Et køkken med naturen som inspiration

Da Sofia og Nils flyttede fra landet til byen, drømte de om at tage naturen med sig. Og køkkenet fik en helt særlig rolle i deres nye hjem. Rolige farver og former blev omdrejningspunktet for deres nye køkken.
Farve
Mørk Eg/Sand
Bordplade
Dekton Khalo

 I modsætning til "Det sidder i detaljerne"-køkkenet, ønskede Sofia og Nils sig Forever Oak-fronter på overskabene og Athena Sand-fronter i  underskabene. 

Selvom køkkenet er indrettet med meget opbevaringsplads, føles rummet stadig stort og luftigt. Dette skyldes især lofthøjden på hele 3 meter. 

Kombination af ro og kreativitet

Sofia og Nils havde i mange år boet på landet med deres to små børn. Da børnene blev store og flyttede ind til byen, begyndte det dog at trække i Sofia og Nils. De landlige omgivelser blev for tomme uden børnene, og de valgte at tage springet og købe en lejlighed inde i byen for at være tæt på deres to store døtre.

De fandt en 6-værelses lejlighed på 140 kvadratmeter, hvor de valgte at flytte køkkenet til et andet, større rum. “Vi ønskede at køkkenet skulle blive et større omdrejningspunkt i hjemmet”, fortæller Sofia.

Sofia arbejder som stylist, og Nils er fotograf. De er to kreative sjæle, og med en kreativ hverdag med fuld fart på, har de begge brug for et hjem, hvor de kan finde ro. “Vi ville gerne arbejde med bløde og afrundede former og farver. Vi startede med at skabe et moodboard med alle de elementer, som vi synes godt om”. I søgen på inspiration på internettet faldt Sofia over køkkenet fra Det sidder i detaljerne, hvor kombinationen af mørk eg og lyse fronter matchede med parrets moodboard inspiration. 

Funktionelt og æstetisk

Der var et stort ønske om, at køkkenet skulle føles så lidt som et køkken som muligt og i stedet som et rart opholdsrum, og her syntes Sofia og Nils, at udtrykket på Forever Oak var et perfekt match med det ønske. “Vi tilføjede en skænk i rummet, for netop at give følelsen af, at køkkenet ikke blot er et køkken, men at det også er et opholdsrum med funktionelle møbler”.

Også i entreen valgte de at inddrage de mørke naturfronter til et elegant garderobeskab. “Gangen er 10 meter lang, og garderobeskabet fra Forever Oak er det første, øjet ser. Det er en fin og rolig måde at binde rummene sammen på”. 

Om dette køkkenKøkkenfronter

Athena og Forever Oak

Størrelse på køkkenet

25 kvadratmeter