Inframe titanhvid køkken kompaktlaminat bordplade

Inframe

Giv dit køkken ekstra kant

Udforsk de grebsløse detaljer og finerede eller farvede lister i Inframe, som giver et harmonisk og lækkert køkken med kant.

Inframe titanhvid køkken

Effektfuld design

Med Inframe kan du helt bogstaveligt give dit køkken kant. De grebsløse låger indrammes af smalle lister, som du kan vælge i forskellige finérer og i Invitas designfarver. Kombinationen af de smalle lister og grebsløse låger er en diskret, men effektfuld detalje, der giver dig et stilrent og lækkert køkken.

Du får med andre ord alle muligheder for at få et lækkert køkken, hvor stilren æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger Inframe.

Er du til rammer i dit køkken, kan du også udforske vores køkkenkoncept Fusion.

Oplev køkkenkonceptet Fusion

Oplev, hvordan små detaljer har en stor effekt med Inframe, der giver et stilrent og lækkert køkken.

Lækkert køkken med personlighed

Med mulighed for at mikse forskellige materialer til lister og låger giver Inframe dig en unik mulighed for at få et lækkert køkken, der emmer af personlighed.

Ved eksempelvis at vælge listerne i lys eg til låger i titanhvid får du et harmonisk resultat, som samtidig fremhæver den stilrene indramning af lågerne. Du kan naturligvis også nedtone indramningen ved at vælge lister og låger i samme farve.

Find inspiration til at skabe et lækkert køkken i vores store køkkengalleri.

Udforsk køkkengalleriet

Inframe titanhvid køkken kompaktlaminat bordplade
køkken inframe titanhvid ovn

Oplev Inframe med egne øjne

Inframe giver utallige muligheder for at få et lækkert køkken, der tilfredsstiller dine designmæssige smagsløg. I din nærmeste Invita-butik kan du se Inframe og opleve, hvordan vi har kælet for alle detaljer i vores nyskabelse.

Du kan også aftale et uforpligtende designmøde med en af vores køkkenkonsulenter, hvis du ønsker råd og vejledning til, hvordan du får et lækkert køkken, der opfylder alle dine køkkendrømme. Få gode råd til at planlægge dit køkkenkøb ved at booke et møde.

Book et gratis designmøde

Vild med det grebsløse køkken?

Er din drøm et køkken med orden og rene linjer? Måske er disse køkkendesign noget for dig:

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Inspiration til dine køkkendrømme