ZegoWater – Koldtvandshane med kulsyre og kogende vand

Drømmer du om køkkenluksus med en alt i én-hane, som du både kan tappe iskoldt danskvand, iskoldt, koldt, varmt og kalkfrit kogende vand fra? ZegoWater er vandhanen, som gør din hverdag mere bekvem og praktisk.

ZegoWater - Koldtvandshane

Vandhanen der kan det hele

ZegoWater sætter nye standarder for køkkenarmaturet. Med deres all in one-løsning får du en indbygget drikkevandskøler med et armatur, der er i en helt anden dimension end tidligere.

Få iskoldt vand fra koldtvandshanen med det samme. Skal det være med brus? Værsgo’ - det kan du også få i en ruf. Det samme gælder, hvis du skal bruge almindeligt postevand eller kogende vand uden kalk.


Du sparer plads

Alt i ét-armaturet er pladsbesparende. Pak sodastream, isterningebakker og vandflasker væk, og nøjes i stedet med at dreje på vandhanen. På samme måde er elkedler og traditionelle kaffemaskiner overflødige. Det hele bor nu inde i din ZegoWater vandhane.

Gør hverdagen mere praktisk

Multihanen fra ZegoWater har øjeblikkeligt den temperatur, du skal bruge. Det sparer dig tid i køkkenet og mindsker vandforbruget, da du ikke skal vente på koldt eller varmt vand. Fordelene ved en vandhane med kulsyre og kogende vand er flere. Her kan du se nogle af dem:

  • Nem blanchering af grøntsager
  • Hurtig desinficering af skærebræt
  • Lav en hurtig kop kaffe
  • Lynkogning af pasta og æg
  • Lavt energiforbrug
  • Spar plads på køkkenbordet
  • Slip for pantflasker
ZegoWater - Koldtvandshane
Zegowater

Sådan virker ZegoWater

Du betjener koldtvandshanen som en almindelig vandhane, når du skal have koldt eller varmt postevand. Derudover har hanen knapper til 2 grader koldt isvand, isvand med brus og kalkfrit kogende vand på 104 grader.

Hanen har to pilatorer med separate vandveje. Postevandet er ufiltreret, mens isvand og det kogende vand er filtreret med et kulfilter, som sikrer, at isvandet er friskt, renset og bevarer de sunde mineraler. Boileren har et kalkfilter, som sikrer blødt og kalkfrit vand, hvilket optimerer både smag og drift.
ZegoWater - Koldtvandshane

En hane du kan være tryg ved

Sikkerheden er i top på en ZegoWater, som er udstyret med børnesikring, så du og små pilfingre ikke kan tænde for det kogende vand ved et uheld. For at aktivere hanen med kogende vand skal du trykke to gange på knappen og holde den inde.

Fordelen ved en vandhane med kogende vand er også, at den ikke kan vælte, som det er muligt med en elkedel eller en gryde med kogende vand.
ZegoWater - Koldtvandshane

Designmuligheder med ZegoWater

Designet er stilsikkert med sin enkle skandinaviske stil. Du kan få koldtvandshanen i flere farver og metallegeringer som krom, messing, antik messing, guld eller sort.
ZegoWater - Koldtvandshane

Must-have for småbørnsforældre

Alt går hurtigere med en ZegoWater i køkkenet. Kogende vand lige ved hånden er især en fordel for småbørnsforældre, som skal have modermælkserstatning og grød klar i et snuptag. Det er også langt nemmere at skolde sutter og flasker, så de er fri for bakterier.

Book et gratis møde og få råd og vejledning

Få hjælp til at vælge den køkkenvask og armatur, der passer til dine behov.

Montering af koldtvandshane

Har du læst tilpas til, at du nu længes efter en vandhane med kulsyre og kogende vand i samme armatur? Heldigvis kan ZegoWater monteres i de fleste køkkener.

Skal armaturet installeres i en eksisterende bordplade kræver det, at hullet til armaturet har samme størrelse som dit gamle armatur. Derudover skal der være plads i skabet under vasken til drikkevandskøler, CO2-beholder og boiler. Bag boileren skal der desuden være 10 cm luft til ventilation i skabet.

Historien bag ZegoWater

I 2005 fik Henrik Brammer og Jacob Olsen en idé: Hvorfor skal drikkevandskølere stå på bordet, når de overgår hinanden i dårligt design? De ville hellere bygge dem ind i køkkenet i et lækkert skandinavisk design. I starten kaldte de koldtvandshanen Qooler, men i 2017 skiftede de navn til ZegoWater.

ZegoWater er 100% dansk design, og deres vandkølere er i dag de mest holdbare og energirigtige på det europæiske marked. Deres løsninger er bygget på 25 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke. Koldtvandshanen med kogende vand og brus er således konstrueret til at holde i 12-15 år.