Malede køkkenlåger

Udtryk, der gør indtryk

Giv dit køkken et personligt touch med vores unikke serie af designfarver til dine køkkenlåger. Alle nuancer er nøje udvalgte og skabt til at skabe liv og spil. Farverne er inspireret af den nordiske natur med det formål, at de vil forblive relevante over tid. Resultatet er et smukt køkken med langtidsholdbare køkkenlåger i en flot, ensartet overflade.

Farverne kan benyttes på alle malede køkkenlåger.

Sæt dit eget præg

Ønsker du at sætte dit helt eget præg på dit køkken, kan malede køkkenlåger være et godt valg.

En stor fordel ved malede køkkenlåger er nemlig, at udvalget af farver er bredt, hvilket gør det nemmere at finde en farve, som appellerer netop til dig. Derudover er de praktiske, da lågerne er lette at rengøre og vedligeholde.

Hos Invita kan du vælge at få malet dine køkkenlåger i både matte designfarver eller højglansfarver. Har du brug for råd og vejledning til at vælge, så book et møde med en af vores dygtige køkkenkonsulenter, der kan hjælpe dig godt på vej.

Se udvalget af farver

Jordnære farver

Vores Jordnære farvekollektion består af 9 smukke farver inspireret af den nordiske natur. Alle farverne er nøje udvalgt af eksperter til at holde over tid. 

Ønsker du et lyst rum, kan farven Sand være den perfekte lyse farve til dit køkken. Er du mere vovet kan du vælge den mørkegrønne farve Oliven, der giver dit køkken kant. 

Oplev alle Jordnære farver her

Nordic skab vitrineskab

Vedligeholdelse af malede køkkenlåger

Den daglige rengøring af malede køkkenlåger klares med en opvredet klud, eventuelt tilsat en mild sæbeopløsning, hvis en grundigere rengøring er påkrævet. Det er altså en overflade, der er hurtig og let at rengøre.

Modsat køkkenlåger i laminat er malede køkkenlåger mere sårbare over for ridser og skrammer. Har du husdyr, der kratter på lågerne, eller legende børn i køkkenet, findes der noget mere velegnet materiale, eksempelvis laminatlåger.

Malede køkkenlåger holder godt på farven, men de kan falme, hvis de bliver udsat for stærkt sollys over en længere årrække. Efter 10-15 år kan du risikere, at lågerne har skiftet en anelse farve. Ønsker du ikke, at lågernes farve forandrer sig, bør du derfor overveje, hvordan du placerer lågerne i forhold til solen. Husk dog på, at du altid har mulighed for at male lågerne over og genoprette det oprindelige udtryk, hvis de skulle falme.

Materialer af høj kvalitet

Hos Invita sætter vi en ære i, at vores materialer altid er af bedste kvalitet. Nogle steder vil du blive tilbudt foliebelagte køkkenlåger, men ikke hos Invita. Malede køkkenlåger holder bedre end folierede, og derfor holder vi os til de malede låger.

Vores malede køkkenlåger er lavet af 19 mm MDF-plader, som er malet med flere lag maling for at sikre belægningens kvalitet. Samtidig giver det solide lag af maling lågerne en ensartet overflade, der er lækker at røre ved.

Sådan reparerer du malede køkkenlåger

Er skaden sket, og der er kommet ridser eller skrammer på dine malede køkkenlåger, er der råd at hente. En stor fordel ved malede køkkenlåger er, at det er relativt let at reparere disse skrammer ved at male dem over.

Ønsker du at give køkkenet en farveændring, har du også mulighed for at slibe lågerne ned og male dem i en ny farve. På den måde kan malede køkkenlåger have rigtig lang levetid. Du kan altid få gode råd om reparation og maling hos vores køkkenkonsulenter.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.