BLANCO
køkkenvask og armatur

BLANCO køkkenvask og armatur

Når du vælger en køkkenvask og et armatur fra BLANCO, er du garanteret høj kvalitet, flot design og smarte funktioner. Bliv klogere på valgmulighederne, og kom et skridt nærmere dit drømmekøkken.Vask og armatur til enhver køkkendrøm

Fuldend dit køkken med et elegant køkkenarmatur og vask i et gennemtænkt design, der både ser godt ud og øger arbejdsglæden.

BLANCO tilbyder et bredt sortiment af køkkenvaske og vandhaner i flere former, størrelser og farver.

Til din køkkenvask kan du vælge mellem tre materialer: rustfrit stål, Silgranit og keramisk porcelæn. Dertil kan du skabe et 100% farvematch med et køkkenarmatur i Silgranit- eller porcelæns-look.

Læs mere om vask og armatur

BLANCO

BLANCO

Rustfrit stål er klassisk og tidløst

Rustfrit stål er farveneutralt og passer ind i alle køkkener – uanset om dit køkken er af træ, farverigt eller minimalistisk og hvidt.

Derudover er det et fleksibelt materiale, der fås i alle størrelser og former, og du vælger, om overfladen skal være poleret, børstet eller mat.

Rustfrit stål er utroligt slidstærk og nemt at vedligeholde. Din vask vil naturligt få små ridser ved brug, men med årene giver det en flot patina.

Alternativt kan du med et poleringsmiddel fra BLANCO polere de værste ridser væk, så vasken igen fremstår skinnende blank, og vandet perler af.

Læs om Tips & TrendsPraktisk køkkenvask i Silgranit

Silgranit består af 80% kvartssand - den hårdeste del af granitten - blandet med højkvalitetsakryl og andre nøje udvalgte ingredienser, der sikrer materialets enestående egenskaber.

Vasken har en behagelig og raffineret overflade, som fås i mange farver.

En køkkenvask i Silgranit lever op til alle praktiske behov, fordi den er modstandsdygtig over for ridser, slidstærk, tåler op til 280°C og nem at pleje og rengøre.

Gå på opdagelse i vores kataloger

BLANCO

BLANCO

5 fordele ved keramisk porcelæn

Giv dit køkken et stilfuldt look med en vask i keramisk porcelæn. Vasken fås både i sorte og mørke toner, men også i hvide og lyse farver. Fordelene ved en keramikvask er:

 

1. Slidstærk og robust

2. Tåler både kulde og varme

3. Forbliver strålende år efter år

4. Hygiejnisk overflade

5. Nem at rengøre og vedligeholdeSkab plads med vasken

Gør det nemmere at vaske bradepander og store gryder op med en enkeltvask med ét stort rum.

Du kan også vælge en dobbeltvask med to rum. På den måde får du fleksibilitet til at skylle grøntsager i den ene side og stille beskidte gryder i den anden.

Du kan også udvide din arbejdsstation ved køkkenvasken med en praktisk afløbsbakke, hvor du kan stille opvask til tørre eller lade skyllede grøntsager dryppe af.

Bliv guidet i køkkenmaterialer

Funktionalitet og design i særklasse

BLANCOVælg et armatur fra BLANCO

BLANCO tilbyder et bredt sortiment af vandhaner med forskellige former, farver, materialer og funktioner.

I sortimentet finder du blandt andet armaturer, som matcher farvemulighederne til din vask i Silgranit og keramik, vandhaner i rustfri stål og krom samt armaturer med metaloverflader som messing, mat sort og grå.

Læs også: Armatur til badSmart og effektiv betjening

Du tænder og slukker vandhanen mange gange i løbet af en dag. Derfor har små detaljer stor betydning. Alle BLANCOs armaturer er et-grebsbetjente, og flere fås med udtræk og brusefunktion, som gør din hverdag smartere.

Du kan også vælge et berøringsfrit armatur, så du undgår at fedte armaturet ind, når du har haft hænderne i bolledejen.

Få tips til at vælge hvidevarer

BLANCO

BLANCO
Kogende vand direkte fra hanen

Vælg en 3-i-1 vandhane med koldt, varmt og kogende vand fra InSinkErator. Med den ekstra køkkendetalje sparer du tid, når du skal lave en kop the eller koge pasta.

Hvis du er vild med smarte løsninger, kan du vælge en vandhane med indbygget målefunktion, så du får nøjagtig de milliliter vand, du skal bruge.

BLANCONytænkende køkkenglæde

Meget af tiden i køkkenet bliver brugt ved køkkenvasken. Derfor har BLANCO skabt tilbehør som uden at gå på kompromis med det æstetiske, gør din hverdag lettere.

Tilvælg eksempelvis skærebræt, skylleskål eller opvaskekurv, der passer perfekt til vaskens størrelse.

Du kan også vælge den smarte funktionsvask ETAGON, hvor der følger to skinner med, som lægges på den lille afsats nede i vaskekummen og lader dig arbejde på flere niveauer i vasken.Hvorfor vælge BLANCO?

I mere end 90 år har BLANCO produceret vaske og armaturer til køkkener i hele verden.

Høj kvalitet, knowhow og lækkert design har været med til at gøre BLANCO til et førende brand indenfor køkkenvaske og armaturer.

 

Oplev køkkenvasken i virkeligheden

Kom forbi din nærmeste Invita-butik og få hjælp til at vælge den køkkenvask, der passer til dit drømmekøkken.

Book et gratis designmøde

BLANCO