Personlig indretning af dine skuffer

Hos Invita får du masser af muligheder for at vælge din helt personlige skuffeindretning. I vores sortiment finder du skuffeindsatse i plastik, stål, massiv eg og ask.

Orden og fleksibilitet med Organizer
Du skal selvfølgelig indrette dit køkken, så det fungerer lige efter dit hoved. Men funktion er ikke bare et spørgsmål om placering og valg af bordplade, vask, køkkenskabe og hvidevarer m.m. Funktion er også skuffer med orden og overblik. Hos Invita kan du vælge mellem en række eksklusive elementer, bl.a Organizer-serien, der fås i rustfrit stål, som let tages med til bordet og kan vaskes i opvaskemaskinen.

Orden i skufferne
En køkkenskuffe der roder kan være både irriterende og gå ud over funktionaliteten. Derfor har Invita stor fokus på skuffeindsatser. Blandt mulighederne er skuffeindsatser i lys ask. Det er ikke bare pænt, men giver følelse af kvalitet i hverdagen. Skuffeindsatserne er udstyret med rumdelere og variable bestikindsatser, der kan ændres i bredden efter behov.

Til dig, hvor kun det bedste er godt nok
Kan det blive mere lækkert? Perfekt forarbejdning og enestående fleksibilitet kendetegner Invitas skuffe- og indsatsserie i massiv ask. Skufferne er et enestående alternativ til Invitas standardskuffer og indsatsenes smarte design, gør det muligt at sammensætte sin helt personlige skuffeindretning. Skufferne er naturligvis med EasyLuk og 100% udtræk.