Square

Klassisk køkken i nostalgisk stil

Med Square har vi skabt en stil, hvor det klassiske forenes med moderne minimalisme.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Klassisk køkken med moderne snit

Square er et klassisk køkkendesign, som vækker nostalgien til live på en moderne facon.

Det kvadratiske look er nemt at mikse med åbne, finerede reoler og væghængte frame-rammer. Kombinerer du samtidigt det klassiske køkken med en designemhætte og flotte lamper, får du et særdeles moderne udtryk.

Find priser og mål i vores katalog.

Square

Square

Et design der samler hjemmet

De rene linjer i Square giver ro til hele rummet og skaber harmoni mellem stue og køkken. Med Square kan du skabe et rum og et køkken, der samler hele familien.

Square er et tidløst designmøbel, som passer til alle arkitektoniske stilarter. Derfor binder Square generationer og nostalgi sammen på en ny og eksklusiv måde.

Square
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Square

Materialerne toner stilen

Et klassisk køkken som Square kan lidt af det hele. Designet kan nemt tones i den stilretning, du ønsker. Her spiller de materialer, du sætter sammen med Square, en stor rolle.

Et armatur i messing kan eksempelvis sætte trumf på det eksklusive, en bordplade, der matcher lågerne, gør stilen gennemført, mens dit valg af greb kan trække køkkenet i en mere klassisk eller moderne retning.  

Bliv klogere på sammensætningen af materialer.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Square
Square

Åbent køkken der samler familien

Squares evne til at skabe ro og harmoni mellem stue og køkken gør det til et oplagt design at integrere i køkkenalrummet. Med et åbent køkken kan du gøre dit køkken til mere end et madværksted – til et sted der fungerer som hjemmets bindeled og familiens samlingspunkt.

Få gode tips til et godt køkkenalrum.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Træfinér i elegant eg

Med Square eg flytter naturen ind i dit hjem. Fornemmelsen af træ er uundgåelig i dette moderne og klassiske køkken. Her vil du opleve duften af træ og få følelsen af det frie udeliv lige der, hvor du tilbringer allermest af din tid.

Du kan få Square i tre elegante finérsorter i egetræ: Lys eg, sort eg og natur eg. 

Invita

Finérer til Square

3D Designer

Få en visuel smagsprøve

Square er et design, som kan modelleres i flere retninger alt efter dit valg af træfinér, greb, bordplade, armatur og så videre.

Få en visuel smagsprøve på samspillet mellem de forskellige farver og materialer i vores Creative Lab. Her kan du eksperimentere med design, farver og materialer i 3D.    

Nordic - Klassisk landkøkken

Se model Nordic

Se model Nordic

Det kvadratiske landlook

Drømmer du om et køkken med fine rammer, der indkapsler hver låge og skuffe, har du flere design at vælge mellem hos Invita. Alle er de gode til at skabe et landkøkken med karakter. 

Vælg Nordic, hvis du drømmer om et landkøkken med nordisk romantik. Er du mere til rendyrket klassiske linjer, er model Kvadro et oplagt design. 

Northern Shaker

Oplev Northern Shaker

Oplev Northern Shaker
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Square skal opleves

Mulighederne med Square kommer først rigtigt til sin ret, når du oplever køkkenet på nært hold. Kom på besøg i din nærmeste Invita-butik, og oplev det moderne, klassiske køkken.

Vil du være sikker på at få gode råd med hjem, kan du booke et uforpligtende møde med en køkkenkonsulent, som vil forstå dine køkkendrømme.

Erhvervsmøde

Målskitse: Køkken-standardelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.