Newline

Newline

Det minimalistiske køkken, der kombinerer funktionalitet med flot design

Newline

Minimalistisk køkken med rene linjer

Newline er skabt med et udgangspunkt i rene linjer og minimalisme uden at dit køkken skal blive kedeligt.

Det er grebet, der giver modspil til de rene enkle linjer. Grebet er diskret, men funktionelt, og skabt i et flot minimalistisk design.

Se priser og mål på Newline.

Funktionelt og slidstærkt

Newline er et køkkendesign, der er alt andet end kedeligt. Det er til for at blive brugt, og derfor er grebene både praktiske og rengøringsvenlige. De er behagelige at røre ved og gør arbejdsgangen i køkkenet til en daglig glæde.

Med Newline får du et funktionelt og slidstærkt køkken, der emmer af overskud og eksklusivitet i en minimalistisk indpakning.

Newline

Lille køkken (Newline)

Det personlige minimalistiske køkken

Selvom Newline er et minimalistisk køkken, har du rig mulighed for at tilføje et personligt strejf, så du kan give dit køkken sjæl og særpræg.

Newline kommer i forskellige farver, materialer og glans. Det giver dig mulighed for at vælge den kombination, der passer bedst ind i resten af din boligs indretning, og som matcher din bordpladevask og armatur.

Designfarver til Newline

Newline Højglans

Laminatfarver til Newline

Newline finérer

Få en føling af de rene linjer

Invitas passionerede køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig med at indrette dit køkken, så du kan få indfriet dine drømme på den bedst mulige måde.

Book en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter, og få styr på de rene linjer i køkkenet.

Athena Newline

Vild med det minimalistiske køkken?

Drømmer du om et køkken, der skaber velvære i hverdagen?
Så er disse køkkendesign måske det, du søger:

Comet Everline

Slidstærk laminat og smukke, massive trækanter

Model Comet

Athena

Enkelthed du kan tone efter dine drømme

Model Athena

Sort er ikke bare sort

Grebsfri minimalisme når det er bedst

Model Highline

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
3D Designer

Oplev køkkenet inden køb

Kun fantasien sætter grænser for kombinationen af farver og materialer. Det kan være svært at forestille sig, hvordan det minimalistiske køkken passer ind i dit hjem.

Prøv derfor vores 3D Designer, hvor du kan eksperimentere med forskellige farve- og materialekombinationer.

I forskellige materialer

Newline er en 19 mm spånplade med kantgreb, der er fræset ind i lågen. Du kan vælge lågerne i en bred farvepallette, alt efter hvilken nuance og hvilket materiale der matcher stilen i det køkken, du drømmer om.

Du kan få det minimalistiske køkken, Newline, i fire forskellige materialer: Malet, finér, højglans og laminat. Hvert materiale har sit eget udtryk samt fordele og ulemper.

Læs om vores materialer til køkkenlåger.

Comet Newline

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

Quooker

Det sorte køkken

Et sort køkken kan fungere som et kunstværk i huset og give modspil til det hvide og enkle udtryk. Du kan få Newline i sort laminat, der fungerer godt sammen med de rene linjer i det minimalistiske køkken.

Vores nye sorte laminat har en helt mat overflade, der ikke reflekterer lys. Overfladen er behagelig at røre ved og er ikke modtagelig overfor fedtede fingre. Samtidig er den antistatisk, antibakteriel og nem at rengøre.

Få en fornemmelse af køkkenet

Billeder siger mere end 1000 ord, men de kan ikke erstatte den fornemmelse af det minimalistiske design, du får, når du mærker køkkenet under dine fingre.

Kom forbi din nærmeste Invita, hvor du kan opleve Newline og alle vores andre smukke køkkener.

Newline