Marbodal Arkitekt plus Ek - Kök med slät ekfanerad lucka. Med våra smarta skåpsinredningar skapas ordning och reda på liten yta. Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong.

Planlæg dit køkkenkøb

Fire steps til et færdigt køkken

Det er sikkert ikke hver dag, du køber nyt køkken. Derfor er det helt naturligt, hvis du føler dig lidt på udebane. Vi hjælper dig hele vejen med din køkkenplanlægning og gør køkkenkøbet lettere for dig.

1. Inspiration

Når det kommer til køkkenplanlægning, anbefaler vi altid, at du starter med at søge inspiration. De fleste finder det på nettet, i boligmagasiner og på de sociale medier. Her på siden kan du bl.a. lade dig inspirere af vores kunders løsninger og få masser af tips og idéer til dit kommende køkken. Du kan også prøve dine ideer af med vores 3D-designer. 

Kom også gerne forbi en af vores butikker og udforsk vores køkkensortiment samt materialer og kvalitet. Her kan du samtidig tage et indledende møde med vores køkkenkonsulenter og høre mere om dine ønsker og muligheder. 

Find din inspiration

Find en butik i nærheden af dig

2. Planlægning

Vores køkkenkonsulenter er ikke bare eksperter i indretning og køkkenplanlægning; de er eksperter i at lytte og omsætte dine ønsker og behov til gode løsninger inden for rummets og budgettets rammer. 

For at kunne give dig den bedste løsning, vil vi meget gerne besøge dig. Her kan vi snakke indretningsmuligheder, mens vi står i rummet. Vi måler også rummet op og markerer afløb, elinstallationer og andet relevant på tegningen.

Hvad prisen på dit nye køkken bliver, afhænger især af størrelsen, men også af dine valg af materialer og tilbehør. Vi finder sammen en løsning som matcher dine ønsker og dit budget.

Hvad koster et nyt køkken?

3. Beslutning

Når konsulenten har været hjemme hos dig og fået overblik over rummet og dine behov og ønsker, udarbejder vi et indretningsforslag til dig. Du får en 3D-tegning, hvor du kan se, hvordan det færdige køkken kommer til at se ud. 

Når du har godkendt løsningen, er det tid til at få alle detaljer på plads: Hvem fjerner det gamle køkken og klargør rummet? Monterer du selv, eller gør vi? Du kan vælge at klare nogle af opgaverne selv, eller få os til at tage hånd om det hele.

Vi fører dig sikkert igennem køkkenkøbet, så der ligger klare aftaler på alle opgaver, hvem der gør hvad, en tidsplan og et økonomisk overblik.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder

4. Realisering

Når alle detaljer er faldet på plads, går erfarne håndværkere i gang med at producere dit køkken på fabrikken i Ølgod. Skabene samles på fabrikken, så vi kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet. Du får ikke leveret flade kasser, hvor elementerne først skal samles – det sparer dig kostbar monteringstid.

Dit nye Invita køkken kommer på det tidspunkt, vi har lovet dig. Normalt er vores leveringstid mellem 3 og 6 uger. En uge inden køkkenet skal leveres, får du besked om, hvilken ugedag dit nye køkken kommer. Vi kommer selv og afleverer dit køkken.

Gratis servicetjek

Hos os skal det være en god oplevelse at købe køkken, så vi slipper dig ikke, før vi er sikre på, du er tilfreds med det hele.

Når dit køkken er monteret, sikrer vi, at alt er som aftalt. Er det os, der har monteret køkkenet, får du et gratis servicetjek efter 12 måneder, hvor vi sikrer, at køkkenet fungerer, som det skal. Alle garantier og mærkninger gælder naturligvis ikke bare for køkkener, men også når du køber bad og andet inventar hos Invita.

Læs mere om vores garanti

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer og funktionel indretning, der matcher dit budget.

  • Tag en gratis og uforpligtende snak med en af vores konsulenter.

  • Vi kan træffes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Book en gratis designaftale