Quooker - den kogende vandhane

Giv dit køkken en opgradering med en kogende vandhane fra Quooker. Den kogende vandhane byder på et elegant design og er samtidig sikker at bruge for både børn og voksne.

 
"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

En kogende køkkenrevolution

Slut med elkedler, der fylder køkkenbordet, og slut med at vente på, at vandet i gryden koger. Quooker er en kogende køkkenrevolution, der letter køkkenarbejdet, har et elegant design, og som er sikker for både børn og voksne.

Du kan eksempelvis bruge den kogende vandhane til at lave kaffe og te, pochere fisk, desinficere sutter, blanchere grøntsager, koge frisk pasta og meget andet.

En Quooker er med andre ord en kogende revolution i dit køkken, du bliver glad for i dag, og som er uundværlig i morgen.

Quooker - den kogende vandhane

Quooker - den kogende vandhane

Visuel elegance

Udført i et slankt design er Quookers kogende vandhaner både en designmæssig og funktionel opgradering til ethvert køkken.

Flere af modellerne kan du vælge i en rund og retvinklet udgave (Round og Square) og med forskellige overflader. Dermed handler valget om, hvilken model der bedst tilfredsstiller dine visuelle smagsløg og matcher dit køkkendesign.

Helenes nye køkken - Smuk vandhane I messing. Quooker.
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Quooker - den kogende vandhane

Funktionelt design

Designet er samtidig kendetegnet ved gennemført funktionalitet. Betjeningsgrebet på den kogende vandhane har en fræset overflade, der giver kant til designet og et ekstra godt greb.

Vælger du en Nordic-model, kan du også justere højden på Quookeren, alt efter om du skal fylde en gryde på køkkenbordet eller desinficere spækbrættet nede i vasken.

Se alle vores vaske og armaturer.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Hvilken Quooker er din favorit?

Hos Invita kan du vælge mellem hele Quookers sortiment af kogende vandhaner. Med Quooker Fusion har du kun brug for én hane i køkkenet, da det er en 3-i-1 vandhane, som integrerer koldt, varmt og kogende vand i én løsning.

Ønsker du at supplere din almindelige vandhane, er Quooker Nordic Single Taps derimod det rette valg til dit køkken, hvor du kun kan tappe kogende vand.

Se alle Quookers modeller af vandhaner med kogende vand herunder.

Quooker - den kogende vandhane

Kogende vandhane med rolige hænder

Kogende vand, børn og hud. Tre ting der tidligere har bragt sveden frem på panden og fået hænderne til at ryste. Den tid er ovre med Quooker. Den kogende vandhane er udstyret med flere sikkerhedsdetaljer, så du ikke skal bekymre dig om skoldede hænder.

Tryk-drej-betjening

Børnesikringen på Quookerens betjeningsgreb gør, at du skal trykke grebet ned og derefter dreje det. Det sikrer, at børn ikke kommer til at åbne for det varme vand ved et uheld, mens betjeningen af den kogende vandhane stadig er enkel.

Ikke-massiv vandstråle

Quookerens kogende vandstråle består af små dråber. Det gør, at hvis du ved et uheld får det varme vand på din hud, kan du nå at trække hænderne til dig, inden hænderne bliver skoldet.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

 

Få kogende vand i hanen med Quooker

Hanetud med dobbeltvæg

Hanetuden på den kogende vandhane har en dobbeltvæg. Selvom der løber varmt vand gennem hanen, bliver tuden derfor ikke ubehagelig varm, så du ikke brænder dig på hanen, hvis du rører ved den.


Lysindikation på varmt vand

Når du berører hanens greb, lyser en rød ring op. Det er en ekstra sikring, der indikerer, at det er kogende vand, du er ved at åbne for.

Minimalt energi- og vandforbrug

Selvom Quookeren skal tilsluttes strøm for at være i stand til at varme vandet op, får den kogende vandhane ikke el- og vandregningen til at koge over. Vandbeholderens høj-vakuumisolering sikrer, at varmetabet er minimalt, og derfor koster det kun 45 øre om dagen altid at have kogende vand lige ved hånden – døgnet rundt.

Du bruger samtidig kun den mængde vand, du behøver, til eksempelvis din kaffe eller te. Derfor kan Quookeren også være med til at nedbringe dit vandforbrug.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Pas godt på din Quooker

Du klarer let den daglige rengøring af din kogende vandhane med en opvredet klud. Da der er elektronik i hanen, bør du ikke bruge skrappe rengøringsmidler, som kan skade hanen.

Vand indeholder kalk, som du til tider skal fjerne, for at din Quooker bliver ved med at have fuld funktionsevne. Vandbeholderen og hanetuden (perlatoren) kan du selv rengøre. Beholderen kan du afkalke med et servicekit fra Quooker, og hanetuden afkalkes ved at lægge den i blød i husholdningseddike et par timer.

Den nye Quooker Fusion

Bemærk: Da kogende vand indeholder mere kalk end kold vand, skal den kogende vandhane afkalkes oftere end en almindelig vandhane.

 

Urban Fusion | Invita

Få idéer til et åbent køkkenalrum

"
Inspiration til at gøre hverdagen lettere og weekenden sjovere
Køkken med stil

Er drømmen en køkkenø?

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København