Northern Shaker

The Northern Shaker

Nostalgisk kvalitetskøkken

Når kvalitet er et must

Northern shaker er veludført af gode materialer fra inderst til yderst. Det er lavet til dig, der elsker at være i køkkenet.

Det solide håndværk møder dig med moderne linjer på fyldningslågerne kombineret med olivengrønne flader. Åbn skufferne, og frem titter håndtappede træskuffer, der sætter trumf under køkkenkvaliteten.

Et cosy kitchen concept

Skal hygge gennemsyre stilen i dit køkken, og går du efter køkkennostalgi, er fyldningslåger et godt udgangspunkt. Northern Shaker er bygget på designet Square, som du kan vælge i flere designfarver og finértyper.

Vælger du det olivengrønne køkken Norther Shaker, der også byder på tallerkenrækker, åbne hylder og charmerende endereoler, har du alle ingredienserne til køkkenhygge.

Northern Shaker

Åbne hylder og endereoler

Det er let at sætte et personligt aftryk på de åbne hylder og endereoler i Northern Shaker. På endereolen med åbne sider kan du placere det, du bruger mest, det du synes er smukkest eller lidt af hvert.

De åbne hylder er desuden et godt match til dig, der ønsker at lave en flot overgang fra køkken til stue i køkkenalrummet.

Få inspiration til dit køkkenalrum

Northern Shaker

Skab et varmt og eksklusivt udtryk med en vask i bruneret messing.

Northern Shaker

Square front med udfræset midte. Vælg mellem fem designfarver. Her vist i oliven med klassisk runde greb i mat sort.

Nostalgisk nytænkning

Intet kan som en tallerkenrække skabe associationer til de gamle dyder, hvor køkkenet fremfor alt var et funktionelt arbejdsrum, i en tid før færdigmad, fast food og måltidskasser. Dengang alt blev lavet fra bunden, og køkkenet først og fremmest var et madværksted.

Du kan sætte dit personlige aftryk og ændre udtrykket, hvis du erstatter tallerkener med skærebrædder, magasiner eller kogebøger.

Vild med den nostalgiske stil?

Puster Northern Shaker liv i dine køkkendrømme, vil du måske også synes godt om disse køkkendesign med fyldningslåger eller forramme:

Square

Moderne fortolkning af det klassiske

Model Square

Se model Square
Nordic

Det romantiske landkøkken

Model Nordic

Oplev model Nordic
Urban Fusion

Udforsk de fede køkkenrammer

Model Fusion

Oplev model Fusion
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

3D Designer

Eksperimenter med farver og design

Du kan selv tone udtrykket i kvalitetskøkkenet Northern Shaker med dit valg af bordplade, greb, vask og farvesammensætning.

Forsøg dig frem i vores Creative Lab, hvor du kan lege med samspillet mellem design, farver og materialer.

Prøv Creative Lab

Butik

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at aflæse og forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

Tag en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter, og få liv i køkkendrømmene.

Book en gratis designaftale