Marbodal Arkitekt plus Ek - Kök med slät ekfanerad lucka. Med våra smarta skåpsinredningar skapas ordning och reda på liten yta. Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong.

Planlæg dit køkkenkøb

Fire steps til et færdigt køkken

Det er sikkert ikke hver dag, du køber nyt køkken. Derfor er det helt naturligt, hvis du føler dig lidt på udebane. Vi hjælper dig hele vejen og gør køkkenkøbet lettere for dig.1. Inspiration

Start på nettet

De fleste starter deres inspirationssøgning på nettet. Her på siden kan du lade dig inspirere af andre kunders løsninger og valg og få masser af tips og gode ideer. Du kan også nemt prøve dine ideer af med Invitas CreativeLab 3D Designer. Du kan kombinere de forskellige fronter, farver og materialer i sortimentet og se, hvordan de fungerer sammen.

Prøv CreativeLab 3D Designer

Mærk forskellen i butikken

På billeder ser de fleste køkkener flotte ud. For at mærke materialerne og opleve kvaliteten, må du hen i butikken. Så kan du samtidig få gennemgået de nyeste løsninger og muligheder og tage et indledende møde med vores indretningskonsulenter om dine behov og muligheder.

Tip: Tag en tegning med
For at kvalificere snakken og få mere konkrete ideer, er det en god idé at tage en skitse med: Lav en simpel opmåling af det rum, dit nye køkken skal være i. Bare mål langs fodlisterne og markér, hvor der er døre og vinduer. Den simple tegning bruges alene i forbindelse med den første indledende snak. Vi kommer altid forbi og tager kontrolmål.

 

Tjek kvaliteten

Når du har en idé om, hvordan dit køkken skal se ud, er det tid til at gå mere i dybden. Sammenligner du køkkener fra flere udbydere, skal du se på, hvad du egentlig får for pengene mht. kvalitet, holdbarhed, mærkninger og garantier.

Ingen flade kasser – alt leveres samlet Hos Invita producerer vi vores køkkener i Danmark. Skabene er samlet af fagfolk, der sikrer, at kvaliteten og styrken er i orden.

På et billede kan det være svært at vurdere kvaliteten, om lågen er malet og om det er rigtig træ, eller der blot er tale om en plastfolie. I butikkens store prøveområde kan du se og føle på vores forskellige materialer, låger og farver. Alt kan selvfølgelig kombineres efter dine ønsker. Tjek også om der gives garanti på bevægelige dele, om køkkenet er indeklimamærket, og udbyderen er med i Køkken Anke Foreningen.2. Planlægning

Få professionel rådgivning

Vores indretningskonsulenter er ikke bare eksperter i indretning; de er eksperter i at lytte og omsætte dine ønsker og behov til godt tænkte løsninger inden for rummets og budgettets rammer.

Vores konsulenter véd, at køkkenet skal fungere for dig i mange år frem, og de sikrer, at du får et køkken, der er godt tænkt i hver en detalje. De tager højde for, at dagene ikke er ens, og at køkkenet både skal fungere i en travl hverdag og som samlingspunkt for fester og gæster.

Vi kommer hjem til dig

For at kunne give dig den bedste løsning, vil vi meget gerne komme på besøg hos dig. Så kan vi diskutere indretningsmulighederne, mens vi står i rummet, og få en snak om ønsker, behov og muligheder. Vi måler samtidig rummet præcist op og markerer afløb, elinstallationer og andet relevant på tegningen.

Din konsulent har brug for at kende dine behov, så han eller hun kan udarbejde den helt rigtige løsing. Helt konkret vil din konsulent spørge ind til:

 • Hvilke ting synes du fungerer godt i dit nuværende køkken, og hvilke ting fungerer knapt så godt?
 • Hvordan bruges køkkenet typisk – og af hvor mange?
 • Skal køkkenprojektet være en større eller mindre renovering? Tænker du, at der skal flyttes installationer og væltes vægge?
 • Hvilken økonomisk ramme har du for projektet?
 • Hvordan ser din tidsplan ud?

Vi får økonomien til at hænge sammen

Et nyt køkken er en større investering, og vi sikrer, at du får dén løsning, der giver dig mest værdi. Hvad dit køkken kommer til at koste afhænger selvfølgelig af størrelsen, men også af de valg du træffer i materialer, bordplader og indmad. Sammen finder vi en løsning, du bliver glad for i mange år, og som matcher dine ønsker, behov og budget.

Find prisen på et nyt køkken her3. Beslutning

Du får et godt beslutningsgrundlag

Når konsulenten har været hjemme hos dig og fået overblik over rummet og dine behov og ønsker, udarbejder vi et indretningsforslag til dig.

Du får en meget virkelighedstro 3D-tegning, hvor du kan se, hvordan det færdige køkken kommer til at se ud. Vi gennemgår sammen tegningen og laver rettelser, hvis der er behov for det. Det er en gratis service hos os.

Aftal hvem der gør hvad

Når du har godkendt løsningen, er det tid til at få alle detaljer på plads: Hvem fjerner det gamle køkken og klargør rummet? Monterer du selv, eller gør vi? Du kan vælge at klare nogle af opgaverne selv, eller få os til at tage hånd om det hele.

Når aftalen skal skrives under

Det er vigtige beslutninger, du skal tage, når du skal have nyt køkken. Vi fører dig sikkert igennem processen, så der ligger klare aftaler på alle opgaver, hvem der gør hvad, tidsplan og om økonomi.

Inden du skriver under på købsaftalen, er det en god idé at løbe checklisten her igennem sammen med din konsulent. I forbindelse med købsaftalen aftales desuden:

 • Leveringstidspunkt
 • Leveringssted
 • Opstilling
 • Betalingsbetingelser

Tip
Hos Invita kan du betale over 12-48 måneder uden udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Faktisk behøver du slet ikke at have haft penge op ad lommen, når du kører fra butikken. Første afdrag betales nemlig tidligst to måneder efter købet. Det kan du læse mere om her.4. Realisering

Dit køkken fremstilles på fabrikken i Ølgod

Når alle detaljer er faldet på plads, går erfarne håndværkere i gang med at producere dit køkken på fabrikken i Ølgod. Skabene samles på fabrikken, så vi kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet. Du får ikke leveret flade kasser, hvor elementerne først skal samles – det sparer dig kostbar monteringstid.

Montering af dit køkken

Dit nye Invita køkken kommer på det tidspunkt, vi har lovet dig. Normalt er vores leveringstid mellem 3 og 6 uger. En uge inden køkkenet skal leveres, får du besked om, hvilken ugedag dit nye køkken kommer. Vi kommer selv og afleverer dit køkken.5. Servicetjek

Tilfredshed i mange år

Hos os skal det være en god oplevelse at købe køkken, så vi slipper dig ikke, før vi er sikre på, du er tilfreds med det hele.

Når dit køkken er monteret, sikrer vi, at alt er som aftalt. Er det os, der har monteret køkkenet, får du et gratis servicetjek efter 12 måneder, hvor vi sikrer, at køkkenet fungerer, som det skal. Alle garantier og mærkninger gælder naturligvis ikke bare for køkkener, men også når du køber bad og andet inventar hos Invita.

Vores garantier til dig

 • Livstidsgaranti - Vi giver livstidsgaranti på skabenes bevægelige metaldele fx hængsler og beslag.
 • 12-måneders tjek - Når vi monterer dit nye køkken, får du et gratis tjek efter 12 måneder.
 • Udvidet garanti - Monterer Invita dit nye køkken eller bad, kvitterer vi med 5 års garanti.
 • Suppleringssikkerhed - Udgår en model, garanterer vi supplering i op til 2 år.
 • Byggeriets Ankenævn - Invita Køkkener A/S er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF).
 • Kvalitet og miljø - Invita Køkkener er kvalitets-certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001.
 • Økonomisk sikkerhed - Invita Køkkener A/S står bag alle butikker og leverancer.

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at aflæse og forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

 • Tag en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter og få liv i køkkendrømmene.

Book en gratis designaftale