Comet bad hvid

Bordplader til badeværelset

Træ

En træbordplade er et naturelement, der tilfører varme og hygge og kan give badeværelset lidt spa-stemning. Træ kræver vedligeholdelse, og det kan være en fordel at oliebehandle sin bordplade, så den ikke tager så meget imod vand og sæberester.

Corian/Solid Surface

Corian bordplader er ultra hårde og dermed meget hygiejniske, fordi de er nemme at rengøre og vedligeholde. Plader i Corian kan ”svejses” sammen på en måde, så samlingerne er helt. Muligheden for at vælge over 100 forskellige farver, tiltaler mange, som ønsker at sætte et personligt farvepræg på badeværelset. Helt særligt for Corian er, at du kan vælge præcis den nuance, du ønsker (mere end 100 farver at vælge mellem), og du kan få vasken støbt ind i materialet og få en flot, integreret løsning.

Marmor

Marmor er et mineralholdigt naturmateriale, dannet i havene gennem millioner af år. Indholdet af mineraler giver marmor sine forskellige farver og hårdhedsgrader. Udover sit klassiske og elegante look udmærker marmor sig ved at være utrolig slidstærkt. Invitas marmorplader fremstilles af 80% knust natur-marmor og naturlige farvestoffer. For at gøre rengøring og vedligeholdelsen nem, behandler vi overfladen med en særligt beskyttende sanitets-gelcoat.

Granit

Granit er et 100% naturligt materiale. Det er dannet gennem millioner af år af flydende stenmasse, som er størknet. Det er prefekt til bordplader, fordi det både er smukt, slidstærkt og stort set vedligeholdelsesfrit. Vi har 2 typer af granit:

Støbt granit, som er knust naturgranit med højglanspoleret overflad. For at gøre rengøringen og vedligeholdelsen nem er overfladen behandlet med en særlig beskyttende sanitets-gelcoat. Fås også med silkemat overflade.

Hugget granit, som er hugget ud af en nøje udvalgt granitblok. En mere eksklusiv løsning, hvor granitten er bearbejdet, slebet og poleret 100% naturligt, udelukkende med vand og diamantværktøj. Denne ægte granit er stort set vedligeholdelsesfri og tåler næsten alle almindelige rengøringsmidler.

Betonex og Granitex

Vil du have en mere praktisk og vedligeholdelsesvenlig udgave af beton-pladen, kan du overveje Betonex. Det er en varmehærdet polyester blandet med naturlige materialer. Bordpladen har et rustikt betonlook, og vask og bordplade kan støbes ud i ét. Pladen er meget slidstærk og tåler de fleste rengøringsmidler.

Granitex minder i udtrykket om granit, men er lettere at vedligeholde. Det er en varmehærdet polyester, knust til fin granulat og blandet med bindemiddel. Overfladen kan være blank eller silkemat ,og vask og bordplade kan støbes ud i ét. Pladen er meget slidstærk og tåler de fleste rengøringsmidler.

Hvilken bordplade skal du vælge?

Bordpladen er en vigtig del af looket på dit badeværelse. Marmor, granit og stål kan give et klassisk, eksklusivt udtryk. Beton kan gøre looket moderne og råt, træ kan give varme og skabe spastemning, og corian kan gøre looket meget rent og minimalistisk.

Vores erfaring er, at du bliver gladest for resultatet, hvis du udover det rent visuelle også tænker det praktiske og funktionelle ind. Her er det vigtigste at tage stilling til, hvor meget rengøring og vedligeholdelse, du er indstillet på.

Ingen bordplader er helt vedligeholdelsesfri – men, som du kan se under de enkelte bordpladetyper, er nogle mere robuste end andre. Vær også opmærksom på, at mørke farver generelt er mest sarte og derfor mest vedligeholdelseskrævende.

3 vigtige at tage stilling til:

  • Hvor meget vedligeholdelse og rengøring er du indstillet på?
  • Skal vasken monteres eller kunne integreres i løsningen?
  • Hvad siger dit budget?