Cover

Cover

Silkeblød & mat Fenix laminat Foren holdbarhed og skønhed i køkkenet

Cover - Mørk sandgrå

Silkeblød og slidstærk

Designet på Cover er udført i Fenix laminat, som er enormt slidstærk og utrolig blød og behageligt at røre ved. Cover tåler hverdagen i alle henseender og er samtidig visuelt vellykket. Det er et drømmedesign til det moderne køkken.

Mat og praktisk

Mat laminat er både flot og praktisk, da matte flader har en lav refleksionsgrad uden genskin. Derfor skal du ikke bekymre dig om aftryk fra fedtede fingre på dine køkkenlåger i Fenix laminat.

Et seamless udtryk

Der er kælet for detaljerne på Cover, som giver indtryk af, at hele køkkenet er betrukket med ét stort stykke Fenix laminat. Det er nærmest umuligt at se overgangen fra front til kant. Det giver designet et indbydende særkende, som enhver æstetiker vil værdsætte.

Tip: Sæt trumf under udtrykket ved at vælge Cover i grebsfrit design.

Cover - Mørk sandgrå

Cover Fenix laminat i skønne farver

Klik på farverne nedenfor og find din favorit.


Cover / Ikon

Bland Cover med træ eller lak

Du kan let mikse Cover med en anden fronttype. Det giver dig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk. Du kan eksempelvis vælge dine underskabe eller køkkenø med smukke trælameller eller en elegant lakfarve, mens resten af køkkenets fronter er udført med Fenix laminat.

Se alle køkkenfronter

Køkkendesign i samme stil

Er Cover et godt match til din smag? Så vil disse køkkendesign sikkert også pirke dine smagsløg:

Comet Everline

Slidstærk laminat og smukke, massive trækanter

Model Comet

Athena

Enkelthed du kan tone efter dine drømme

Model Athena

Sort er ikke bare sort

Grebsfri minimalisme når det er bedst

Model Highline

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Afprøv farver og design

Ét er at vælge dit køkkendesign, noget andet er, hvordan du toner udtrykket med dit valg af køkkenfarve, bordplade, greb, vask og armatur. Det kan du blive guidet til under vores køkkenmaterialer.

Har du lyst til at eksperimentere med farvesammensætning og valg af design og materialer, kan du få en visuel smagsprøve i vores Creative Lab 

Prøv Creative Lab

3D Designer

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

Cover - Mørk sandgrå

Små ridser er der råd for

Cover består af slidstærkt Fenix laminat, som er særdeles modstandsdygtig og nem at vedligeholde. Er du uheldig at få en mindre ridse på en front, kan det repareres med en termisk behandling. Spørg i din Invita-butik, før du behandler fronten.

Oplev Cover helt tæt på

Når du skal vælge køkkendesign, skal du have det i hænderne først. Du skal fornemme kvaliteten og få følelsen af dit nye køkken helt ind under huden. Det får du allerbedst med et besøg i din nærmeste Invita-butik. Her står vores konsulenter klar til at hjælpe med din køkkendrøm. Du kan let booke en konsulent - helt gratis og uforpligtende.

Book en gratis designaftale

Cover - Mørk sandgrå