Armaturer til bad

Et badeværelsesarmatur skal både være praktisk og æstetisk. Hos Invita finder du et udvalg af armaturer til badeværelset, der passer til enhver stil, og som sætter et personligt touch på dit badeværelsesmiljø.

Cassoe 10

Cassøe badarmaturer

Cassøe er dansk kvalitet og et stilrent design, der elegant sammensmelter med din stil. Cassøe har alt, hvad du skal bruge fra badarmatur og bruser til badeværelsesspejle.

Read more about Cassøe badarmaturer
KWC badarmaturer
KWC badarmaturer
KWC badarmaturer
KWC badarmaturer

KWC badarmaturer

KWC er et schweizisk producent, der startede for over 125 år siden. Mærket er kendt for sin høje kvalitet og innovative tilgang til design.

I dag forhandles KWC i over 50 lande og du finder naturligvis også et bredt udvalg hos Invita.

www.neerskov.dk

Read more about KWC badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer
Newform badarmaturer

Newform badarmaturer

Til et kvalitetsbad hører sig et elegant armatur. Hos Invita er vi forhandler af Newform armaturer, som giver dig rig mulighed for at gennemføre badværelsets design ned til mindste detalje.

Read more about Newform badarmaturer

Gode råd, når du vælger badeværelsesarmatur

Der er ikke stor forskel på at vælge armatur til badeværelset og armatur til køkkenet. Mens du i køkkenet skal have en vandgennemstrømning på omkring seks liter pr. minut, skal du kun have fire liter pr. minut på badeværelset.

Der er især fire ting, du skal have in mente, når du vælger nyt armatur til et moderne badeværelse

 

■ Vælg et armatur, der passer til dine badeværelsesmøbler

■ Overvej, hvordan du foretrækker at bruge armaturet

■ Armaturet skal være VA-godkendt

■ Undgå forkromede armaturer, hvis du har nikkelallergi 

KWC badarmaturer

Bordplade til badeværelse - model Athena Highline

Skab sammenhæng på badeværelset

Det er en smagssmag hvilket badeværelsesarmatur, du foretrækker. Skal du skifte dit gamle armatur ud med et nyt, skal det matche stilen på dine badeværelsesmøbler. Og det er vigtigt, at det passer i det nuværende hul i bordpladen.

Du kan tilføre kant og nyskabelse på badeværelset, hvis du vælger et iøjnefaldende badeværelsesarmatur i et spændende materiale eller i en markant form.

De fleste badeværelsesarmaturer er i krom, som er det klassiske valg. Tillader stilen på badeværelset det, behøver dit armatur ikke nødvendigvis være så traditionelt.

Det er vores badeværelsesmodel Inframe et godt eksempel på.

3 armaturtyper til badeværelset

Der findes tre typer armaturer til badeværelset. Før du vælger nyt badarmatur skal du overveje, hvordan du foretrækker at betjene dit armatur. Du bruger dit badeværelsesarmatur mange gange i løbet af en dag, og det skal være en optimal betjening for alle i husstanden.

1. Mange vælger et badeværelsesarmatur med ét greb, der både regulerer forholdet mellem koldt og varmt vand, samt selve vandtrykket. Det er meget praktisk og nemt at betjene.

2. Berøringsfrie armaturer med forskellige indstillingsmuligheder er et godt valg, når du ønsker et meget moderne look og en funktion, hvor vandet løber automatisk, når dine hænder er under hanen.

3. De helt klassiske armaturer, med to greb til at regulere henholdsvis varmt og koldt vand, passer perfekt til en rustik badstil. De kræver en anelse mere manuel betjening – det kan dog være det værd for at opnå det helt rigtige look. 

Eksklusive designarmaturer

Kvalitet betaler sig

Kvalitet koster. Det gør sig også gældende, når du skal vælge badeværelsesarmatur. Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes billige alternativer, der kan være nok så fine, men de har typisk sine begrænsninger.

Et designerarmatur fås i mange flere afskygninger, hvilket giver en mere personlig løsning, der lever op til dine ønsker, både kvalitetsmæssigt og funktionelt. 

Vores armaturer er VA-godkendte

Et badeværelsesarmatur skal være VA-gokendt, før det må sælges i Danmark. Det sikrer, at grænseværdierne for udledning af bly og cadmium overholdes.

Det er desværre ikke nogen selvfølge, at grænseværdierne overholdes, hvis du udelukkende går efter pris frem for kvalitet. Ikke-godkendte blandingsbatterier udgør en sundhedsmæssig risiko, fordi de udleder store mængder af tungmetaller i drikkevandet.

Vær opmærksom, hvis du har nikkelallergi

Du bør undgå forkromede badeværelsesarmaturer, hvis du lider af nikkelallergi. Det skyldes, at nikkel i et armatur opstår i processen, hvor overfladen forkromes.

Du skal i stedet vælge et badeværelsesarmatur, der enten er poleret, i rustfrit stål eller pulverlakeret, frem for de typiske armaturer i messing, som er forkromede.   

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

KWC badarmaturer

Må jeg selv skifte armatur?

Du må gerne selv skifte dit armatur på badeværelset, hvis installationen er lovlig, og der er en afspærringsventil i din bolig. Det er ikke specielt kompliceret at skifte badværelsesarmaturet, men du skal huske at slukke for vandet, inden du monterer.

Du skal også tjekke, at stopventilerne let kan åbnes og lukkes. Er det ikke tilfældet, skal de skiftes, da aflejringerne kan løsnes og beskadige dit nye badeværelsesarmatur.  

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Vedligeholdelse og rengøring af armatur

Et badeværelsesarmatur skal gerne fremstå pænt og indbydende, men det kan let blive kalket til, især hvis du bor i et område med meget kalk i vandet. Der er et par tricks til, hvordan du sørger for, at dit armatur til badeværelset holder sig rent og skinnende.

Undgå at bruge rengøringsmidler, der indeholder ætsende eller skurende midler. Brug i stedet milde rengøringsmidler, som efterfølgende skylles væk med koldt vand og tørres efter med en blød klud – brug ikke pudsesvampe og undlad at sprøjte direkte på armaturet.

Newform badarmaturer

Få inspiration til badeværelset

Du kan altid få inspiration til dit badeværelse og valg af badeværelsesarmatur hos Invita.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge din nærmeste Invita-butik, hvor du kan få yderligere inspiration og se vores armaturer til badeværelset på helt tæt hold. 

Newform badarmaturer

Skal vi finde en løsning til dig?

Hos Invita har vi mere end 75.000 tilfredse badeværelseskunder på CV’et. Det er vi rigtig stolte over, fordi tilfredse kunder er den bedste reklame, vi kan få. Det betyder samtidig også, at vi er klædt godt på, når vi sammen skal finde vejen til dit nye badeværelse.

Book en gratis og uforpligtende designaftale med en af vores dygtige konsulenter, og lad os sammen realisere dine badeværelsesdrømme.  

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København