Glasvæg til badet

Drømmer du om en glasvæg til badet? Det forstår vi godt.
Glas er et fantastisk materiale til at skabe et elegant udtryk,
og den gennemsigtige flade er både æstetisk og funktionel.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Inspiration og råd om glasvægge

Der er mange måder at indrette brusenichen med glasvæg. Her finder du idéer og gode råd om glasvægge til badet. Læs blandt andet om:

 ■ Hvordan glas kan skabe et ekstra rum

 ■ Inspiration til brusevægge- og kabiner i glas

 ■ Tips til rengøring af glasvægge

 ■ Overfladebehandling af glasvæg

 ■ Idéer til valg af glastype

Futura bad sort eg

Frækt i sort og hvid

Skab et ekstra rum med glas

Både glasvægge og brusekabiner i glas er en nem måde at skabe et ekstra rum på i dit badeværelse. Den gennemsigtige glasflade sikrer sammenhæng i rummet, og samtidig skærmer den for vandstænk på resten af badeværelset.

Visuelt har en brusevæg i glas et let og enkelt udtryk, og fysisk gør den ikke meget væsen af sig. Alle badeværelser, store som små, har derfor plads til en glasvæg.

Tips til indretning af små badeværelser

Vælg en enkel brusevæg i glas

Med en enkelt brusevæg kan du skabe en synlig og enkel opdeling i rummet. Vælg for eksempel en stilfuld og minimalistisk gulv-til-loft brusevæg i glas, som giver følelsen af at være afskærmet i en decideret badezone.

Glasvæggen kan monteres i en diskret liste på gulvet, så den står smukt i alt sin enkelthed.

Få 11 uundværlige fifs til dit nye badeværelse

Athena Highline Dark Nature bad

Highline bad - New York sprosser

Sprosser skaber rå New York-stil

Glasvægge med mørke sprosser vil give badeværelset masser af rå karakter.  Det er det rette valg, når du ønsker, at dit badeværelse skal fremstå urbant og moderne i bedste New York-stil.

Klassisk vil en New Yorker glasvæg have mange sprosser, men du kan sagtens nøjes med færre sprosser, eller blot en sort ramme. Effekten vil stadig være det rå look. Gennemfør looket ved at lade den sorte farve fra sprosserne gå igen i dit valg af armatur og spejlramme.

Bliv guidet i flere badmaterialer

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Sådan holder du din glasvæg pæn

En glasvæg tager sig bedst ud, når den står skinnende ren og genspejler rummet. Derfor bør du være indstillet på en vis rengøringsindsats. Det nemmeste er at klare rengøringen løbende, så kalkrester aldrig får lov til rigtig at sætte sig.

 ■ Svab glasset efter brug

 ■ Rengør ugentligt med varmt vand efterfulgt af en tør klud

 ■ Brug kun milde rengøringsmidler på glasvæggen

Birds

Athena

Overfladebehandling holder glasset flot

Hos Invita får alle glasvægge en tur med ClearCover, som er en vand-, snavs- og olieafvisende coating, der gør, at overfladen bliver betydeligt nemmere at rengøre.

ClearCover holder fra et halvt til fem år, alt efter hvor kalkholdigt vandet er, hvor ofte glasset bliver rengjort og hvilke rengøringsmidler, du bruger.

Det er muligt at give glasset en ny ClearCover behandling, hvis dens effekt aftager.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Klart, sandblæst eller bronze glas?

Klart glas er den klassiske løsning, og det er et stort hit, fordi det transparente altid blender naturligt ind i rummet.

Der findes mange glastyper, som du kan bruge i din badeværelsesindretning. Det kan for eksempel være sandblæst glas, som har et mat og blødt look eller glas med bronze eller grå nuance, som har et moderne og utraditionelt look, der tilmed skærmer mere.

Læs mere om badeværelsesindretning

Athena Highline Dark Nature bad

Invita Bad katalog

Gør badet til dit nye yndlingsspot

Drømmer du om den ultimative badezone med en afslappende atmosfære, er en brusekabine i glas et skridt i den rigtige retning.

Skru op for luksusfølelsen og spastemning med et walk-in shower, eller skab et hyggeligt, lukket badehjørne med en glasvæg og en glasdør.

Der findes et hav af muligheder af glasvægge og glasdøre til badet, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt.