Presse og medier

Virtual reality indtager detailhandlen

Detailbranchen kommer for alvor til at tage virtual reality til sig som et element i købsoplevelsen og beslutningsprocessen de kommende år. Køkkenbutik bliver pioner med Danmarks første VR-løsning.

Invita Virtual Reality

Plads til syltetøj, soyabønner og squash

Stadig flere vælger at indrette et rum til mad og drikke – viktualierummet. Det kan nemt gøres ved hjælp af skydedøre. Men mindre kan også gøre det. Et viktualieskab kan rumme en masse madvarer og få sat skik på rodet.

Nordic køkken viktualieskab | Invita

Giv køkkenet en tur i farvepaletten

Mønstret tapet, masser af planter, personlige ting og kulørte fliser - vi er blevet mindre farveforskrækkede, og det smitter af på køkkenet, som ikke nødvendigvis er en hvid-i-hvid opskrift længere.

Ocean - giv køkkenet en tur i farvepaletten | Invita

Kig i køleskabet derhjemme - mens du handler ind

Mangler der mælk eller gulerødder derhjemme? Kig ind køleskabet, mens du går og handler i supermarkedet. Nu kan man overvåge og betjene køleskabet og en række andre hvidevarer fra supermarkedet, sofaen, jobbet, ferien eller skovturen. Det intelligente køkken kan ses hos Invita, hvor Siemens nu viser en helt ny serie af hvidevarer, der kan fjernbetjenes med en app.

Siemens Home Connect

Bornholmerne flotter sig i køkkenet

Invita åbnede dørene til en ny køkkenbutik på Torvet i Åkirkeby i maj, og bornholmerne har taget imod med åbne arme. De første køkkener er solgt, og bornholmerne sparer ikke i køkkenet – de vil gerne have dyrt tilbehør og nye farver.

Bornholmerne flotter sig i køkkenet

Få nye rum i boligen med skydedøre

Få et viktualierum, et ryddeligt bryggers eller omdan den glemte forgang til et nyttigt skabsrum. Skydedøre kan hurtigt og nemt give nye rum eller ny funktionalitet i boligen.

Bryggers fra Invita

Grøn bliver en ny klassiker

Grønt er godt – også i køkkenet. Invita er klar med et nyt køkken i grønt. Farven er blevet trendy igen og spås en stor fremtid i boligen. Den grønne farve kan stå alene eller kombineres med andre naturlige farver og materialer, f.eks. træ, sandgrå, marmor og messing.

Lækkert mix and match køkken i jungle grøn fra Invita

Ind med naturen og personlig stil - ud med det gamle badeværelse

Hver anden har et badeværelse, som er mere end 10 år gammelt. Mange har derfor et nyt badeværelse på ønskesedlen, og når det bliver renoveret, så rykker naturen og den personlige stil ind. Træ – både lyse og mørke træsorter – er in.

Ikon og Urban bad

Varme farver og bæredygtigt træ udfordrer hvide køkkener

80 pct. af alle nye køkkener er hvide. Invita udfordrer nu den hvide bølge med en ny serie af køkkener i bl.a. varme brune nuancer, der bliver kombineret med lyse farver. Trendforsker taler om, at vi ønsker os et hyggeligt madværksted.

Dark Nature og grå laminat

Rune Stephansen udnævnt til administrerende direktør af Nobia Denmark

Rune Stephansen er udnævnt til administrerende direktør af Nobia Denmark. For at sikre den danske organisations ledelse og leveringshastighed træder udnævnelsen af Rune Stephansen i kraft med øjeblikkelig virkning, den 1. februar 2016.

Rune Stephansen