Newform badarmaturer

Newform badarmaturer

Til et kvalitetsbad hører sig et elegant armatur. Hos Invita er vi forhandler af Newform armaturer, som giver dig rig mulighed for at gennemføre badværelsets design ned til mindste detalje.

Newform badarmaturer

Populært mærke til badeværelset

Et Newform armatur tilgodeser dine personlige ønsker til funktionalitet samtidig med, at der er fokus på kreativitet.

Et kreativt og legende design gør, at et Newform armatur er et oplagt valg til ethvert badeværelsesmøbel, når det skal være både moderne og praktisk.

Det er også derfor, at Newform i dag er et af de mest populære mærker, når du skal have et personligt og moderne badeværelse.

Se alle badeværelsesmøbler

Fra det ordinære til ekstraordinære

Med et Newform armatur får du et intuitivt design, som følger tidens trends. De flotte og funktionelle design, kombineret med italiensk kvalitet, tager dit badeværelsesarmatur fra det ordinære til det ekstraordinære.

Er du endnu ikke overbevist om, at et Newform armatur er det rette for dig, kan du gå på opdagelse i vores badgalleri. Her finder du en masse inspiration til dit nye armatur.

En løsning til ethvert design

Newform armaturer kan sammensættes med enhver bordplade. På den måde kan du få dit badeværelsesmiljø, som du ønsker det - uanset om der skal være fokus på æstetisk eller enkelthed. Skal dine materialer til badeværelset være af den højeste kvalitet, er det et Newform armatur, du skal vælge.

Newform badarmaturer

Vejen til dit nye badeværelse