Athena køkken lodret finer

Køkkenlåger i træfinér

Træfinér kombinerer det smukke udseende og den varme udstråling fra træ med en kvalitet, der er nem at vedligeholde. Er du til smukke overflader i træ og et naturligt farvespil, er køkkenlåger i finér et godt valg.

Everline køkken træ greb

Hvad er finér?

Finér er tynde skiver af træ, som er præcist skåret ud af en træstamme. De nøje udvalgte finérskiver påføres en 19 mm spånplade, som bliver behandlet med to gange lak. Dernæst monteres en massiv trækant på finérlågerne, for at sikre god holdbarhed.

Træfinér arbejder ikke på samme måde som massivt træ, som kan forandre sig over tid. En finérlåge vil dermed ikke miste sin form, hvis den bliver påvirket af kulde eller varme.

Vi er finérspecialister

Hos Invita er vi specialister i finér. For at sikre et roligt og harmonisk udtryk benytter vi udelukkende håndskåret træfinér, som er knivskåret fra samme træ. Dermed er du sikret et smukt helhedsindtryk, hvor åretegninger og farvenuancer passer sammen.

Athena køkken lodret finer

Vandret eller lodret åretegning?

En vigtig overvejelse er, om dine nye køkkenlåger i træfinér skal have vandrette eller lodrette åretegninger. Det har stor betydning får køkkenets æstetiske udtryk og helhed.

Vælger du finérlågerne med lodret åretegning, vil træets årer løbe gennem alle låger i en sektion. Foretrækker du, at årerne ligger vandret, vil åretegningen ikke være gennemgående. Vores håndsortering af træfinéren sikrer dog et harmonisk udtryk, da farvenuancerne vil hænge flot sammen.

Reparation af finérlåger

Køkkenlåger i træfinér tåler ikke hårde stød og slag. Skulle det ske, at dine køkkenlåger i træfinér bliver beskadiget, bør du forhøre dig hos en af vores køkkenkonsulenter. Således undgår du bedst, at køkkenets harmoniske udtryk ikke bliver forstyrret af uregelmæssigheder.

Rengøring af køkkenlåger i finér

Finérlåger er nemme at rengøre, da de er lakkeret med lak. Lakken gør, at lågen får en rengøringsvenlig overflade. Du kan derfor nøjes med en fugtig klud til den daglige rengøring. Er en grundigere rengøring af køkkenlågerne påkrævet, kan du bruge en smule sulfo. Husk at tørre efter med en ren og tør klud, så du ikke efterlader spor på køkkenlågerne.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.