Glasvæg til bad

Drømmer du om en glasvæg til badet? Det forstår vi godt. Glas er et fantastisk materiale til at skabe et elegant udtryk, og den gennemsigtige flade er både æstetisk og funktionel.

Ikon sort eg bad

Inspiration og råd om glasvægge

Der er mange måder at indrette brusenichen med glasvæg. Her finder du idéer og gode råd om glasvægge til badet. Læs blandt andet om:

  • Hvordan glas kan skabe et ekstra rum
  • Inspiration til brusevægge- og kabiner i glas
  • Tips til rengøring af glasvægge
  • Overfladebehandling af glasvæg
  • Idéer til valg af glastype
Highline hvid bad badeværelse

Sprosser skaber rå New York-stil

Glasvægge med mørke sprosser vil give badeværelset masser af rå karakter. Det er det rette valg, når du ønsker, at dit badeværelse skal fremstå urbant og moderne i bedste New York-stil.

Klassisk vil en New Yorker glasvæg have mange sprosser, men du kan sagtens nøjes med færre sprosser, eller blot en sort ramme. Effekten vil stadig være det rå look. Gennemfør looket ved at lade den sorte farve fra sprosserne gå igen i dit valg af armatur og spejlramme.

Bliv guidet i flere badmaterialer

Sådan holder du din glasvæg pæn

En glasvæg tager sig bedst ud, når den står skinnende ren og genspejler rummet. Derfor bør du være indstillet på en vis rengøringsindsats. Det nemmeste er at klare rengøringen løbende, så kalkrester aldrig får lov til rigtig at sætte sig.

  • Svab glasset efter brug
  • Rengør ugentligt med varmt vand efterfulgt af en tør klud
  • Brug kun milde rengøringsmidler på glasvæggen

 

Overfladebehandling holder glasset flot

Hos Invita får alle glasvægge en tur med ClearCover, som er en vand-, snavs- og olieafvisende coating, der gør, at overfladen bliver betydeligt nemmere at rengøre.

ClearCover holder fra et halvt til fem år, alt efter hvor kalkholdigt vandet er, hvor ofte glasset bliver rengjort og hvilke rengøringsmidler, du bruger.

Det er muligt at give glasset en ny ClearCover behandling, hvis dens effekt aftager.

Athena bad sort

Vi hjælper dig fra start til slut

Book et gratis designmøde, så hjælper vi dig i mål med dit nye badeværelse.