Highline natur eg bad

Badeværelsesskabe til personlige badeværelser

Badeværelsesskabe er uundværlige på alle badeværelser. Skabe til badeværelset opfylder et praktisk opbevaringsbehov, og de er samtidig en vigtig del af rummets æstetiske udtryk. Overvej dit valg af badskabe nøje og opnå et resultat, der får funktionalitet og stil til at gå op i en højere enhed.

Bad ikon lamel

5 gode råd til valg af badeværelsesskabe

Det er ikke let at vælge nye badeværelsesskabe, da der er mange nødvendige overvejelser, som går forud for købet.

Her er 5 gode råd til dit valg af skabe til badeværelset. Følg rådene, og bliv rustet til at vælge det bedste badskab:

  • Overvej dit opbevaringsbehov
  • Tænk på rummets indretningsmuligheder
  • Kombinér flere skabstyper
  • Vælg et design, der tiltaler dig
  • Få en personligt tilpasset løsning

Opbevaringsplads skaber orden

Med tilstrækkelig opbevaringsplads kan du skabe orden på badeværelset. Badeværelsesskabe gemmer alt det praktiske væk og beskytter dine ting for damp og fugt. Skab et overblik over alle de ting, du skal have plads til i dine badeværelsesskabe. Det sikrer dig, at du får nok opbevaringsplads i dine nye skabe til badeværelset.

Oftest er det en god idé med badskabe under håndvaskarmaturet, for at du altid har cremer, tandbørster og parfume lige ved hånden. Derimod er rummelige højskabe fordelagtige til opbevaring af håndklæder og toiletpapir.

Garderobeskab med skydedøre til badeværelset

Tænk på indretningsmulighederne i rummet

Ikke to badeværelser er ens. Formen og størrelsen på dit badeværelse har stor betydning for hvilke badskabe, der passer bedst. Specielt i et smalt badeværelse er det vigtigt med en funktionel løsning.

Overvej eksempelvis badeværelsesskabe med skydedøre, som åbner til siden og derfor ikke optager plads i rummet, når de står åben. Eller få væghængte badskabe, der giver rummet et luftigt udtryk og gør rengøringen lettere.

Kombinér forskellige typer af badeværelsesskabe

Typisk er det en fordel ikke kun at vælge én skabstype, når du skal have nye badeværelsesskabe. Højskabe, underskabe og overskabe har hver sine fordele, og det bedste resultat opnås oftest ved at kombinere mulighederne. Det er også med til at skabe dynamik i badeværelsesindretningen, når forskellige skabstyper bliver kombineret.
Urban badeværelse hvid

Få løsninger til personlige badeværelser

Lad dig ikke begrænse til standardløsninger, når du vælger badeværelsesskabe.

Hos Invita sætter vi en ære i at levere personlige løsninger til personlige badeværelser. Derfor skræddersyr vi dine badeværelsesskabe, for at du får et perfekt resultat, hvor kvaliteten er helt i top.
Bad Urban sort

Vælg skabe til badeværelset i flot design

Få eksklusiv og grebsløs minimalisme med Inframe designet, prøv Kvadros klassiske linjer i moderne stil, eller vælg et helt tredje udtryk. Med et flot design til dine badeværelsesskabe får du ikke blot en praktisk og funktionel løsning, men et resultat hvor det visuelle er helt i top.

Se vores mange flotte design til badskabe, og find et look, der tiltaler dig og passer til dit hjem.

Lad designet fra dine køkkenskabe gå igen i badeværelsesskabene, eller giv badeværelset sit eget udtryk. Der findes ikke én korrekt løsning – det er op til dig og dine stilmæssige præferencer.

Vores badeværelsesmøbler

Bliv vejledt om dit valg af badeværelsesskabe

Når du skal have nye skabe til badeværelset, står vi til din rådighed, og vejleder dig gerne gennem hele processen.