Quooker
- den kogende vandhane

Giv dit køkken en opgradering med en kogende vandhane fra Quooker. Den kogende vandhane byder på et elegant design og er samtidig sikker at bruge for både børn og voksne.

 
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

En kogende køkkenrevolution

Slut med elkedler, der fylder køkkenbordet, og slut med at vente på, at vandet i gryden koger. Quooker er en kogende køkkenrevolution, der letter køkkenarbejdet, har et elegant design, og som er sikker for både børn og voksne.

Du kan eksempelvis bruge den kogende vandhane til at lave kaffe og te, pochere fisk, desinficere sutter, blanchere grøntsager, koge frisk pasta og meget andet.

En Quooker er med andre ord en kogende revolution i dit køkken, du bliver glad for i dag, og som er uundværlig i morgen.

Quooker

Quooker

Visuel elegance

Udført i et slankt design er Quookers kogende vandhaner både en designmæssig og funktionel opgradering til ethvert køkken.

Flere af modellerne kan du vælge i en rund og retvinklet udgave (Round og Square) og med forskellige overflader. Dermed handler valget om, hvilken model der bedst tilfredsstiller dine visuelle smagsløg og matcher dit køkkendesign.

Quooker
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Quooker Flex Black carbon

Funktionelt design

Designet er samtidig kendetegnet ved gennemført funktionalitet. Betjeningsgrebet på den kogende vandhane har en fræset overflade, der giver kant til designet og et ekstra godt greb.

Se alle vores vaske og armaturer.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Hvilken Quooker er din favorit?

Hos Invita kan du vælge mellem hele Quookers sortiment af kogende vandhaner. Med Quooker Fusion har du kun brug for én hane i køkkenet, da det er en 3-i-1 vandhane, som integrerer koldt, varmt og kogende vand i én løsning.

Ønsker du at supplere din almindelige vandhane, er Quooker Nordic Single Taps derimod det rette valg til dit køkken, hvor du kun kan tappe kogende vand.

Kogende vandhane med rolige hænder

Kogende vand, børn og hud. Tre ting der tidligere har bragt sveden frem på panden og fået hænderne til at ryste. Den tid er ovre med Quooker. Den kogende vandhane er udstyret med flere sikkerhedsdetaljer, så du ikke skal bekymre dig om skoldede hænder.

Tryk-drej-betjening

Børnesikringen på Quookerens betjeningsgreb gør, at du skal trykke grebet ned og derefter dreje det. Det sikrer, at børn ikke kommer til at åbne for det varme vand ved et uheld, mens betjeningen af den kogende vandhane stadig er enkel.

Ikke-massiv vandstråle

Quookerens kogende vandstråle består af små dråber. Det gør, at hvis du ved et uheld får det varme vand på din hud, kan du nå at trække hænderne til dig, inden hænderne bliver skoldet.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Quooker

Hanetud med dobbeltvæg

Hanetuden på den kogende vandhane har en dobbeltvæg. Selvom der løber varmt vand gennem hanen, bliver tuden derfor ikke ubehagelig varm, så du ikke brænder dig på hanen, hvis du rører ved den.

Når du berører hanens greb, lyser en rød ring op. Det er en ekstra sikring, der indikerer, at det er kogende vand, du er ved at åbne for.

Minimalt energi- og vandforbrug

Selvom Quookeren skal tilsluttes strøm for at være i stand til at varme vandet op, får den kogende vandhane ikke el- og vandregningen til at koge over. Vandbeholderens høj-vakuumisolering sikrer, at varmetabet er minimalt, og derfor koster det kun 45 øre om dagen altid at have kogende vand lige ved hånden – døgnet rundt.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Pas godt på din Quooker

Du klarer let den daglige rengøring af din kogende vandhane med en opvredet klud. Da der er elektronik i hanen, bør du ikke bruge skrappe rengøringsmidler, som kan skade hanen.

Vand indeholder kalk, som du til tider skal fjerne, for at din Quooker bliver ved med at have fuld funktionsevne. Vandbeholderen og hanetuden (perlatoren) kan du selv rengøre. Beholderen kan du afkalke med et servicekit fra Quooker, og hanetuden afkalkes ved at lægge den i blød i husholdningseddike et par timer.

Quooker Fusion Square sort