Quooker - den kogende vandhane

Med Quooker kan du sende din elkedel på en velfortjent pension og tappe 100° C kogende vand direkte fra hanen. Fx til kaffe, te eller pochering af fisk, blanchering af grøntsager, og kogning af frisk pasta, desinficering af spækbrætter, fjernelse af stearin og meget meget mere.

Du bruger altid kun den mængde vand, du behøver, så derfor er energi- og vandforbruget minimalt. Faktisk koster det kun 45 øre om dagen at have kogende vand tilgængeligt døgnet rundt. Quooker er naturligvis børnesikret.

Nu kan du nøjes med én hane ved vasken – Quooker Fusion – som er en 3i1 hane med koldt, varmt og kogende vand. Quooker Fusion forener funktionalitet og design på smukkeste vis, og fås i to varianter: Fusion Round som er rund samt Fusion Square som er retvinklet. Begge varianter udføres i to overflader: Krom og børstet krom.

Fusion har dobbelt-tryk-drej greb for yderligere sikkerhed (alle andre Quooker haner har enkelt-tryk-drej greb). Som en ekstra sikkerhed, lyser en rød ring, når hanens greb berøres, så man ikke er i tvivl om, at det er det kogende vand, man er ved at åbne for. Den fræsede overflade på Quooker-hanens betjeningsgreb giver dig desuden et ekstra godt greb.

Quooker - den kogende vandhane
"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup