Jubilæumskøkken

For at hylde vores 50 år har vi skabt et jubilæumskøkken, hvor vores arv møder vores fremtid. Et køkken inspireret af 1970'ernes æstetik, farver og design, men som er skabt til fremtiden. Det er en hyldest til 1974 og INVITAs oprindelse, men også et blik ind i INVITAs fremtid.

Et jubilæumskøkken med inspiration fra 1974. Designet til 2024.

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer og funktionel indretning, der matcher dit budget.

  • Tag en gratis og uforpligtende snak med en af vores konsulenter.

  • Vi kan træffes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Book en gratis designaftale

50 år med tidløst design

Siden 1974 har vi designet køkkener til danske hjem. Køkkener, som er baseret på tidløst design, kvalitet og holdbarhed. I 50 år har vi skabt tidløst design til samtiden, som holder ind i fremtiden. Køkkener med forskellig stile, farver og former. Altid med høj kvalitet og funktioner, der holder i generationer. Skabt med omtanke for mennesker, miljø og samfundet generelt.

1974 var en tid med farver, former, flower power og diskotoner. Mennesker havde et positivt syn på en verden, som blev stadig mere åben og tilgængelig. Frigørelse, åbenhed og større ligestilling i samfundet afspejlede sig også i arkitekturen og designet i vores boliger. Materialer som mursten, fliser og træ spillede sammen med lyse kulører og lige linjer.

Køkkenet, som tidligere var et afsides sted til madlavning, fik nu en mere central rolle i hjemmet. Vægge blev revet ned, og køkkenet blev åbnet op. Plads til det sociale og åbne liv gennemsyrede køkkenets formgivning. Det var på dette tidspunkt, at køkkenet virkelig blev hjemmets hjerte, og det har det været lige siden.

Fra 1974 til 2024
Læs mere om INVITAs historie


Et naturligt møde

Jubilæumskøkkenet bygger på en designidé, som kaldes block-thinking. Det er to forskellige designudtryk, som mødes i en helhed. Det handler om at skabe forskellige zoner og følelser, som tilsammen skaber et indbydende rum.

Køkkenet er opdelt i en moderne arbejdszone, hvor køkkenets funktionalitet, med arbejdsflader og opbevaring, er i centrum. Den anden del af køkkenet er en social zone med plads til et spisebord. Gennem dekorative højskabe i træ og det levende træpanel skabes et rum i rummet. To verdener, som til sammen skaber en harmonisk helhed.

Oplev jubilæumskøkkenet i butik

På den ene side...

Arbejdszonen er udformet i en smuk 1970'er-inspireret grøn farve, der hedder Pistacie. En nyhed, som er nøje udvalgt til at passe til køkkenet. Den grøngule tone er rolig og indbydende og passer perfekt til dig, som er frisk på at teste noget andet end beige og gråt.

Til den grønne farve har vi valgt en flot flise med tydelig karakter, inspireret af 1970'erne, som går tone-i-tone med lågens farve. Sammen med den tynde bordplade i rustfrit stål får køkkenet en moderne karakter. Den store køkkenø giver en social arbejdsflade, og skabene giver masser af smart opbevaring. En af årets nyheder hænger på væggen over bordpladen. En ny hylde med åbne sektioner, som indbyder og åbner rummet op.

På den anden side...

Køkkenets anden side er udformet i en elegant træfinér i eg, inspireret af 1970'erne, men udformet til moderne krav og æstetik. Skabene matcher vægpanelet og skaber et flot og varmt indtryk. Træ går sjældent af mode, det ældes flot og bliver smukkere med årene.

At kombinere farvede låger med træ giver køkkenet naturlige zoner og en grafisk afbrydelse, som beroliger helheden. Tilsammen skaber de en rolig og harmonisk helhed, som leder tankerne hen på naturen. Gennem de to zoner får køkkenet tydelige anvendelsesområder og usynlige rum, som tilbyder forskellige funktioner til forskellige anledninger.

Vores nye greb er inspireret af 1970'ernes overdimensionerede og runde former. Grebet kommer i to indfræsede alternativer. En i farven Pistacie, som du kan matche til lågen, og en i stållook. 

En af årets nyheder hænger på væggen over bordpladen. En ny hylde med åbne sektioner, som indbyder og åbner rummet op.

Gennem vores træindretning og redskabsskuffer knytter vi køkkenets design sammen. Vi tilbyder flere forskellige træindretninger, som hjælper dig med at organisere dine køkkenskuffer.

Jubilæumskøkkenet er udstyret med hvidevarer fra NEFF. Hvidevarer i høj kvalitet, der giver dig de bedste forudsætninger for at skabe magi i køkkenet.

Skræddersyede kvalitetskøkkener
Find inspiration til dit køkken
Se alle køkkenmodeller

Det sidder i detaljerne


Detaljer kan være store og små. Det er detaljerne, som skaber helheden og det indtryk, du vil skabe. Store detaljer handler om at matche lågens farve, bordplade, fliser, gulv og vægge. Men det er faktisk de små detaljer, som skaber den store forskel.

Gennemgående i jubilæumskøkkenet er der flere nye produktnyheder. Ud over den nye lågefarve Pistacie og den åbne væghylde lancerer vi også tre nye greb. Disse greb er inspireret af 1970'ernes overdimensionerede og runde former. Grebet kommer i to indfræsede alternativer. En i farve, som du kan matche til lågens kulør, og en i rustfrit stål. Det tredje greb er et rundt, udstående greb i træ. Det kan matches med låger i træfinér eller som kontrast til farvede låger.

En flirt med vores arv, designet til i dag.

Udforsk Det sidder i detaljerne

Vejen til dit nye køkken