Glød

GLØD

BY INVITA

Naturen kaldte.
Vi lyttede.
Her er resultatet.

Når vi designer køkkener, kan inspirationen komme mange steder fra. Denne gang kaldte skoven på os med et vindpust, og vi tog derud. Jo længere vi gik ind i egetræsskoven, jo tættere kom vi på at føle os hjemme. Og da vi skar ind til kernen, skete der noget fantastisk: Vi fandt de gamle egetræers imponerende styrke og helt særlige skær. Det kunne vi ikke slippe. Så i stedet indfangede vi det og lavede et køkken.

Tag godt imod det massive egetræskøkken GLØD.
Skabt til at plante hjemme hos dig.

Tilbage til rødderne.
Her vokser fremtiden.

Tiden er for længst løbet fra impulsivt forbrug og hurtige løsninger. Den slags slider på kloden og i længden også på ens budget. I stedet har vi rettet blikket mod naturen og de tidløse, gedigne materialer og smukke nuancer, der findes her. Vi mener, at de ting, vi omgiver os med til daglig, skal kunne holde til livet, hele livet. Og de skal fornøje vores øjne lige så længe. 

På én gang organisk blødt og grafisk stramt. De vandrette årer i træet brydes smukt af de tre fingertapninger samt de massive lodrette egetræslister, der skjuler skuffeskinnerne.

Skuffer i massivt egetræ med fingertappede samlinger.
Den sorte bordplade reflekterer lyset smukt og giver liv i rummet.

Butik

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at aflæse og forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

Tag en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter, og få liv i køkkendrømmene.

Book en gratis designaftale