inspiration, rådgivning og service, fra det første møde til dit nye køkken står klar.

Vejen til dit nye køkken