Fusion

Forrammekøkken til moderne køkkenbehov

Fusion er et forrammekøkken, der mikser traditioner og kvalitetshåndværk til det moderne menneskes behov. Det er en serie, der giver dit køkken en hjemlig følelse og et mere eksklusivt og ensartet udtryk. Fusion-konceptet tilbydes til vores tre køkkenmodeller; Athena, Square og Urban.

Hemmeligheden ligger i rammen

Magien i et forrammekøkken opstår ved, at der er holdt fast i alt det gode, du kender fra vores populære modeller; Athena, Square og Urban. Du får det samme velkendte design, finesse og kvalitet - men rammerne er blevet rykket.

Fusion-serien består af tre nostalgiske køkkenmodeller: Athena Fusion, Square Fusion og Urban Fusion. Modellerne byder på hver sin nyfortolkning af et rammekøkken, der på en unik måde danner ramme om fremtidens køkken.

Athena Fusion-fronterne står strømlinet og skarpt og vil klæde de fleste rum.

Square Fusion er en nyfortolkning af den klassiske fyldningslåge med sjæl og charme.

Urban Fusion har kant og karakter. De skråt skårne greb giver grafisk særkende.

Athena Fusion

Athena Fusion er kendetegnet ved at være et køkken med et moderne og enkelt udtryk, der appellerer til den urbane æstetiker. Samtidig leder køkkenet også tankerne tilbage i tiden til den gamle, herskabelige stil. Inspirationen til de brede forrammer og blanke messinggreb er nemlig hentet årtier tilbage.

Det monokrome køkken

Athena Fusion er et pragteksemplar på det monokrome køkken. Når øjet møder samme nuance fra første sokkelstykke til sidste låge, skaber det ro i rummet. Det er en fordel i et stort køkken, men også i indretningen af et lille køkken. Oplev Athena Fusion i vores 3D-designværktøj.

Prøv vores 3D-designværktøj

Square Fusion

Med Square Fusion får du et forrammekøkken fuld af charme og sjæl, der inviterer til et aktivt køkkenliv. Nyfortolkningen af den klassiske fyldningslåge leder tankerne hen mod et landkøkken, der appellerer til både store og små, faste brugere af køkkenet såvel som gæster.

Landkøkken 2.0

Stemningen i Square Fusion er den samme som i andre køkkener med fyldningslåger. Her er der god, gammeldags hygge. Hvis du tilsætter detaljer som en dobbeltvask, dobbelthane, marmorbordplade eller hvad du drømmer om af materialer og køkkentilbehør, bliver Square Fusion omdannet til et moderne og personligt rammekøkken.

Udforsk vores landkøkkener

Urban Fusion

Et godt bud på en moderne køkkenklassiker er Urban Fusion, der har et stramt og stilrent look. De karakteristiske skrå snit i grebet gør køkkenet til sit helt eget. Men bare rolig – der er heldigvis masser af plads til at krydre rammekøkkenet med personlige løsninger og detaljer.

Et køkken med særpræg

Det ikoniske greb får en stor effekt, når man betragter Urban Fusion. Uanset hvilken vinkel du betragter rammekøkkenet fra, vil der dannes nye grafiske mønstre. Tilføj flere detaljer ved at have et åbent modul med plads til ting i former og farver, du holder af.

Udforsk vores køkkenfarver

Rammekøkken i flere fortolkninger

Drømmer du om et rammekøkken? Se vores andre fortolkninger af køkkener med rammer.

Et eksklusivt udtryk

Et fusionskøkken kan lidt mere end andre køkkenmodeller. Det skyldes, at Fusion-serien består af tre modeller, der har hver sit specielle udtryk. Når du kombinerer modellerne med en forramme, skaber du et mere eksklusivt og herskabeligt udtryk.

Derved er det et køkken, der kan tilpasses – eller fusioneres – med ethvert hjem. Derfor er Fusion også en anelse dyrere end andre køkkener, men prisen afhænger af, hvordan du sammensætter dit personlige forrammekøkken.

Se alle køkkenmodeller